A & O MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & O MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.802.133

Publication

08/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 9 OKT, 2013

tiet HABSLT

Griffie

i

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIU I I1HUI flhIII

" 13169765*

Ondernemingsnr : 0808.802.133

Benaming

(voluit) : A & O MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Mombeekdreef 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INBRENG IN NATURA - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 23 oktober 2013, te registreren dat, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & O MANAGEMENT', met zetel te 3500 Hasselt, Mombeekdreef 78, met ondememingsnummer BTW BE 0808.802.133 RPR Hasselt, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd achttienduizend drieënzeventig euro zevenenveertig cent (¬ 618.073,47) om het kapitaal van honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 118.550,00) op zevenhonderdzesendertigduizend zeshonderd drieëntwintig euro zevenenveertig cent (¬ 736.623,47) te brengen, door creatie van vijfhonderdeenentwintig (521) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen. Zij zullen pro rata temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk boven pari worden ingetekend door inbreng in natura en zonder creatie van een uitgiftepremie.

INBRENG -- VOLSTORTING -- VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng in natura in de vennootschap, worden vijfhonderdeenentwintig (521) nieuwe aandelen, volledig volgestort en zonder creatie van uitgiftepremie, aan beide vennoten, die verklaren uitdrukkelijk te aanvaarden in naam en voor rekening van hun huwelijksgemeenschap.

De nieuwe aandelen zijn genummerd van 101 tot 621.,

Deze nieuwe aandelen zullen door de zorgen van de zaakvoerders ingeschreven worden in het register van aandelen.

De vergadering erkent dat de kapitaalsverhoging volledig geplaatst en volstort is door een inbreng in natura VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en: daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op zevenhonderdzesendertigduizend: zeshonderddrieëntwintig euro zevenenveertig cent (¬ 736.623,47) gebracht is, verdeeld over zeshonderd. eenentwintig (621) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdzesendertigduizend zeshonderddrieëntwintig euro zevenenveertig cent (¬ 736.623,47), vertegenwoordigd door zeshonderdeenentwintig (621) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 621,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontlenend uittreksel:

Alec Benijis

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- verslag zaakvoerders;

- revisoraal verslag.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111.1Alllll,161111ll IBN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

2 9 OKT. 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.802.133 Benaming

(voluit) :

(verkort)

A & O MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Mombeekdreef 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  VEREFFENING - TERUGNAME VAN HET ONROEREND GOED DOOR DE VENNOTEN - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 23 oktober 2013, te registreren , dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & O MANAGEMENT", met zetel te 3500 Hasselt, Mombeekdreef 78, met ondernemingsnummer BTW BE 0808.802.133 RPR Hasselt, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf 23 oktober 2013.

EINDE VAN DE OPDRACHT VAN DE ZAAKVOERDER - KWIJTING

Door de ontbinding van de vennootschap, stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerders van de vennootschap, zijnde de heer Odeurs Michiel en Mevrouw Alen Isabelle, beiden wonende te Hasselt, Mombeekdreef 78.

De vergadering besluit met volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva per 30 september 2013, waarvan door de zaakvoerders, hier aanwezig, wordt bevestigd dat deze ongewijzigd is gebleven sinds haar opmaak en dus tevens de boekhoudkundige toestand van de vennootschap weergeeft op datum van 23.10.2013, algehele kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders: voor de uitoefening van hun opdracht tot op 23 oktober 2013.

VEREFFENING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering besluit  overeenkomstig artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen  over te gaan tot de onmiddellijke vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering besluit aldus geen vereffenaar te benoemen.

De vergadering bevestigt aldus dat er geen schulden zijn en verzoekt de notaris te notuleren dat de vereffening onmiddellijk afgesloten wordt.

De vennoten erkennen dat de notaris hen grondig gewezen heeft op de risico's en de draagwijdte van artikelen 64 en 184, §5 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering en de vennoten verklaren- op unanieme wijze- daarover geen enkel bezwaar te hebben en, voldoende ingelicht te zijn geweest. De vergadering verzoekt aansluitend de notaris uitdrukkelijk door te gaan, met de notuleren.

De vergadering besluit de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "A & O MANAGEMENT' definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf 23 oktober: 2013, na afloop van deze vergadering.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf, voor rekening van hun huwelijksgemeenschap.

De vennoten, zijnde de heer Michiel ODEURS-ALEN Isabelle, beide voornoemd, verbinden er zich toe alle eventuele schulden die ontstaan uit de vereffening over te nemen en alle eventuele nog niet gekende passiva voor zijn rekening te nemen..

Vervolgens bevestigt de vergadering dat de vereffening gesloten is en stelt zij vast dat de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & O MANAGEMENT" definitief ophoudt te bestaan vanaf heden, na afloop van deze vergadering.

BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en: gedurende ten minste vijf jaren worden bewaard op het volgende adres: 3500 Hasselt, Mombeekdreef 78. MACHTIGING

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de heer en mevrouw Michiel ODEURS - ALEN Isabelle, beiden voornoemd, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk om alle nodige maatregelen te nemen op het gebied van fiscaliteit, met inbegrip van vennootschapsbelasting, en om in naam en voor rekening van de ontbonden vennootschap en van de vennoten, alle documenten te'ondertekenen die daarmee verband houden, alsook om aile gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, in ontvangst te nemen, op last voor hun deze te verdelen onder de vennoten in verhouding in verhouding tot hun aandelenbezit.

Alle machten worden bovendien - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling - verleend aan mevrouw Isabelle ALEN, voornoemd en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie van de belasting.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN -VOLMACHT

Volmacht werd verleend aan mevrouw ALEN Isabelle en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens (schrapping van de inschrijving), alsook bij de diensten van de belasting (aangifte tot stopzetting van werkzaamheid).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor ontlenend uittreksel:

Alec BENIJTS, Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de notulen met onder meer aangehecht:

- verslag van de zaakvoerders (met staat van activa en passiva) ;

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 17.07.2012 12306-0177-011
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 12.08.2011 11403-0280-011
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 02.07.2010 10262-0066-007

Coordonnées
A & O MANAGEMENT

Adresse
MOMBEEKDREEF 78 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande