A.S. EDITIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.S. EDITIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.351.684

Publication

20/06/2013
ÿþe. Mal Word 11.1

!Die 1..1 de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu~~~~un~~nmau~m

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de `Î .º%I 2013

DE GRIFFIE

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.351.684

Benaming

(voluit) : DeEd

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hazenpad 14 - 3210 Lubbeek (Linden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - naamswijziging - verplaatsing maatschappelijke zetel doelswijziging - wijziging boekjaar en jaarvergadering - ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op, achtentwintig mei tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren te Hasselt, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DeEd", met zetel te 3210 Lubbeek (Linden), Hazenpad 14, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: naamswijziging

De vergadering beslist met onmiddellijke ingang de naam van de vennootschap te wijzigen in "A.S. EDITIONS".

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 1 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft de naam "A.S. Editions","

Tweede beslissing: zetelverplaatsing.

De algemene vergadering besluit met onmiddellijke ingang de zetel van de vennootschap te verplaatsen: naar 3590 Diepenbeek, Piannesbergstraat 24.

Dienvolgens wordt de tekst van het eerste lid van artikel 3 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Ten tijde van de laatste statutenwijziging bevindt de zetel zich te 3590 Diepenbeek, Piannesbergstraat 24.". Derde beslissing: wijziging doel.

- Verslag van de zaakvoerders

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders omtrent de wijziging van het doel van de vennootschap.

De bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, opgemaakt in datum van éénendertig maart tweeduizend dertien, wordt vervolgens uitvoerig besproken door de vergadering.

De vergadering stelt vast dat over deze staat geen afzonderlijk verslag dient te worden uitgebracht door een commissaris, vermits er geen commissarissen werden aangesteld.

- Wijziging doel

De algemene vergadering keurt de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap goed en beslist dienvolgens de tekst van artikel 4 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in: het buitenland:

1 .Onderneming die zich bezighoudt met geluidsstudies in het kader van de arbeidswetgeving en de Vlaamse, Waalse en Brusselse milieuwetgeving. Het woord geluidstudie kan als volgt begrepen worden: de: studie doet geluidsmetingen maar stelt daar bovenop ook maatregelen voor om het geluid te reduceren en stelt hiervoor de nodige saneringsplannen op. Deze diensten kunnen niet enkel aan diverse overheden (Belgische of niet-Belgische) aangeboden worden maar ook aan anderen (zoals studiebureaus, architecten, advocaten, bedrijven, particulieren, horeca en dergelijke) zonder dat deze lijst limitatief is.

2.Het uitvoeren van studieopdrachten en de realisatie hiervan op het vlak van winkel- en interieunnrichting; het uitvoeren van opdrachten als architectenbureau; interieur- en landschapsarchitectuur; kunstfotografie; onderneming voor ontwerp en realisatie van decors, studio's  decorbouw;



















-

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge 3.Implementatie, beheer, en consultatie voor informatica netwerken en telecom-infrastructuur - Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden - Ontwikkeling, beheer, programmering en hosting van websites - Ontwikkeling en beheer van alle internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën - Analyse en advies in verband met automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie - Verkoop- en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen;

4.Ondememing actief in de modesector: ontwerp en realisatie van textielpatronen, kleding, en dergelijke en dit in de meest ruime betekenis van de woorden, zonder dat deze lijst limitatief is.

5.Bureau voor grafische vormgeving, desktop publishing, digitale printing, en dergelijke, zonder dat deze lijst limitatief is en dit in de meest ruime betekenis van de woorden. Het uitdenken, het ontwerpen, het uittekenen, het (laten) uitvoeren van drukwerken;

6.Tussenpersoon in de handel  handelsbemiddeling;

7.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

8.0e vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zelfs aile medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere contracten tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen;

9.De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

Vierde beslissing: verlenging boekjaar

De algemene vergadering beslist het lopende boekjaar -dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en twaalf- te verlengen tot éénendertig december tweeduizend dertien.

In het algemeen beslist de algemene vergadering de loop van het boekjaar aan te passen zodat ieder volgend boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 17 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar neemt een aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.".

Vijfde beslissing: wijziging datum jaarvergadering

Rekening gehouden met de vierde beslissing, beslist de vergadering de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de laatste vrijdag van juni om negentien uur (19u00).

Dienvolgens wordt de tekst van artikel 15 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste vrijdag van juni om negentien uur (19u00). Indien de laatste vrijdag van juni een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de jaarvergadering de laatste werkdag, voorafgaand aan de laatste vrijdag van juni plaats,".

Zesde beslissing: ontslag en benoeming zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heren David LASSEEL, en Roeland BERGHMAN als zaakvoerders van de vennootschap, met ingang vanaf heden. Zij aanvaardt dit ontslag. Over de kwijting zal worden beslist na goedkeuring van de jaarrekeningen van het lopende boekjaar.

De vergadering beslist tot nieuwe zaakvoerders aan te stellen voor onbepaalde duur, met ingang vanaf heden:

- de heer Guy PUTZEYS, wonende te 3590 Diepenbeek, Piannesbergstraat 24,

-mevrouw Anne-Marie STEVENS, wonende te 3590 Diepenbeek, Piannesbergstraat 24, die hun mandaat aanvaarden.

Hun mandaat zal in principe onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zevende beslissing: machtiging tot coördinatie van de statuten

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan de zaakvoerders aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing: machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing: machtiging formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCAPLUS", met zetel te 3570 Alken, Professor Asnongstraat 2, ondememingsnummer 0461.832.638, evenals aan één van haar zaakvoerders, de heer Rudi FRANCART, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Krtaispuntbank voor Ondernemingen, Ondernemingsloket, BTW en andere administraties, te verzekeren.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, gecoordineerde statuten, staat van actief en passief in datum van

eenendertig maart tweeduizend dertien, bijzonder verslag van de zaakvoerders

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 03.04.2013 13081-0534-008
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 14.02.2012 12031-0355-009
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 14.02.2011 11029-0509-009
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 10.02.2010 10039-0029-009
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 06.02.2009 09042-0093-009
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 11.02.2008 08041-0012-009
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 11.01.2007 07010-2045-013
18/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 09.01.2006 06005-2143-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16492-0054-009

Coordonnées
A.S. EDITIONS

Adresse
PIANNESBERGSTRAAT 24 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande