A & M INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & M INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.498.882

Publication

14/07/2015
ÿþ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wort) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTI3ANK van KOOPHA?J0EL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 JULI 2015

Griffie

ango

Ondernemingsnr: 4* e. b 1>

Benaming (voluit) : A & M INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grotstraat 36 - 3990 Peer

Onderwerp(en)akte: PARTIËLE SPLITSING. OPRICHTING NIEUWE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID A & M INVEST.

Uit een akte, verleden voor ondergetekende notaris, Jan CLOET, te Peer op 10 juni 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen:

I. VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

B. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 04 juni 2015, luiden als volgt:

"Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in, natura van de activabestanddelen van BVBA HANDELSONDERNEMING WINTERS naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA ten. bedrage van ¬ 20.341,65 in de op te richten BVBA A & M INVEST is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen{ uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen onroerend goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van e 20.341,65. In het kader van de geplande splitsingsoperatie kan deze methode van waardering aan boekwaarden als logisch en aanvaardbaar weerhouden worden;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding uit 2.250 aandelen, bestaat van BVBA A & M INVEST aan de aandeelhouders van BVBA HANDELSONDERNEMING WINTERS.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen, betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA A & M INVEST, onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen. partiële splitsing van de bestaande BVBA. HANDELSONDERNEMING WINTERS. Het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

II. BESLUIT TOT SPLITSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Na onderzoek, neemt de algemene vergadering bij eenparigheid van

stemmen, volgende besluiten:

De vergadering aanvaardt het aangekondigde splitsingsvoorstel.

Zij besluit volgende vermogensbestanddelen van de huidige BVBA,

zowel de rechten als de verplichtingen, over te dragen op de nieuw

op te richten BVBA A & M INVEST:

ACTIVA

MATERIËLE VASTE ACTIVA: ¬ 20.341,65

PASSIVA: ¬ 0,00

Deze goederen zijn uitvoerig beschreven in het voormelde revisoraal

verslag.

De voorwaarden gesteld in het splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

- 2.250 volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap A & M INVEST worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de huidige vennootschap, hetzij één (1) aandeel van de vennootschap A & M INVEST tegen één (1) aandeel van de huidige vennootschap;

- er zal geen opleg in geld gebeuren.

b. De datum waarop de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap, wordt bepaald op 1 maart 2015.

Alle verrichtingen sinds voormelde datum door de partieel gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de op te richten vennootschap gebracht worden.

c. De datum waarop de aandelen van de op te richten vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 maart 2015.

DE OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP EN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

De overgang van het vermogen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het gedeeltelijke vermogen van de huidige vennootschap overgaat op de BVBA A & M INVEST die thans wordt opgericht.

Het vermogen dat ingebracht wordt, is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor.

De overgang op de BVBA A & M INVEST geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de hierna vermelde volgende lasten en voorwaarden.

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN DIE AFGESPLITST WORDEN

De blote eigendom van:

STAD PEER (eerste afdeling).

Een woon- en handelshuis, op en met grond gelegen "Lindedorp 39" ter plaatse genaamd "De Evit", ten kadaster gekend volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger als sectie D, nummers 417/D (02a 20ca) en 417/L (10a 00ca), voor een gezamenlijke oppervlakte van twaalf are twintig centiare (12a 20ca).

TITEL VAN EIGENDOM.

LASTEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERGANGEN

INCORPORATIE VAN RESERVES IN KAPITAAL

Ingevolge de partiële splitsing zal een kapitaal worden overgedragen van E 5.650,33 door de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANDELSONDERNEMING WINTERS" naar de nieuw op te richten vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volgend op de splitsing zal een bijkomend bedrag van e 12.899,67 aan beschikbare reserves worden geïncorporeerd in kapitaal zonder uitgifte van aandelen.

Volgend op deze verrichting zal het kapitaal van. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & M INVEST e 18.550,00 bedragen, bestaand voor een bedrag van E 5.650,33 uit gestort kapitaal en voor een bedrag van E 12.899,67 uit de incorporatie van belaste reserves in kapitaal.

OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID A & M INVEST.

Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin het voormeld vermogen van de gesplitste vennootschap wordt ingebracht, en waarvan de statuten luiden als volgt:

I. BENAMING - ZETEL -- DOEL DUUR

Artikel één

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam A & M /WEST.

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3990 Peer, Grotstraat 36.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse landsgedeelte van België en in het gebied Brussel-Hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

" het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

" bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en - adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur;

" de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

" consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

" de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon, bijvoorbeeld op commercieel vlak;

B. Voor eigen rekening:

" het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" horeca-activiteiten in de meest ruime zin.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan die bepalingen voldoet.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De artikelen van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding door opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.550,00 euro en is verdeeld in 2.250 aandelen zonder nominale waarde.

Artikel zes

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Artikel zeven

Indien het netto-actief van de vennootschap als gevolg van de geleden verliezen minder bedraagt dan de helft van het maatschappelijk kapi-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

taal, moeten de zaakvoerders binnen de twee maanden nadat het verlies vastgesteld is of kon vastgesteld worden, de vraag of de vennootschap

zal ontbonden worden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering, voorleggen aan de bijzondere vergadering van aandeelhouders.

Wanneer het netto-actief lager is dan het bedrag zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap vorderen voor de rechtbank.

Artikel acht

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen, gehouden, waarin worden. aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

Artikel negen

a. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met eenparigheid van stemmen. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot of aan de echtgenoot van de overdrager.

b. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een per post aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij ter post aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen benoemd wordt. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel. open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen in rechte toegelaten.

Artikel tien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan ingevolge overlijden dan met eenparigheid van stemmen. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan op een vennoot, de echtgenoot of afstammelingen van de overleden vennoot.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel negen van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang van aandelen ingevolge erfenis op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

III. BES1t)U,tt - TOEZICHT

Artikel. elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel twaalf

Aan de zaakvoerders kan, buiten de vergoeding van hun kosten, eveneens een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Tedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Artikel vijftien

Indien de zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap heeft, dan moet hij de vennoten hiervan op de hoogte brengen en zich houden aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel zestien

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Zolang de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen voor de controle op de jaarrekening, heeft iedere vennoot individueel de controlebevoegdheid van een commissaris.

De algemene vergadering benoemt de commissaris(sen) en bepaalt zijn(hun) vergoeding.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de derde (3de) dinsdag van mei om achttien uur (18.00 uur) .

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend. De uitkeringen uit een kapitaalvermindering komen toe aan de blote eigenaars van de aandelen. De uitkeringen uit een dividenduitkering komen toe aan de vruchtgebruikers van de aandelen, voor zover en desgevallend pro rata zij betrekking hebben op de uitkering van winsten gerealiseerd tijdens de boekjaren waarop het vruchtgebruik betrekking heeft. Dividenduitkeringen die uitkeringen zijn van winsten die reeds waren gereserveerd voor de aanvang van het vruchtgebruik (vast te stellen op afsluitdatum van het boekjaar en niet op de datum van de jaarvergadering) en dividenduitkeringen waartoe besloten wordt na afloop van het vruchtgebruik komen integraal toe aan de blote eigenaars. Vruchtgebruikers en blote eigenaars kunnen evenwel ten allen tijde in onderling afwijken van deze suppletieve regeling.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht u itoefenen.

Artikel éénentwintig

De gewone algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen..

De besluiten van de gewone algemene vergadering worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Van iedere algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten,- de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke

reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte

stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar

het volgende boekjaar.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel vierentwintig

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op liet tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Artikel vijfentwintig

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

VII. ÉÉNHOOFDIGHEID

Artikel zesentwintig

Behoudens strijdigheid met de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdigheid blijven alle bovenstaande artikels van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel zevenentwintig

De enige vennoot beslist vrij over de overdracht van het geheel of een deel van zijn aandelen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de statutaire of wettelijke beperkingen inzake overgang van aandelen niet van toepassing.

Artikel achtentwintig

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

Artikel negenentwintig

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder, dan kan hij de verrichting waarbij hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, doen doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een document dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten nadele van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bekomen.

VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel dertig

,Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Luik B - varvnin

Artikel éénendertig

vo- or al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt

verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

IX. OVERGANGSBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

B. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2015. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 maart 2015, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

c. In het vooruitzicht van de voormelde neerlegging, wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer WINTERS Jozef, voornoemd.

De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder.

De zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige bepaling die ertoe leidt dat haar functie een onverenigbaarheid zou vormen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van het bestuursorgaan.

Jan Cbot & NfeAraahout

Geaesocit:erde notarissen

Steenweg Wijohmaa149

11-3990 PEER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16575-0176-010

Coordonnées
A & M INVEST

Adresse
GROTSTRAAT 36 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande