A & E HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & E HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.868.612

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

Het kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderdvierentwintigduizend euro (¬ 2.224.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdvierentwintig (2.224) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend tweehonderdvierentwintigste (1/2.224ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

RESERVE, WINSTVERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING - VEREFFENING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

OVERGANGS-, SLOTBEPALINGEN EN BENOEMINGEN.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

b. te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder: de heer GEURTS Emiel en de heer GEURTS Angelo, beiden voornoemd. De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

d. de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder(s) zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De comparanten geven volmacht aan een aangestelde van  ENGELEN & PARTNERS , accountants, bedrijfsadviseurs  taks consultants, te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lVeergelzad 'e: griffie der recb)bank

v. koanh:rnr. ' ,a" :¢rpen aid. Tonton

25 -06" 2°115

--Grtffii é

De gpÍf)Îef,

]

iu (uIwIinifl1.;ii011n11

Ondernemingsnr : 0564.868.612

Benaming

(voluit) ; A & E HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slakweidestraat 38, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

FU S1 EVOO RSTE L

opgesteld door de bestuursorganen van de

Naamloze Vennootschap

"LANDT PROJECTONTWIKKELING", RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, 0461.462.850

Slakweidestraat 38, 3630 Maasmechelen,

en van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"A & E HOLDING", RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, 0564.868.612

Slakweidestraat 38, 3630 Maasmechelen,

in het kader van de geplande fusie door overneming

door de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING"

(overnemende vennootschap)

van de BVBA "A & E HOLDING"

(over te nemen Vennootschap)

(.Rechtsvorm  Naam - Zetel  Duur  Doel  Kapitaal -- Aandelen  Boekjaar  Algemene vergadering  Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

A. De NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING"

De vennootschap met de huidige benaming "LANDI PROJECTONTWIKKELING" werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en met maatschappelijke benaming "AUTOVERHUUR LEMMENS" op 16 september 1997 bij authentieke akte verleden voor Meester Emmanuël BOES, Notaris te LANAKEN, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 september daarna onder nummer 970927-030 met een kapitaal van 750.000 BEF (of 16.592,01 Euro), vertegenwoordigd door 750 aandelen.

De statuten werden een eerste maal gewijzigd bij proces-verbaal van 28 december 2001, opgesteld door notaris Emmanuël BOES te Lanaken, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 januari 2002 onder nummer 721, waarbij onder meer de huidige benaming "LANDI PROJECTONTWIKKELING" werd aangenomen en het kapitaal werd verhoogd tot 20.000,00 Euro zonder uitgifte van van bijkomende aandelen.

De statuten werden een tweede maal gewijzigd bij proces-verbaal van 24 november 2003, opgesteld door notaris Emmanuël BOES te Lanaken, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van B december daarna onder nummer 0129712, waarbij het kapitaal werd verhoogd tot 1.403.690,00 Euro door

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

y h ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

inbrengen van schuldvorderingen in rekening courant met uitgifte van 24.369 nieuwe aandelen, in alle opzichten gelijk aan de bestaande.

De statuten werden een derde maal gewijzigd bij proces-verbaal van 1 maart 2004, opgesteld door notaris Emmanuël BOES te Lanaken, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart daarna onder nummer 0043234, waarbij het kapitaal werd verhoogd tot 1.828.690,00 Euro door inbreng in speciën met uitgifte van 7.605 nieuwe aandelen, in alle opzichten gelijk aan de bestaande,

De statuten werden een vierde maal gewijzigd bij proces-verbaal van 28 juni 2004, opgesteld door notaris Emmanuël BOES te Lanaken, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli daarna onder nummer 0101276, waarbij de vennootschapsvorm werd omgezet van een BVBA naar een NV en de 32.724 aandelen op naam zonder nominale waarde werden ingedeeld in 31.974 preferente aandelen en 750 gewone aandelen.

De statuten werden een vijfde maal gewijzigd bij proces-verbaal van 19 december 2008, opgesteld door notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 januari 2009 daarna onder nummer 0004020, waarbij het boekjaar werd aangepast om te starten op 01/12 van elk jaar en te eindigen op 30/11 van het volgende kalenderjaar.

De statuten werden een zesde maal gewijzigd bij proces-verbaal van 29 november 2010, opgesteld door notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 december daarna onder nummer 0185611, waarbij het boekjaar werd aangepast om te starten op 1/10 van elk jaar en te eindigen op 30/09 van het volgende kalenderjaar.

De statuten werden een zevende maal gewijzigd bij proces-verbaal van 28 september 2013, opgesteld door plaatsvervangend notaris Yves Bloemen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna onder nummer 13160418, waarbij het boekjaar werd aangepast om te starten op 1/1 en te eindigen op 31/12 van ieder kalenderjaar.

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 3630 MAASMECHELEN, Slakweidestraat 38. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op één miljoen achthonderd achtentwintigduizend zeshonderd negentig (1.828.690,00) Euro vertegenwoordigd door tweeëndertigduizend zevenhonderd vierentwintig (32.724) aandelen zonder nominale waarde, verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gewone aandelen en eenendertigduizend negenhonderd vierenzeventig (31.974) preferente aandelen elk vertegenwoordigend 1/32.724e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 20u00.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële, of andere vennootschappen.

b) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen.

In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand

geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan, Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

e) onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de oprichting als beroepsoprichter van bouwwerken, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, de uitgifte van vastgoedcertificaten, het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

genie en onder meer het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig op de mede-eigendom en het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

t) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat. - organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vast activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag, zowel voor zichzelf, als voor verbonden vennootschappen, zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken."

Het bestuursorgaan van de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" is als volgt samengesteld:

-de heer Emiel M. J. GEURTS, wonende te 3600 GENK, Sint-Lodewijkstraat 14, gedelegeerd bestuurder -de heer Angelo E. H. GEURTS, wonende te 3680 OPOETEREN, Wouterbos 19A, gedelegeerd bestuurder -de NV LANDI HOLDING, met als vaste vertegenwoordiger de heer Angelo Geurts, met maatschappelijke zetel te 3630 MAASMECHELEN, Slakweidestraat 38, bestuurder.

De aandelen van de NV "LAKDI PROJECTONTWIKKELING' zijn als volgt verdeeld:

1) De heer Emiel Geurts, wonende te 3600 GENK, Sint-Lodewijkstraat 14, eigenaar van één (1) gewoon

aandeel; 1

2) De heer Angelo Geurts, wonende te 3680 OPOETEREN, Wouterbos 19A, eigenaar van één (1) gewoon

aandeel; 1

3) Land! Holding NV, met maatschappelijke zetel te 3630 MAASMECHELEN, Slakweidestraat 38,

- eigenaar van zevenhonderd achtenveertig (748) gewone aandelen; 748

- eigenaar van eenendertigduizend negenhonderd vierenzeventig (31.974) preferente aandelen

31.974 50

Totaal: Tweeëndertigduizend zevenhonderd vierentwintig (32.724) aandelen vertegenwoordigend de

totaliteit van de maatschappelijk kappitaal 32.724

De BVBA "LANDI PROJECTONTWIKKELING" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te ANTWERPEN, afdeling TONGEREN, en heeft ais ondernemingsnummer 0461.462.850.

B. BVBA "A & E HOLDING"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap "A & E HOLDING" werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden op 15 oktober 2014 voor Meester Thierry VELGHE, Notaris te MAASMECHELEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna onder nummer 2014-10-22 / 14309751.

Haar benaming luidt "A & E HOLDING".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 MAASMECHELEN, Slakweidestraat 38.

Zij werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op twee miljoen tweehonderdvierentwintigduizend (2.224.000,00) Euro, vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdvierentwintig (2.224) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend een / tweeduizend tweehonderd vierentwintigste (1/2.224e) deel van het maatschappelijk kapitaal,

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 01 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 15 oktober 2014 om te eindigen op 31 december 2014.

Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20u, en dit voor het eerst in 2015.

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt:

"1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin

genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de

oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlening, avalgave en in pandgeving van onroerende goederen.

6) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

7) Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel."

Het bestuursorgaan van de BVBA "A & E HOLDING" is als volgt samengesteld :

-de heer Emiel Marie Johannes GEURTS, wonende te 3600 GENK, Sint-Lodewijkstraat 14, zaakvoerder;

-de heer Angelo Elisabeth Hendrik GEURTS, wonende te 3680 OPOETEREN, Wouterbos 19A,

zaakvoerder.

De aandelen van de BVBA "A & E HOLDING" zijn als volgt verdeeld:

1) De heer Emiel Geurts, wonende te 3600 GENK, Sint-Lodewijkstraat 14, eigenaar van negenhonderddertien (913) aandelen; 913

2) De heer Angelo Geurts, wonende te 3680 OPOETEREN, Wouterbos 19A, eigenaar van duizend

driehonderd en elf (1.311) aandelen 1.311 50

Totaal: Tweeduizend tweehonderdvierentwintig (2.224) aandelen vertegenwoordigend de totaliteit van de

maatschappelijke rechten 2.224

De BVBA "A & E HOLDING" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te ANTWERPEN, afdeling TONGEREN, en heeft als ondernemingsnummer 0564.868.612.

II.Motivering van de fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" en van de BVBA "A & E HOLDING" stellen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, de overneming door de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" van de BVBA A & E HOLDING" voor.

De BVBA "A & E HOLDING" is hoofdzakelijk actief in het beheer van deelnemingen en financieringen m.b.t. de diverse groepsvennootschappen.

De NV "MANDI PROJECTONTWIKKELING" fungeert momenteel als projectontwikkelaar van onroerende goederen, beheert eveneens deelnemingen van groepsvennootschappen en financieringen m.b.t, de diverse groepsvennootschappen.

Het is derhalve duidelijk dat de activiteiten van beide vennootschappen volledig gelijklopend en complementair zijn en een sterke financiële structuur vereisen.

Met het oog op een substantiële verhoging van hun solvabiliteit hebben de vennootschappen ervoor geopteerd samen te smelten om aldus en sterkere positie tegenover kredietverstrekkers te verwerven.

III. Ruilverhouding van de aandelen

Berekening van het aantal als tegenprestatie te verstrekken aandelen

Als basis voor de fusie zal zowel voor de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" als voor de BVBA "A & E HOLDING", gebruik gemaakt worden van de balans per 31 december 2014 op basis waarvan de waarde van de twee vennootschappen zal worden bepaald in functie van hun substantiële waarde.

In de volgende tabel geven wij een overzicht van de fusiebalans v66r en na eliminaties, waarna wordt overgegaan tot de vaststelling van de ruilvoet op basis van de voorafgaandetijke vaststelling van het aantal nieuw uit te geven aandelen van de NV "LANDT PROJECTONTWIKKELING" welke ais tegenprestatie zullen worden verstrekt aan de aandeelhouders van de BVBA "A & E HOLDING" bij de inlevering van hun aandelen van deze vennootschap.

Fusiebalans per 31 december 2014

AANTAL UIT TE GEVEN AANDELEN VAN DE BVBA "LANDI PROJECTONTWIKKELING"

Eigen vermogen van de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING"

per 31/12/20143. 968.270,30 Euro

Aantal uitgegeven aandelen 32.724

Waarde per aandeel (3.968.270,30 Euro / 32.724) 121,2648301 Euro

Eigen vermogen van de BVBA "A & E HOLDING" per 31/12/2014 2.360.363,49 Euro

Aantal als tegenprestatie te verstrekken aandelen 19.464,54

NV "LANDT PROJECTONTWIKKELING" aan de vennoten van de 19.464

BVBA "A & E HOLDING" 2.224

(2.360.363,49 Euro / 121,2648301 Euro) 8,75

Afgerond naar beneden

Aantal aandelen uitgegeven door BVBA "A & E HOLDING"

Ruilvoet (19.464 / 2.224)

De BVBA "LANDI PROJECTONTWIKKELING" zal negentienduizend vierhonderd vierenzestig (19.464) nieuwe aandelen creëren die toegekend worden volgens bovenvermelde ruilvoet aan de aandeelhouders van de BVBA "A & E HOLDING".





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Voor elk bestaand aandeel in de overgenomen BVBA "A & E HOLDING" worden acht komma vijfenzeventig (8,75) nieuwe aandelen in de overnemende NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen BVBA "A & E HOLDING".





1V.De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde vorm aannemen als de bestaande gewone aandelen van NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" en het bestuursorgaan van de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING" zal voor de uitgifte van de nieuwe aandelen instaan volgens de hiervoor vastgestelde ruilvoet. De aldus nieuw uitgegeven aandelen van de NV "LAND[ PROJECTONTWIKKELING" zullen door haar bestuurders worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap.

V.De nieuw uitgegeven aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf 01 januari 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge VI.De handelingen van de overgenomen vennootschap, met name de BVBA "A & E HOLDING", worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV "LANDI PROJECTONTWIKKELING", vanaf 01 januari 2015.

Vll.Geen bijzondere rechten zullen door de overnemende vennootschap worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Vlll.De bezoldiging die toegekend wordt aan de bedrijfsrevisor inzake de opstelling van het controleverslag bedraagt bij benadering vierduizend tweehonderd vijftig (4.250,00) Euro exclusief BTW.

IX.Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend..

Aldus gedaan te Maasmechelen, 22 juni 2015.

Voor de NV Voor de BVBA

"LANDT PROJECTONTWIKKELING" "A & E HOLDING"



De heer Emiel GEURTS De heer Angelo Geurts

Gedelegeerd bestuurder Zaakvoerder



De heer Angelo GEURTS De heer Emiel Geurts

Gedelegeerd bestuurder Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþMcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

A

Neergelegd ter (jriffle der raGhthAftk y. kaophecIr1 Arit4tieqiFi, ald. Tan(jM~

i 1 ~f11- 2,1M

14 gfjfbiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderr,emïngsnr : 0564.868.612

Renaniinq

(voluit) : A & E HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERGIN

Uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten van 18 juni 2015 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & E HOLDING, met zetel te 3630 Maasmechelen, Slakweidestraat 38, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werd genomend (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

De voorzitter verklaart dat bij akte van oprichting van de vennootschap verleden voor notaris Thierry Veighe te Maasmechelen, op 15 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 oktober daarna onder nummer 14309751 de oprichters het volgende bepaald hadden als overgangsbepaling inzake het eerste boekjaar en jaarvergadering:

"1. Eerste boekjaar en jaarvergadering

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016, overeenkomstig de statuten."

De voorzitter verklaart dat er een vergissing is gebeurd in de bepaling van het eerste boekjaar en de eerste jaarvergadering in de overgangsbepaling naar aanleiding van de oprichting en volgende rechtzetting dient te gebeuren.

"1. Eerste boekjaar en jaarvergadering

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 19 juni 2015, overeenkomstig de statuten."

De algemene vergadering neemt kennis van deze rechtzetting, beraadslaagt en beslist tot goedkeuring van voormelde rechtzetting dat de afsluiting van het eerste boekjaar bepaald wordt op 31 december 2014 en de eerste algemene vergadering zal doorgaan op 19 juni 2015.

Voor het overige dienen er geen wijzigingen of aanpassingen in de overgangsbepalingen naar aanleiding van de oprichtingsakte opgenomen te worden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, "ENGELEN & PARTNERS", accountants, bedrijfsadviseurs  taks consultants, te 3500 Hasselt, llgatlaan 21, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst en aan notaris Thierry Velghe te Maasmechelen tot neerlegging van onderhavige notulen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEN UITTREKSEL

Notaris Thierry Veighe (get.)

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: - notulen BAV dd. 18/06/2015

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtchcmmng

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0117-011

Coordonnées
A & E HOLDING

Adresse
SLAKWEIDESTRAAT 38 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande