A...Z DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A...Z DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.717.976

Publication

16/04/2014
ÿþ Mal Mil 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111fl 1l111,1,1ï111 ,11 4!1,1111111111

Neergelegd

ter griffie der

Rechtbank vanAophandel te Leuven, de u APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Vs'

behaai

Bel!

Staa

II



,,,,, - ------

-1-

Ondernerningsnr : 0886.717.976

Benaming

(voluit) VTC-Werken

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Houwaartstraat 199 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging naamwijziging - zetelverplaatsing

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenh euvel Zichem op 27 maart 2014, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 31 maart 2014 boek 531, blad 39, vak 12, ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VTC-Werken" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in: A..2 Design, en om artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt;

"Artikel 1.-Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam A...Z DESIGN."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3545 Halen, Staatsbaan 76, en om alinea 1 van artikel 2 van de statuten aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 2.-Zetel

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3545 Halen, Staatsbaan 76."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om een nieuw artikel 8 bis in de statuten in te voegen inzake de opsplitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom. Dit artikel luidt als volgt: "Artikel 8.  Aandelen opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke vblmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze , laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.,"

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist éénparig om in artikel 15 van de statuten de mogelijkheid te voorzien om vergaderingen op afstand te houden, en om artikel 15 van de statuten aan te passen als volgt;

"Artikel 15.-Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om 16.00 uur in de zetel van de vennoot-ischap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-'ring plaats op de eerstvolgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke verinoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Deze oproeping kan via een ander communicatiemiddel gebeuren, op voorwaarde dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

 _ _ _ . ..... . ..... . _

Op de laatste blz. ven Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

' Voor-be. texte» aan flet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht, op één stem, binnen de door da wet opgelegde perken. Welke ook het op, de verga-dering veritegerriwoondigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten génomen met: gewone meenderheid der stemmen, be-ihoudens toepas-ising der wetsbepalingen inzake wijziging der

" statuten.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzit-iter doonslaggevend.

De notulen van de algemene vergadering worden getekend door alle aanwezige vennoten.

De zaakvoerders en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerders heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze de bevoegdheden van de algemene ' verga-idering uit. De beslissin-igen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergade-lring, worden vermeld in een register, gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats ya,n de vgrgadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsblief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan dïandere personen'die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Vergaderingen op afstand:

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de gewone, de bijzondere en de' buitengewone algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, en dit overeenkomstig artikel 270 bis van het Wetboek van Vennootschappen. Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om zijn stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. Bovendien moet het elektronisch communicatiemiddel de vennoot in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De modaliteiten, en meer bepaald (i) op welke manier de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de elektronische deelnemer zal controleren, (ii) welke voorwaarden vervuld moeten zijn opdat de veiligheid van de elektronische communicatie gewaarborgd is en (iii) op welke manier de vennootschap zal vaststellen dat een vennoot via elektronische vergadering effectief deelneemt aan de vergadering, zullen worden vastgelegd door het bestuursorgaan in een afzonderlijk document, dat door elke vennoot ter kennisname dient te worden ondertekend.

Schriftelijke vragen door de vennoten gesteld kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vernielde adres. De vennootschap dient deze schriftelijke vragen te ontvangen uiterlijk 24 uur voor de vergadering."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor DRT & Partners, gevestigd te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten

Christel Meu ris geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2014
ÿþ Md Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1 111111111lejlgqium

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 9 JULI 201/1

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.717.976

Benaming

(voluit) A.. .Z DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel STAATSBAAN 76 3545 HALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2014

Met algemeenheid van stemmen aanvaardt de bijzondere algemene vergadering het ontslag als zaakvoerder van de Heer Zambuto Geoffrey, wonende Houwaartstraat 199 3270 Scherpen heuvel,met ingang van 01 juli 2014.

Met algemeenheid van stemmen benoemt de bijzondere algemene vergadering Mevrouw De Cook Suzy, wonende Diestsestraat 139 3270 Scherpenheuvel, tot zaakvoerder met ingang van 01 juli 2014.

De Cook Suzy

zaakvoerder

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14028-0003-013
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 26.08.2013 13468-0582-013
22/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1j.~ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11MIRID i il

2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0886717976

Benaming

(voluit) : VTC-Werken

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Leuvenselaan 699 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres maatschappelijke zetel

De zaakvoerder, Geoffrey Giuseppe Emile Zambuto heeft tijdens de buitengewone vergadering van 31/12/2012 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de HOUWAARTSTRAAT 199 te 3270 SCHERPENHEUVEL vanaf 01/01/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 15.03.2013 13065-0240-013
04/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.09.2010, NGL 29.10.2010 10596-0016-012
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.08.2009, NGL 11.09.2009 09756-0344-012
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.12.2008, NGL 23.02.2009 09052-0301-011
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0542-013

Coordonnées
A...Z DESIGN

Adresse
STAATSBAAN 76 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande