AARIXA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AARIXA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.981.939

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 01.07.2013 13260-0261-014
16/11/2012
ÿþY

MM Word 11.1

Lie ~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerningsnr : 0877.981.939

Benaming

(voluit) : AARIXA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 1114 te 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - PARTIELE SPLITSING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 20 september 2012 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 4 op de agenda,

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de

griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van het bestuursorgaan (opgesteld overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen) en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

A.Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheld tot partiële splitsing van de vennootschap waarbij bepaalde activa en passivabestanddelen van onderhavige vennootschap overgaan op een nieuw op te richten vennootschap BVBA "NEGLECT X".

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen blijft onderhavige vennootschap bestaan.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten:

- de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf:

vanaf één april tweeduizend en twaalf worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbreng ontvangende vennootschappen;

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de inbreng ontvan-igende vennootschappen, noch aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap;

- aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap en aan de zaakvoerders van de inbreng ont-'vangende vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het split-'singsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

- teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, indien de hierna weergegeven toewijzing geen uit-'sluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of on-wetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uit-'drukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vast-'gesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de inbreng ontvangende

@f noot-sçhapperl_v_grbiijvcn, Zujtea geacht worden toe behoren aai pnderj`tayige veoao91schpp;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111111110111111

*12186120*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen zullen de inbreng ontvan-'gende vennootschappen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelne-Iming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Hun aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat hen wordt toegekend;

- de partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na het besluit tot splitsing en na goedkeuring door deze algemene vergadering van het ontwerp van oprichting van de inbreng-iontvangende vennootschap BVBA "NEGLECT-X".

B.Beschrijving van het overgedragen vermogen

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, Notaris, akte te verlenen van de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva:

De inbreng in natura bestaat uit de software, handelsvorderingen en overlopende rekeningen passief, zoals hierna toegelicht. Deze activa en passiva bevinden zich nu in AARIXA BVBA en zullen worden afgesplitst. Activa

Software Neglect-X 16.000,00 euro

Handelsvorderingen 17.117,87 euro

Totaal: 33.117,87 euro

Passiva

Overlopende rekeningen 5.702,61 euro

Totaal: 5.702,61 euro

Totaal netto-actief 27.415,26 euro

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng in natura ten bedrage van 27.415,26 euro zullen aan de aandeelhouders van AARIXA BVBA 186 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de vennootschap NEGLECT-X BVBA (in oprichting) worden toegekend. Dit aantal is gekozen om een eenvoudige uitgifteverhouding mogelijk te maken, namelijk 1 nieuw aandeel NEGLECT-X BVBA bij 1 bestaand aandeel AARIXA BVBA.

Deze 186 aandelen zullen samen een maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in deze vennootschap, Elk aandeel komt aldus overeen met één{honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, hetzij een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Voor het overige zullen er aan de oprichters of de vennoten geen andere bijzondere voordelen of vergoedingen worden toegekend in het kader van deze transactie.

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf één april tweeduizend en twaalf.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal vanaf zelfde datum alle belastingen, bijdra-igen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen alle lasten dragen die de hen overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De overgedragen schulden van onderhavige vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de inbreng ontvangende vennootschap die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal gesteld zijn in de rechten en plichten van onderhavige vennootschap.

Bijgevolg zal ze in de plaats van onderhavige vennootschap instaan voor het ganse passief dat betrekking heeft op de gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overdragende vennootschap inge-ibrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schutdei-sers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet getroffen worden door deze partiële splitsing, zonder verplichting van be-.tekening, endossement of inschrijving voor pand op het handelsfonds.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de hen overgedragen activa en passiva bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen die zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle betwistingen en rechtsvorderingen, ge-irechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van etser ais van verweerder vervolgen en zullen hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overdragende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoon-ilijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, genieter of titula-iris is;

2. de last van het overgedragen passief van onderhavige vennootschap tegenover derden, hier-'in begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor de overnemende vennootschappen om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de vennootschap BVBA "NEGLECT X", honderd zesentachtig aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "NEGLECT-X" toe te kennen aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap.

Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap in de verhouding van één aandeel van de inbreng ontvangende vennootschap voor één (1) aandeel in onderhavige vennootschap.

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf één april tweeduizend en twaalf. Zij zullen door de zorgen van nage-melde lasthebber overhandigd worden aan de rechthebbenden binnen de twee maanden na publicatie van de akten van kapitaalsverhoging en oprichting in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de heer Erwin TIPS aan te duiden tot bijzondere lasthebber:

- om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichtingen van de partiële splitsing door oprichting van de BVBA "NEGLECT-X";

- om inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing door oprichting van de vennootschap BVBA "NEGLECT-

X";

om de nieuw gecreëerde aandelen in ontvangst te nemen en deze in hogervermelde verhouding te verdelen onder de aandeelhouders van onderhavige vennootschap;

- om alle verklaringen af te leggen betreffende de beschrijving van de onroerende goederen en de hypothecaire toestand;

om de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving naar aanleiding van de inbreng ontvangende vennootschap BVBA "NEGLECT-X";

- om alle modaliteiten van de oprichting van de BVBA "NEGLECT X" te bepalen;

- om daartoe in het algemeen alle akten en stukken te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen al het nodige te doen.

VIJFDE BESLISSING

A.Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: 5.050,65 EUR kapitaal; 505,06 EUR wettelijke reserves, en 15.442,16 EUR beschikbare reserves, zoals dit blijkt uit het bovenvermeld verslag van het bestuursorgaan, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B.incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts 5.050,65 EUR bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van 13.549,35 EUR zodat het kapitaal na deze incorporatie 18.600,00 EUR bedraagt.

C.Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparig held de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NEGLECT-X » met maatschappelijke zetel te 3540 Herk-de-Stad, lndustrieweg 1114 op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder

-De heer TIPS Erwin, voornoemd ;

-De heer VERMEULEN Erwin, voornoemd.

De zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de activiteiten in het kader van voormelde partiële splitsing door oprichting van de BVBA "NEGLECT-X", het kapitaal van de vennootschap verminderd is niet vijfduizend vijftig euro vijfenzestig eurocent (¬ 5.050,65) en dat het thans dertienduizend vijfhonderd negenenveertig euro vijfendertig eurocent (¬ 13.549,35) bedraagt. Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropgestelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van vijfduizend vijftig euro vijfenzestig eurocent (¬ 5.050,65) door incorporatie van beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe aandelen zodat het kapitaal gebracht wordt naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel vier (4) van de statuten te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengn met de hiervoor gemaakte vaststelling

« Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde en is volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).»

ZEVENDE BESLISSING

Na kennisname van het ontwerp van de oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap BVBA "NEGLECT-X" worden deze ontwerpen goedgekeurd door de vergadering.

~ 4

Voor-

. behouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Financieel plan

Het bestuursorgaan van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752 derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaringen pro Pisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, §1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) en/of §2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien aise en bedrijfstak) en 120, van het Wetboek der Registratie, Hypotheek en Griffierechten artikel 11 en 18 §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli tweeduizend en één, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op twintig juli tweeduizend en één.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116,3°lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

ACHTSTE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten als gevolg van de voormelde beslissingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, splitsingsbalans en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12358-0040-013
01/08/2012
ÿþ Mad2.1

Li:1ÎlCB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I III IIU 1111 I II Uh IIIII 11111 RECFIt't3i1NK VAN 1C00PFIANDEI.

" iaz3s~s3* , 23-07-2012 iieeI<T

bel

a

BE

Sta



Ondernemingsnr : 0877.981.939

Benaming

(voluit) : AARIXA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Asansprakelijkheid

Zetel : INDUSTRIEWEG 1114 - 3540 HERK-DE-STAD

Onderwerp akte : SPLITSINGVOORSTEL IN HET KADER VAN DE PARTIËLE SPLITSING VAN AAR1XA BVBA DOOR AFSPLITSING VAN EEN BEDRIJFSTAK IN DE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP NEGLECT-X BVBA

Identificatie van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen De op te splitsen vennootschap aariXa BVBA:

De BVBA "aariXa", met zetel te Industrieweg 1114, 3540 Herk-de-Stad, met ondememingsnummer BE. 0877.981.939

De verkrijgende vennootschap Neglect X BVBA:

De op te richten BVBA "Neglect-X", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te lndustrieweg 1114, 3540 Hercc-de-" Stad

Rultverhouding van de aandelen

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van één aandeel van de nieuw op te richten BVBA; "Neglect-X" voor één aandeel van de BVBA "aariXa",

Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De ter gelegenheid van de splitsing door BVBA "Neglect-X" nieuw uit te geven aandelen zullen deelnemen" in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2012. Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de af te splitsen bedrijfsactiviteit zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verrichte voor rekening van de overnemende vennootschap BVBA "Neglect-X" vanaf 1 april 2012. Als peildatum voor de: opsplitsing van activa en passiva wordt aldus de boekhoudkundige situatie per 31 maart 2012 genomen.

Bijzondere rechten

X", Er zullen geen bijzondere rechten worden toegekend aan de nieuw uit te geven aandelen BVBA "Neglect-

Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de over te dragen delen vin de activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VC2r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op ilasis van de-staat van activa en passiva per 3110312012, zat hef totale v'ermogèn van de 13V9Á "aariXa" ' worden opgesplitst in 2 delen.

Het netto actief van de bedrijfstak Neglect-X, ter waarde van 27.415,26 EUR, zal overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA "Neglect-X . Dit omvat ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten, Het resterende netto actief zal overblijven in BVBA "aariXa",

Het eigen vermogen werd opgesplitst volgens de vereisten van artikel 213 WIB 92.

Teneinde te voldoen aan de vereisten van het minimumkapitaal van een BVBA, zal aansluitend op deze splitsing een kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves plaatsvinden voor beide vennootschappen. Na deze kapitaalverhoging zal het maatschappelijke kapitaal van beide BVBA's 18.600 E1JR' bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Opgesteld te Herk-de-Stad op 12 juli 2012

Zaakvoerder Erwin Vermeulen

Tegelijk hiermee neet 1e d:splitsingssvoorste1-partiele splitsing















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 11.07.2011 11286-0515-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 28.06.2010 10229-0600-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 28.08.2009 09701-0311-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 24.06.2008 08286-0172-011
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 09.07.2007 07375-0041-012

Coordonnées
AARIXA

Adresse
INDUSTRIEWEG 1114 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande