A COMMUNICATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A COMMUNICATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.849.285

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 29.07.2014 14358-0170-010
08/02/2013
ÿþ.~

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,18

Vi beht

aai

Belt Staa

ium

iuu

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -01- 2013

HASSELT

Zràiie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : A COMMUNICATION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikant 46 -- 3550 HEUSDEN -ZOLDER Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge akte verleden voor Mtr. Christian Colla, Notaris te Borgloon op 25 januari 2D13 werd door 1. De heer DRESCIG Arto, geboren te Genk op 23.03.1983 wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heikant 46; en 2. Mevrouw RUIZ-CASTRO Maite, geboren te Heusden-Zolder op 8 mei 1984 wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heikant 46; een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid opgericht met een kapitaal van 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij ingeschreven hebben in geld tegen de prijs van honderd zesentachtig euro, elk als volgt : 1. De heer DRESCIG Arto, voornoemd onder 1 ten belope van tachtig (80) aandelen; zijnde 4960 euro 2, Mevrouw RUIZ-CASTRO Malte, voornoemd onder 2 ten belope van twintig (20) aandelen;zijnde 1240 euro De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van 6.200,00 EUR, dat ingeschreven werd in geld en dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over laatst gemeld bedrag.

Tot staving van hun verklaring overhandigen de verschijners aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, een bankattest de dato 25.1.2013 waaruit blijkt dat het te volstorten bedrag voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte gestort werd op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Parisbas Fortis te Hasselt . Dit attest zal bewaard worden door ondergetekende Notaris;

Elk aandeel is voor 113 volstort zodanig dat 6.200,00 ¬ ter beschikking van de vennootschap komt. De oprichters erkennen :- dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een: kennelijk ontoereikend kapitaal (artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen); - te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste één tiende deel van het geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft (artikelen 220, 221 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. COLLA 4:31A AMMAN Notaris B.V.B.A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Rechtsvorm  naam  zetel -- doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : A COMMUNICATION

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de beginletters "BVBA" en door de vermelding van de zetel van de vennootschap.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Heikant 46.

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken. De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel :

.Het voeren van aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met uitgaven, publiciteit en commerciële promotie, het ontwerpen en verwezenlijken van reclamecampagnes, het beheren en verdelen van publiciteitsbudgetten, het schrijven van reclameteksten en het plaatsen van reclamepanelen en aanverwante artikelen, dit alles in de ruime zin opgevat.

" Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering.

" Consulting op het gebied van public-relations en diverse manifestaties: het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties.

" Het inrichten van marketingactiviteiten.

_" Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair

*De groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel in promotie- en reclameartikelen.

" De grafische vormgeving, product ontwikkeling, reclame, drukwerk begeleiding, het ontwerpen en grafisch vormgeven van alle soorten logo's, huisstijlen, verpakkingen, displays, affiches, producten, reclame campagnes, internetwebsites, POS materialen, videofilms, reproductie van geluidsopnamen, video-opnamen en computermedia, Copywriting, schrijven en verkopen van software, direct mailing, opiniepeilingen organiseren, public relations, marktonderzoekbureau.

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

" Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van uitoefening van een bestuursmandaat.

16.ïUY..IL.WI WeàÍV

Mt^*q; i^ P V.P. A

tS.C3?1iCtiáil; !'wIFI,-2:X= ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

" Webdesign, webdevelopment, leveren van webcontent, programmeren, domeinregistratie en hosting.

" De organisatie van evenementen, concerten, manifestaties, feesten, themafeesten, recepties, modeshows, beurzen, fuif, nachtelijk event, deze opsomming exemplatief en niet limitatief, zowel in binnen als buitenland.

" Het inhuren en verhuren van presentatoren, presentatrices, zangers'(ressen), dansers, diskjockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

" De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van derden.

" Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin of waarop hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of worden uitgeoefend.

'Alle activiteiten van catering, uitzendkoks, traiteurdiensten en aanverwante activiteiten, zoals het (laten) klaarmaken, (laten) thuisbrengen en eventueel (laten) serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren, evenals de verkoop van etenswaren en dranken, zowel alcoholische en als andere, in het kader van en tijdens de voormelde activiteiten.

" Uitbating van een horecazaak, bar of nachtclub.

" Groot-en kleinhandel in bereide en niet-bereide eetwaren ;

" Adviesbureau op gebied van bedrijfsvoering en beheer: public-relatiesbureau en bovenvermelde activiteiten.

" Vervaardiging van schrijn en timmerwerk, ontwerp van meubels, productontwikkeling en verkoop hiervan allerhande.

" Drukkerij en overige activiteiten verwant aan drukkerij.

.Het organiseren van beurzen waarin onder andere culturele activiteiten in aile verband zullen plaatsvinden, het promoten van doelgerichte verenigingen, culturele uitwisselingen bewerkstellingen met het buitenland, het deelnemen aan beurzen om ruimtelijk groen te promoten en de mensen te helpen oriënteren naar architectuur en compositie in de tuin, publiceren van natuurtijdschriften, het bevorderen van natuurbehoud.

.Algemene bouwkundige werken en overige werkzaamheden in de bouw met inbegrip van renovatie, herstellingen, interieurinrichtingen, buiteninrichtingen en totaalprojecten.

.De tuinkunst en het ruimtelijk groen beschermen en promoten en hierdoor de tewerkstelling in de tuinbouwsector bevorderen.

.Het organiseren van tuinreizen in het binnen- en buitenland. " Import en export van

tuinmeubelen, tuinartikelen-, ornamenten, planten ; " Het organiseren van diverse andere beurzen.

.Het waarnemen van allerhande bestuur- en beheersopdrachten en mandaten alsook het optreden als vereffenaar. Dit alles binnen het wettelijk kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en

COLLA CHRiSTNAN

Notaris B.V.B.A

Knninain Astricilaan 9

"

T'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

opsomming zijn niet beperkend doch en enkel van aanwijzende aard en in te begrijpen in de ruimste zin.

" Voor de rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking of bevordering van haar doel mag de vennootschap onder meer:

obij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

odeze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de bedrijfsleiding, de controle of de vereffening van deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

ozich ten gunste van derden of van de vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarin zij een voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

oalle hoegenaamde roerende en onroerende handelingen verrichten, die verband houden met ' haar doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

Om haar doel te verwezenlijken zal de vennootschap alle daden en verhandelingen mogen stellen, in België en in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of burgerlijke vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, in de mate dat zij dezelfde deontologische regels eerbiedigen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening dan als tussenpersoon, of voor rekening van derden.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd

zesentachtig euro. Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijke bepaalde vormen en voorwaarden.

Artikel 6  Winstbewijzen, warrants of converteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

Artikel 7  Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzicht van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

COLLA CHFUSTIAh

Notaris B.V.B.A

Koningin Astriclfaan 9 rqs1Én PnPri nniq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 8 - Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk zes van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

ln geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving. De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de echtgenoot van een vennoot of door diens bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn, dit behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 9  Overdracht of overgang van de aandelen

£ f. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk zes van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten,in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze regeling is eveneens van toepassing bij overdracht/overgang van de aandelen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

£ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig £ 4 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Met voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij. De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

COLLA to.

Notaris B.Nr

Koningin Astrcâtu.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk zes van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel negentien bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op ieder andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 12  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de vennootschapswetgeving moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook

COLLA CHRISiIA14

Notaris B.V.B.A

ticnninain Astridlaan 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14  Stemrecht  Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 16  Samenstelling van het bureau  notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 17  Antwoordplicht zaakvoerders ! commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. Indien er één of meerdere commissarissen werden aangesteld, geven zij antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 18  Beraadslaging  aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda,tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 19  Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd.

CiOLL../A Uteiiini;i teà., Notaris B.V.B.A

Vnr.11nnér7 b .n+riell" 9nn 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 99bis  Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correct manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk zes van de statuten ingeval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 -- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerder zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Er wordt in afwijking van het voorgaande opgenomen dat de zaakvoerders elkaar wederzijds volmacht geven om de vennootschap ten aanzien van derden geldig te vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk handelend, indien de waarde van de verbintenissen het bedrag van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) niet te boven gaat.

COLLA

Notaris B.V.B.A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23  Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan beschouwd worden als een kleine vennootschap overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt

benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 24 -- Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap kan beschouwd worden als een kleine vennootschap overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving;

Artikel 25 -- Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26  Ontbinding

De vennootschap mag ten alle tijden ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belopen van zijn inbreng.

COLLA CHRISTIAN

Notaris B.V.B.A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld,om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het minimumbedrag bepaald door de vennootschapswetgeving inzake het maatschappelijk kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. De algemene vergadering beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Artikel 28  Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 29 -- Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 30  Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

COLLA 0.2: àie-i;t:...-i' s;;4,;;

Notaris B.V.B.A

Koningin Astridlaan 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontstentenis van erfgerechtigden bij het overlijden van de enige vennoot, vervalt de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden. In dat geval wijst de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende, een vereffenaar aan.

Artikel 31  Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden: Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. ln afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 32  Kapitaalverhoging  voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel acht van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 33  Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34  Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten alle tijden ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35  Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel drieëntwintig van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 36  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen opgenomen in de vennootschapswetgeving, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Artikel 37  Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

COLLA e+ifYiia ie,11.4. . ,.#

Notaris

Koningin Astrridlaar, e

Voor; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dan van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Kosten De verschijners verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, bezoldigingen of lasten onder welke vorm ook die ten laste zijn van de vennootschap of ten laste gelegd worden met betrekking tot de oprichting van de vennootschap, ongeveer tweeduizend vijfhonderd euro bedraagt. Wettelijk verbod : De verschijners bevestigen dat de optredende notaris hun aandacht gevestigd heeft op de bepalingen van het artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer tweeëntwintig van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig houdende wettelijke verbodsbepalingen.

Overgangsbepalingen : Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31.12.2013. De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij ingeschreven is in de Kruispuntbank Ondernemingen.

Benoeming van de zaakvoerders -- bijzondere machtiging

Worden aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

-de heer DRESCIG ARTO, voornoemd;

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht De verschijners geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap

"REBA CONSULTING", met zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige af noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

Informatie  raadgeving : De verschijners verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Voor ontledend uittreksel

C . COLLA, Notaris

Gelijktijdig neergelegd;

-eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

COLLA à in*. r .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaekt e~ i ve ejso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden,te vgrteger wei-dir rt "

Verso : Naam en handtekening nt7rnrtgrn Astriollaaï

8840 gORGLOCr.i

~hristlrxn.ao:~..~." ;yP..,i ~

Coordonnées
A COMMUNICATION

Adresse
HEIKANT 46 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande