A.T.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.T.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.482.353

Publication

14/02/2013
ÿþmod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grillie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 Li -02- 2013

De HoofdgriffierGriffie

nnexes du Moniteur belge

14/02/2013

het Belgisch Staatsblad

i' Ondernemingsnr ;0827.482.353

Benaming (voluit) : A.T.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte ;,Vervroegde ontbinding - in vereffeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 23 januari 2013, geregistreerd te! Genk op 28 januari 2013, boek 51140 blad 22 vak 14, dat er een buitengewone algemene vergadering werd' gehouden van do besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.T.V., met zetel te Genk, Jan Mathijs; Winterslaan 15A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0827.482.353, BTW BE 827.482.353, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

i; De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerders de dato 7 januari 2013 waarbij de voorgestelde ontbinding; van de vennootschap wordt toegelicht. Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap; voorgelegd, die afgesloten werd per 31 december 2012.

,; Vervolgens legt de voorzitter het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor voor, opgesteld door de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een BVBA "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te Bree,; Millenstraat 34 en vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, welk verslag werd opgesteld met betrekking tot deze vervroegde ontbinding op 22 januari 2013, Het besluit van dat verslag luidt als volgt: In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van! de vennootschap A.T.V. BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 31.12.2012 opgesteld, die een: balanstotaal opgeeft van ¬ 0,00 en een netto actief van ¬ 0,00.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, bljg dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud! van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening.

Opgemaakt te Bree, 22 januari 2013."

;; TWEEDE BESLISSING

Overeenkomstig de administratieve Circulaire met als nummer 71CH131001A1004 van de Minister van Justifie van 14; november 2006, en op basis van het aangepaste artikel 184,§5 Wetboek van Vennootschappen besluit de; ;l vergadering met eenparigheid geen vereffenaar aan te stellen, aangezien zij bevestigt dat de vennootschap voldoet;

aan de voorwaarden zoals uiteengezet in de circulaire en in de wet. De vergadering beslist aldus te verzaken!

aan de termijnen en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en alle vennoten; bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de balans van; de vennootschap op 31 december 2012 met het oog op de vereffening.

De volgende voorwaarden zijn volgens de vergadering aldus van toepassing op de vennootschap:

- er is geen enkel passief (naar derden) meer (zoals blijkt uit de staat van actief en passief), behoudens de rekening;, courant opzichters de heer Akkiran Izzet, voomoemde zaakvoerder, die echter afstand doet van deze vordering; zoals hierna uiteengezet in de derde beslissing.

- er wordt geen vereffenaar aangesteld.

- alle vennoten zijn aanwezig zijn (of rechtsgeldig vertegenwoordigd) op deze algemene vergadering en beslissen'. unaniem.

- de terugname van het resterend actief of passief gebeurt door de vennoten, zoals hierna uiteengezet.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Jan Mathijs Winterslaan 15A

3600 GENK

mod 11 .1

DERDE BESLISSING

De vergadering bevestigt eenparig ervan kennis te hebben genomen dat de vennootschap geen schulden of passiva meer heeft nadat de voomoemde zaakvoerder, de heer AKKIRAN lzzet bevestigd heeft afstand te doen van zijn schuldvordering in rekening-courant jegens deze vennootschap voor een bedrag van drieëntwintigduizend zeshonderd zevenendertig euro zesenzeventig cent (¬ 23.637,76), Voorts bevestigt de vergadering dat de terugname van het resterend passief door de vennoten zelf zal gebeuren overeenkomstig hun participatieverhouding.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen vanaf heden. De vergadering besluit zoals voormeld in het tweede besluit geen vereffenaar aan te stellen en onmiddellijk de vereffening te sluiten. De vennoten zullen zoals voormeld persoonlijk instaan voor de over te nemen verliezen van de vennootschap. De vergadering verklaart bijgevolg eenparig de vereffening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA A.T.V. ophoudt te bestaan vanaf heden.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de boeken en bescheiden van de vennootschap A.T.V. gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te Genk, Sledderlo 61.

ZESDE BESLISSING

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige vroegtijdige ontbinding beslist de vergadering het mandaat van de volgende zaakvoerder te beëindigen vanaf heden:

- De heer AKKIRAN lzzet,voomoemd;

De vergadering geeft kwijting voor het door hem uitgeoefende mandaat van zaakvoerder.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de BVBA CORTHOUTS te 3920 Lommel, Kanaalstraat 8, met ondememingsnummer 0462.189.756 met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, ondermeer van de kruispunt van ondernemingen, ondememingslokotten en BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van hot proces-verbaal houdende de vervroegde ontbinding van 23/01/2013:

- verslag van de zaakvoerder over de ontbinding - vereffening - staat van actief en passief per 31/12/2012

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 januari 2013.

Notaris Bert Vrancken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4 Y'

1

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.08.2012 12503-0344-006
29/09/2011
ÿþVoor-

behouden L

aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII III I II IVI~IIIN A II

" 11147103"

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

Ondernemingsar : 0827482353

Benaming

(voluit) : ATV

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : JAN MATHIJS WINTERSLAAN 15A - 3600 GENK

Onderwerp akte : ONTSLAG-BENOEMING ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering d.d. 15 september 2011 besliste dat dhr. AKKIRAN Kerim vanaf

heden ontslagen wordt van zijn functie als zaakvoerder.

Er wordt hem décharge verleend,

De buitengewone algemene vergadering besliste tevens dat dhr. AKKIRAN Izzet, wonende te

Kruisstraat 16  3600 Genk en geboren te Devrek (Turkije) op 1 februari 1964 vanaf heden benoemd wordt tot zaakvoerder.

Zijn functie is onbezoldigd.

Dhr. AKKIRAN Kerim

Ontslagnemend zaakvoerder

Dhr. AKKIRAN Izzet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
A.T.V.

Adresse
JAN MATHIJS WINTERSLAAN 15, BUS A 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande