A.F. SPORT HORSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.F. SPORT HORSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.891.766

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302797*

Neergelegd

11-02-2015

Griffie

0597891766

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

A.F. SPORT HORSES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2) De heer OLIVEIRA CAMPOS FREIRE André, geboren te Limeira-Sao Paulo (Brazilië) op

negentien augustus negentienhonderd negentig, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, gedomicilieerd te 14020-380 Ribeiro Preto-Sao Paulo (Brazilië), Avenue Portugal 1103 CS13, thans feitelijk verblijvende te 3670 Ellikom (Meeuwen-Gruitrode), Grote Baan 55.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam "A.F. SPORT HORSES".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3670 Ellikom (Meeuwen-Gruitrode), Grote Baan 55.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de

zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen,

kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO 

260.000,00 EUR, vertegenwoordigd door zesentwintig (26) aandelen hebbende elk een

fractiewaarde van één/zesentwintigste (1/26ste ) deel van het kapitaal.

Dit kapitaal werd als volgt onderschreven :

- op twee (2) aandelen door inbreng van een geldsom van TWINTIGDUIZEND EURO 

20.000,00 EUR; deze twee (2) aandelen zijn volledig volstort zodat vanaf heden een bedrag van

TWINTIGDUIZEND EURO  20.000,00 EUR ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

- op vierentwintig (24) aandelen door inbreng in natura; de heer Roland VOS, bedrijfsrevisor,

Zetel :

Bij akte verleden voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op negen februari tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "A.F. SPORT HORSES opgericht.

Vennoten-oprichters:

1) De heer POMPEO CAMPOS FREIRE Ubiratan, geboren te Limeira-Sao Paulo (Brazilië) op veertien juli negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van mevrouw SILVA OLIVEIRA Andréa, wonende te 14020-380 Ribeiro Preto-Sao Paulo (Brazilië), Avenue Portugal 1103 CS13.

Gehuwd te Limeira (Brazilië) op acht december negentienhonderd zesentachtig onder het wettelijk stelsel naar Braziliaans recht bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Grote Baan 55

3670 Meeuwen-Gruitrode

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

kantoorhoudend te 3511 Hasselt, Galge­bergstraat 42, aangewezen door de oprichters, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 Wetboek van vennootschappen. Het besluit van dit revisoraal verslag gedaan te Hasselt, de dato vijf februari tweeduizend vijftien, luidt als volgt:

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtneming van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. de door de partijen weerhouden methoden van waardering van de inbreng in natura met een inbrengwaarde van tweehonderd veertig duizend euro (240.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

5. hij een voorbehoud maakt voor eventuele fiscale schulden in hoofde van de inbrenger;

6. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid namelijk twee honderd veertig duizend euro (240.000,00 EUR) komt, onder voorbehoud van punt  5 , tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Campos Freire Oliviera André toe te kennen vier en twintig (24) aandelen van de  A.F. SPORT HORSES BVBA zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigt 1/26ste van het maatschappelijk kapitaal met een fractiewaarde bij oprichting van 10.000,00 EUR per aandeel of dus 240.000,00 EUR in kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Deze aandelen zullen worden toebedeeld aan:

Identificatie van de aandeelhouder aantal aandelen

- De heer Campos Freire Oliviera André 24 aandelen

TOTAAL AANTAL AANDELEN 24 aandelen

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen  fairness opinion is.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven vermogensbestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura. De heer Campos Freire Oliviera André zal alle in het huidige verslag niet beschreven activa bestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de A.F.SPORT HORSES BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 5 februari 2015

Roland Vos

Bedrijfsrevisor

Omschrijving van de inbreng in natura: De voorraad paarden van de heer OLIVEIRA CAMPOS FREIRE André, voornoemd, en zoals deze bestanddelen omschreven staan in voormeld revisoraal verslag; zoals dit revisoraal verslag meldt, betreft het de vier paarden die voormelde inbrenger in zijn bezit heeft, met name:

- Whats Up KWP, Gelding Bay

Birth 2003 Pass 17699

Chip 5280001180113:

TIENDUIZEND EURO 10.000,00 EUR

- Trinity Du Val Du Geer, BWP, Mare Bay

Birth 2003, Pass 22217

Chip 981100000374612:

ZESTIGDUIZEND EURO 60.000,00 EUR

- Constar Hannover, Gelding Bay

Birth 2004, Pass 27676

Chip 981100000956009

HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO 150.000,00 EUR

- 50% Gratulation van het Dyckershof

Chip 11000002392590:

TWINTIGDUIZEND EURO 20.000,00 EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Waarde inbreng  verklaring van volstorting: De voorraad paarden worden ingebracht voor een totale netto-inbrengwaarde van TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND EURO  240.000,00 EUR, en zoals deze waarde blijkt uit de aankoopfacturen van de vier paarden. Deze gehele netto-inbrengwaarde wordt aangewend tot vorming van kapitaal; ieder aandeel waarop ter gelegenheid van de huidige inbreng in natura werd ingeschreven, is volledig volstort.

Voorwaarden betreffende de inbreng in natura: De inbreng in de BVBA A.F. SPORT HORSES geschiedt zoals gezegd op grond van de inbrengwaarde, vastgesteld op basis van de aankoopfacturen van de paarden. Alle sinds heden gedane verrichtingen met betrekking tot de ingebrachte activa zijn ten voordele en voor risico van BVBA A.F. SPORT HORSES; deze wordt gesubrogeerd en in de plaats gesteld in alle rechten en vorderingen van de ingebrachte activa.

De vennootschap neemt tevens vanaf heden alle verbintenissen en borgstellingen over die betrekking hebben op de ingebrachte bestanddelen hieronder begrepen de lopende overeenkomsten, huurovereenkomsten, geschillen, attesten, vergunningen en alle verzekeringspolissen (deze opsomming is niet beperkend).

De BVBA A.F. SPORT HORSES vervult zelf alle nodige formaliteiten opdat de inbreng tegenstelbaar is aan derden zoals de fiscus.

De in de BVBA A.F. SPORT HORSES ingebrachte materiele vaste activa zijn overgedragen in de feitelijke toestand waarin ze zich heden bevinden. De vennootschap draagt tevens vanaf heden alle belastingen en taksen welke betrekking hebben op de ingebrachte goederen en activiteiten.

De vennootschap, alsdan in oprichting, wordt derhalve geacht heden de eigendom en het genot van de voorraad paarden te hebben verworven.

De inbreng in natura is vastgesteld vanaf heden en waarbij alle verrichtingen en handelingen door de heer OLIVEIRA CAMPOS FREIRE André, voornoemd, gedaan vanaf heden in verband met deze voorraad paarden, geacht worden te zijn verricht en gedaan in naam en voor rekening van de op te richten vennootschap, dit met toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden zowel de lasten als de baten geacht te zijn gedaan geweest voor rekening van de vennootschap, alsdan in oprichting, sedert heden.

De huidige inbreng omvat een algemeenheid van goederen en geniet als dusdanig van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Trainen en opleiden van paarden;

- Aan- en verkoop van paarden, handel in paarden;

- Les geven in paardrijden en opleiden van ruiters;

- Verhuur van paardenstallen;

- Kweken van paarden;

- Voederen en onderhouden van paarden;

- Beheer, aankoop en verkoop van eigen onroerend goed.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland,

op alle wijze die zij best geschikt zal achten.

In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij mag zich over deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.­

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om negentien uur (19.00u).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de

daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het

belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk

jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op het ogenblik van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend zestien om negentien uur (19.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen om twee niet-statutaire zaakvoerders aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die zij nuttig zullen achten om op de agenda geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist twee niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze

functie:

- de heer POMPEO CAMPOS FREIRE Ubiratan, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging aan de zaakvoerder en de hoogte ervan, wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- de heer OLIVEIRA CAMPOS FREIRE André, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging aan de zaakvoerder en de hoogte ervan, wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Huysmans Gunter Boekhouding &

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Fiscaliteit , te 3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 8 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte; kopie verslag bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura; kopie verslag oprichters inzake de inbreng in natura en kopie onderhandse volmacht van de heer POMPEO CAMPOS FREIRE Ubiratan.

15/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A.F. SPORT HORSES

Adresse
BREMSTRAAT 21 3670 MEEUWEN

Code postal : 3670
Localité : Meeuwen
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande