A & D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.438.682

Publication

07/03/2014
ÿþ Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1905 127

Neergelegd ler griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 5 -Q2 2 t4

De Hoofdgriffier, Griffie

..7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.438.682

Benaming

(voluit) : A&D

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 3

Onderwerp akte : Uittreksel buitengewone algemene vergadering houdende omvorming in bvba:

HET JAAR TWEEDUIZEND EN VEERTIEN.

Op twintig februari.

Voor mij, Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952.

WORDT GEHOUDEN.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "A&D", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 3, en met ondememingsnummer BTW/BE 0840.438.682.

Opgericht blijkens onderhandse akte van achttien oktober tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie november tweeduizend en elf onder het nummer 11165710.

De zetel werd verplaatst naar het huidige adres blijkens bijzondere algemene vergadering van negentien juli tweeduizend en twaalf, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven augustus tweeduizend en twaalf, onder het nummer 12138626.

OPENING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geopend om veertien uur (14.00u) door en onder voorzitterschap van de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid, zelfstandige, geboren te Nysa (Polen) op vijf augustus negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregister nummer 77.08.05 531-22, wonende te 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 3, handelend als zaakvoerder, daartoe benoemd blijkens de onderhandse oprichtingsakte, bekend gemaakt zoals hoger gezegd.

Gezien er zoals verder blijkt slechts twee vennoten aanwezig zijn, wordt er geen stemopnemer noch secretaris aangeduid,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Op deze vergadering zijn de volgende vennoten aanwezig:

de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid, voorzitter voornoemd, en zijn echtgenote mevrouw ANDRUSZKIEWICZ (geboren CYBULSKA) Anna Malgorzata, zelfstandige, geboren te Bialystok (Polen) op vier juni negentienhonderd éénentachtig, rijksregister nummer 81.06.04 430-29, wonende te 3620 Lanaken, Maas-eikersteenweg 3, gehuwd te Lanaken op twaalf september tweeduizend en acht, onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij ontstentenis van huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden volgens hun verklaring.

de heer en mevrouw ANDRUSZKIEWICZ-ANDRUSZKIEWICZ verklaren de enige oprichters te zijn van de vennootschap en tesamen nog steeds alle gerechtigheden in de vennootschap te bezitten.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

AGENDA.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen wat volgt.

I, Dat onderhavige vergadering werd samengeroepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de

volgende dagorde:

1) A, Kennisname en goedkeuring van de verslagen voorzien in artikel 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de geplande omzetting van de bestaande VOF- vorm van de vennootschap in die van een 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

B. Omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De verdere agendapunten gelden onder opschortende voorwaarde van een positieve beslissing inzake het eerste agendapunt.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

4. r t 2) A. Gezien er in de Vennootschap Onder Firma geen kapitaal of kapitaals-aandelen voorhanden zijn, voorstel om te stemmen over een kapitaalverhoging van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO 18.550,00 euro, om het kapitaal te brengen op het minimumkapitaal voorzien voor besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit door uitgifte van honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdste deel van het kapitaal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge B. Onderschrijving en wijze van volstorting van de honderd (100) uit te geven aandelen;

C. Vaststelling van de verwezenlijking van de voormelde kapitaalverhoging.

3) A. gezien de VOF statuten dit niet voorzien, het bepalen van dag en uur waarop de jaarvergaderingen in de bvba dienen door te gaan;

B. volledigheidshalve, de aanpassing van de statuten aan de zetelverplaatsing naar 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 3, en tot welke zetelverplaatsing reeds werd besloten blijkens de bijzondere algemene vergadering de dato negentien juli tweeduizend en twaalf;

4) Aanvaarding van ontslag van mandaat van de beide statutair benoemde VOF- zaakvoerders en zoals deze benoeming blijkt uit het artikel 8 van de onderhandse oprichtingakte van de Vennootschap Onder Firma; de verlening van kwijting van het door hen gevoerde beleid;

5) Wijziging van de statuten bij wijze van vervanging van de bestaande statuten door een geheel nieuwe statutentekst, teneinde de statuten aan te passen aan de beslissingen onder 1), 2), 3) en 4) hiervoor, houdende dus, benevens de aanpassing aan de eerder besloten zetelverplaatsing, de aanpassing van de statuten aan de voorziene nieuwe vorm, aan het vast te stellen kapitaal, aan de vast te stellen datum jaarvergadering, en aan de door te voeren statutaire schrapping van de Vof-zaakvoerders;

de nieuwe statuten behelzen evenwel GEEN wijziging van de overige essentiele elementen, met name de naam, het doel, de duur, en het maatschappelijk jaar blijven idem als deze bij de Vennootschap Onder Firma.

6) A, Benoeming van niet-statutaire BVBA- zaakvoerder(s);

B. Bovendien vaststelling afsluitdatum van het thans lopend maatschappelijk jaar alsmede de vaststelling

van de eerstvolgende jaarvergadering.

7) Machtiging aan de gewone zaakvoerder(s) om de beslissingen die genomen zullen worden aangaande de voormelde punten uit te voeren en machtiging aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

8) Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig procesverbaal op de ,bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, het geven van machtiging aan de heer HUYSMANS Gunter, kantoorhoudende te 3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 8, Accountant onder ondernemingsnummer 0886.069.660, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen en voor dit alles met macht om in de plaats te stellen.

II. Dat de heer en mevrouw ANDRUSZKIEWICZ-ANDRUSZKIEWICZ in hun hoedanigheid van enige oprichters en enige actuele rechthebbenden van de VOF op de huidige vergadering aanwezig zijn, dat er bijgevolg geen aanleiding toe bestaat de geldigheid van de oproepingsformaliteiten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en onder meer de naleving van de toevoeging bij de oproepingen van de stukken bedoeld in artikel 779 van gezegd Wetboek, na te gaan, en zij ermee akkoord gaan de boven vermelde dagorde te behandelen.

Dat de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid, voorzitter, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder op huidige vergadering eveneens aanwezig is, en dat bovendien mevrouw ANDRUSZKIEWICZ (geboren CYBULSKA) Anna Malgorzata, in haar hoedanigheid van overige zaakvoerder, daartoe eveneens benoemd in de onderhandse oprichtingsakte, eveneens op huidige vergadering aanwezig is, en dat er voor het overige geen nog in functie zijnde zaakvoerders voorhanden zijn; derhalve dient de naleving van de oproepingsformaliteiten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van de zaakvoerders evenmin te worden nagegaan.

Voor zoveel als nodig verklaart iedereen, na ingelicht te zijn aangaande de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen voor buitengewone algemene vergaderingen in het algemeen, en specifiek voor omvorming, te verzaken aan de vereiste oproepingsformaliteiten.

Commissariaat.

De voorzitter deelt mee dat er tot op heden geen commissarissen werden aangesteld voor de vennootschap.

BERAADSLAGINGEN EN BESLISSINGEN.

Bijgevolg kan de algemene vergadering geldig beraadslagen en beslissen in verband met de voormelde dagorde en zij neemt na beraadslaging de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

A. REVISORAAL VERSLAG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAK-IVOERDER(s).

De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van het verslag van de heer Roland VOS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, alsook van het verslag van de zaakvoerder(s) omtrent de geplande omvorming, met bijgaande staat van actief en passief van éénendertig december tweeduizend en dertien (31 december 2013).

1) Revisoraal verslag.

Overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de heer Roland VOS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, daartoe aangesteld door de algemene vergadering, op dertig januari tweeduizend en veertien verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per éénendertig december tweeduizend en dertien.

z Diens verslag, door hem ondertekend, besluit als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge "Ondergetekende de heer Roland VOS, bedrijfsrevisor en kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op grond van zijn onderzoek, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ter zake:

Dat in het kader van de omvorming:

1. zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld. Uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

2. Het netto actief volgens deze staat, 18.745,45 EUR bedraagt, en groter is dan het maatschappelijk kapitaal van 0,00 EURO. De V.O.F. werd destijds opgericht zonder maatschappelijk kapitaal, zodat het 18.550,00 EUR kleiner is dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van het bestuur kan de verrichting slechts plaatsvinden mits een bijkomende onderschrijving van 18.550,00 EUR, volstort voor 6.200 EURO onder voorwaarde dat er twee vennoten zijn. "

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerder(s).

Overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders) een bijzonder verslag opgesteld. Bij dat verslag is de gezegde staat van activa en passiva per éénendertig december tweeduizend dertien gevoegd.

3) Ontvangst - aanhechting - neerlegging.

De vennoten verklaren op voorhand een afschrift ontvangen te hebben van het verslag van de zaakvoerder(s) en van de erbij gevoegde staat van activa en passiva, alsmede van het verslag van de bedrijfsrevisor waarvan hierboven sprake, en tevens van het ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Een exemplaar van beide verslagen zal aan het huidige proces-verbaal worden gehecht en mede ter registratie warden aangeboden na door de partijen en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen tevens worden neergelegd ter griffie overeen-komstig de vennootschapswetgeving;

B. OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met behoud van benaming "A&D".

TWEEDE BESLUIT

A. BESLISSING INZAKE KAPITAALSVERHOGING.

Gezien in de vennootschap onder firma geen maatschappelijk kapitaal of kapi-taalsaandelen voorhanden zijn, beslist de vergadering over te gaan tot kapitaalverhoging ten bedrage van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO 18.550,00 euro om het te brengen van NUL EURO op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO 18.550,00 euro, dit door uitgifte van honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van elk een/honderdste deel van het kapitaal;

B. ONDERSCHRIJV1NG en WIJZE VAN VOLSTORTING:

- de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid verklaart in te schrijven in eigen naam doch voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen ANDRUSZKIEWICZ-ANDRUSZKIEWICZ op vijftig (50) van de thans uitgegeven aandelen en bijgevolg een inbreng te doen van een geldsom belopende op NEGENDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO 9.275,00 euro; deze inbreng volstort hij thans tot beloop van DRIEDUIZEND EN HONDERD EURO 3.100,00 euro;

- mevrouw ANDRUSZKIEWICZ (geboren CYBULSKA) Anna Malgorzata verklaart in te schrijven in eigen naam doch voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen ANDRUSZKIE NlCZ-ANDRUSZKlEVIilCZ op de overige vijftig (50) van de thans uitgegeven aandelen en bijgevolg een inbreng te doen van een geldsom belopende op NEGENDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIG EURO 9.275,00 euro; ook deze inbreng wordt door haar tot beloop van DRIEDUIZEND EN HONDERD EURO 3.100,00 euro volstort;

de beide voormelde geldsommen derhalve voor een totaalbedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO 6.200,00 euro, werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij AXA bank Europe NV op naam van de vennootschap; het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op negentien februari tweeduizend veertien;

de vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting omtrent de inbrengen.

C. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALSVERHOGING:

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO 18.550,00 euro bedraagt; dit kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aan-duiding van nominale waarde en met elk een fractiewaarde van één/honderdste deel van het kapitaal.

DERDE BESLUIT:

A. BEPALEN DAG EN UUR JAARVERGADERING.

Gezien de VOF-statuten dit niet voorzien, beslist de vergadering met het oog op de volledige vaststelling van de nieuwe statuten (zie beslissing 5), de dag en uur van de jaarvergaderingen voor de besloten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijk-'beid te bepalen op : de eerste woensdag van de maand juni om

negentien uur (19.00u);

B. STATUTAIRE AANPASSING AAN DE EERDER BESLOTEN ZETELVERPLAATSING:

De vergadering beslist volledigheidshalve, en met het oog op de correcte vaststelling van de nieuwe

statuten (zie beslissing 5) deze statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing naar 3620 Lanaken,

Maaseikersteenweg 3, en waartoe reeds besloten werd blijkens bijzondere algemene vergadering de dato

negentien juli tweeduizend en twaalf.

VIERDE BESLUIT;

De vergadering verleent ontslag van het mandaat aangeboden door de beide statutaire benoemde VOF-

zaakvoerders zijnde de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid alsmede mevrouw ANDRUSZKIEWICZ

(geboren CYBULSKA) Anna Malgorzata, beiden voornoemd, en geeft hen kwijting voor het door hen gevoerde

beleid.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten te wijzigen bij wijze van vervanging van de bestaande statuten door een

geheel nieuwe statutentekst, teneinde de statuten aan te passen aan de beslissingen onder 1), 2), 3) en 4)

hiervoor houdende dus, benevens de aanpassing aan de eerder besloten zetelverplaatsing, een aanpassing

van de statuten aan de nieuwe vorm, het vastgestelde kapitaal, de vastgestelde datum jaarvergadering, en de

statutaire schrapping van de Vof-zaakvoerders;

de nieuwe statuten behelzen evenwel GEEN wijziging van de overige essentiele elementen, met name de

naam, het doel, de duur, en het maatschappelijk jaar blijven dezelfde als deze bij de Vennootschap Onder

Firma.

Volgt ontledend uittreksel van de NIEUWE STATUTEN:

"HOOFDSTUK I - VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Vorm en naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt

de naam "A&D".

Maatschappelijke zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 3.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- schilderwerken;

- metselwerken;

- pleisterwerken;

- plaatsen van vloeren en wandtegels;

- chapewerken;

- voegwerken;

- schoonmaak;

- onderhoud van gebouwen;

- kleinhandel in alle mogelijke goederen;

- klusjesdienst;

- beheer (verhuur, verkoop, aankoop, etcetera) van eigen onroerende goederen;

- handelsbemiddeling in het algemeen zo uitgebreid mogelijk;

- import en export van handelsgoederen;

- renovatie van gebouwen;

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België, in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activi-teitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings-deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO en is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één/ honderdste deel van het kapitaal.

Dit kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 para-graaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen hefpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur),

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari (01/01) en eindigt op éénendertig december (31/12) van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk jaar heeft een aanvang genomen op achttien oktober tweeduizend en elf (18/10/2011) om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012).

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de Algemene Vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle Algemene Vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel 37.- Kwijting,

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens het Wetboek van Vennootschappen."

ZESDE BESLUIT;

A. BENOEMING niet-statutaire ZAAKVOERDERS in de BVBA:

De vergadering beslist de hierna volgende personen te benoemen tot gewone zaakvoerder, elk afzonderlijk

bevoegd de vennootschap ten aanzien van derden te vertegenwoordigen:

- de heer ANDRUSZKIEWICZ Ireneusz Dawid voornoemd;

mevrouw ANDRUSZKIEWICZ (geboren CYBULSKA) Anna Malgorzata voor-noemd;

Beiden aanvaarden hun benoeming.

Hun zaakvoerderschap is bezoldigd, tenzij hierover een andere beslissing genomen wordt door de

gezamenlijke zaakvoerder(s). De hoogte van de bezoldiging aan de zaakvoerders, wordt jaarlijks bekrachtigd

door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

B. VASTSTELLING AFSLUITING EERSTVOLGEND MAATSCHAPPELIJK JAAR - VASTSTELLING EERSTVOLGENDE JAARVERGADERING:

De vergadering stelt vast dat het thans lopende maatschappelijk jaar, welke begonnen is op één januari tweeduizend veertien, conform de statuten zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend veertien (3111212014).

De vergadering stelt verder vast dat de eerstvolgende jaarvergadering door zal gaan in tweeduizend vijftien, conform de statuten op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur (19.00 uur).

ZEVENDE BESLUIT

Machtiging wordt gegeven aan elk van de aldus benoemde gewone zaakvoerder(s) teneinde de hiervoor genomen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris wordt machtiging gegeven am de statuten te coördineren en neer te leggen op de bevoegde Griffie.

Voor- ACHTSTE BESLUIT _ . --,..

behouden Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt machtiging gegeven aan de heer HUYSMANS Gunter, kantoorhoudende te 3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 8, Accountant onder ondememingsnummer 0886.069.660, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen en voor dit alles met macht om in de plaats te stellen.

aan het Alle beslissingen zijn met algemeenheid van stemmen genomen,

Belgisch Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om veertien uur dertig minuten (14.30 uur).

Staatsblad FISCALE EN ANDERE VERKLARINGEN.

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 paragraaf 2, artikel 214 paragraaf 1 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent artikel 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de aansprakelijkheid bij omzetting en meer bepaald ondermeer omtrent het feit dat de vennoten hoofdelijk aansprakelijk blijven voor de verrichtingen aangegaan voor de vennootschap daterend voor heden.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (wetboek diverse rechten en taksen).

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG EURO  95,00 EUR.

SLOTVERKLARINGEN.

a. Identiteitsbewijs.

Ondergetekende notaris waarmerkt ingevolge de bepalingen van de ventôsewet de identiteit van de

verschijners aan de hand van de vereiste stukken. De partij bevestigt de juistheid van deze gegevens.

b. Verklaring inzake bekwaamheid

Verschijners verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze akte te tekenen. Zij verklaren dat zij tot op heden niet getroffen zijn door een faillissement of een maatregel van collectieve schuldbemiddeling, noch een verzoekschrift tot aanduiding van een schuldbemiddelaar hebben neergelegd op de bevoegde rechtbank in het kader van de wet van vijf juli negentienhonderd achtennegentig betreffende de collectieve schuldenregeling.

c. ARTIKEL 9 NOTARISWET.

De verschijners erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijners hebben hierop verklaard dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De verschijners bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt

d. de verschijners erkennen een ontwerp van onderhavig proces-verbaal met eventuele bijlage(n) ontvangen

te hebben voor het verlijden dezer; het ontwerp werd hen per email en per post verzonden op veertien februari

tweeduizend en veertien

De comparanten verklaren dat, voorzover het ontwerp van het proces-verbaal hen medegedeeld werd

minder dan vijf werkdagen voor het ondertekenen van huidig proces-verbaal, zij de voorafgaandelijke

mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp

hebben nagelezen.

Onderhavig proces-verbaal werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldin-gen bevat in artikel 12,

alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan

het vooraf medegedeelde ontwerp van het proces-verbaal.

Het gehele proces-verbaal werd door mij notaris ten behoeve van de verschijners toegelicht.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden te Rekem-Lanaken, op het kantoor van notaris Véronique DELILLE, op datum als ten hoofde.

Na vervulling van ailes wat hierboven staat, hebben de verschijners deze akte en de bijlagen) getekend met

mij notaris, en waar nodig geparafeerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

getekend: Veronique DELILLE geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie buitengewone algemene vergadering; -verslag van de zaakvoerders

met staat actief en passief; -verslag bedrijfsrevisor; gecoordineerde statuten.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012
ÿþrood Word 1 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II1 II II III IIIIIIIIIIIII~

behouden *12138626*

aan het

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr : 0840.438.682

Benaming

(voluit) : A&D

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3620 Lanaken, Keelhoffstraat 25 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 19 juli 2012 werd niet éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Maaseikersteenweg 3 te 3620 Lanaken.

Opgemaakt te Lanaken op 20 juli 2012,

Andruskiewicz Anna

zaakvoerster

Neergelegd ter goitre der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 7 -07- 2012

De Hoofdgriffier,Briffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der ---------

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 0 -10- 2011

/e

De HoofdgriffieGriffie

III 1H11 nIl~nMlllnl 1111111

*11165710'

be

a

Be Ste

Ondernemingsnr : Q- 3z3 , EJ eZ

Benaming

(voluit) : A&D

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Keelhoffstraat 25 bus 2, 3620 Lanaken

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

In het jaar 2011 op 18 oktober zijn verschenen:

-de heer Andruszkiewicz Ireneusz Dawid, geboren op 5 augustus 1977, wonende te 3620 Lanaken, Keelhoffstraat 25 bus 2 met nationaal nummer 770805-531-22

-mevrouw Andruszkiewicz Anna Malgorzata, geboren op 4 juni 1981, wonende te 3620 Lanaken, Keelhoffstraat 25 bus 2 met nationaal nummer 810604-430-29

Comparanten die de akte opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma (VOF) opgericht onder de benaming A&D.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Keelhoffstraat 25 bus 2.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- schilderwerken

- metselwerken

- pleisterwerken

- plaatsen van vloeren en wandtegels

- chapewerken

- voegwerken

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- schoonmaak

- onderhoud van gebouwen

- kleinhandel in alle mogelijke goederen

- klusjesdienst

- beheer (verhuur, verkoop, aankoop , etc) van eigen onroerende goederen

- handelsbemiddeling in het algemeen zo uitgebreid mogelijk

- import en export van handelsgoederen

- renovatie van gebouwen

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en dadens stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet. Zij kan dit doen in Belgëen in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door& van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Er wordt niets ingebracht in de vennootschap.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen het wettelijk tarief, jaarlijks gepubliceerd in het Belgisch staatsblad. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medewerkers mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Andruszkiewicz Ireneusz Dawid en mevrouw Andruskiewiecz Anna.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde aard of ander aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2012. ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

-aan de heer Andruszkiewicz Ireneusz Dawid 5/10 en

-aan mevrouw Andruszkiewicz Anna Malgorzata 5/10

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van de stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Andruszkiewicz Ireneusz Dawid of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zij van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door een deel van het uitvoerende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenaam van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen verhinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzonder functies die hem waren toevertrouwd.De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Voor-btehouaen aan het Belgisch staatsblad

Bijingën bij-NéfSëlechi Siâàfsbinc ÿÿ-03111 011= Annexes du 1GlbniteurTiëlge

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan Andruszkiewicz Ireneusz Dawid, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in de artikelen 11 en 12.

Waarvan akte, verleden te Lanaken op 18 oktober 2011 nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenden comparanten.

Andruszkiewicz Ireneusz Dawid & Andruszkiewicz Anna Malgorzata

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0401-009

Coordonnées
A & D

Adresse
MAASEIKERSTEENWEG 3 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande