A & M MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & M MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.877.614

Publication

09/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14300323*

Neergelegd

07-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543877614

Benaming (voluit): A & M MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Henry Fordlaan 53

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 30 december 2013, geregistreerd te

Genk op 06.01.2014, boek 5/144 blad 5 vak 7 ontvangen ¬ 50, getekend de ontvanger G. Vanhengel, blijkt dat

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A & M Management werd opgericht met

volgende statutaire bepalingen en kenmerken :

- OPRICHTER:

De heer MEBIS Alain Ghislain Marc, geboren te Hasselt op 22 januari 1961, echtgenoot van mevrouw

VANDENRYT Greta Léa Liliane, wonende te 3570 Alken, Heiligenbornstraat 10.

- ZETEL: 3600 GENK, Henry Fordlaan 53.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

I. Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie  aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing, evenals financiële adviesverlening:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en het financieel beheer in algemeen;

c) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatie-materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond rekrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen, organisatie van training, seminars en workshops en andere opleidingen, coaching, psychotherapie.

II. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader voor eigen rekening en voor rekening van derden:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen; het verwerven en het beheren van patrimonium dat kan bestaan uit onroerende goederen en rechten op dergelijke goederen.

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut, alsmede van andere roerende en/of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties van de financiële markten.

III. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

- KAPITAAL: 112.500 euro vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het kapitaal werd volledig volstort door inbreng in natura van aandelen.

De heer Jurgen Jackers kantoor houdend te Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, aangewezen door de oprichter overeenkomstig artikel 219 van de wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

 Ondergetekende, Jackers bedrijfsrevisor bvbvba, vertegenwoordigd door de heer Jackers Jurgen, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de oprichting door inbreng in natura in de bvba A&M Management:

1. de verrichting werd getoetst aan de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de inbrenger/oprichter van de bvba A&M Management verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. dat een voorbehoud gemaakt wordt (i) voor de waarde van de in te brengen aandelen indien deze aandelen niet vrij en onbelast ingebracht kunnen worden.

5. onder voorbehoud van onder punt 4 vermelde elementen, dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

6. de oprichter zich akkoord verklaarde met de waardering van de als tegenprestatie te verstrekken

vergoeding. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de bvba A&M

Management zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 26 december 2013

Jackers Bedrijfsrevisor bvbvba

Vertegenwoordigd door Jurgen Jackers

Bedrijfsrevisor

- BESTUUR: niet - statutaire zaakvoerder: de heer MEBIS Alain voornoemd.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Luik B - Vervolg

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de tweede vrijdag van de maand mei om 11 uur. Eerste jaarvergadering in 2015 overeenkomstig de statuten.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014. -RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: aan de heer Robby OOME, wonende te 3511 Hasselt, Nieuwstraat 44, of een andere gelastigde van accountantskantoor FINVISION te Hasselt, Kempische Kaai 69/2,, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte, het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
A & M MANAGEMENT

Adresse
HENRY FORDLAAN 53 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande