AARO TOPO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AARO TOPO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.721.861

Publication

04/09/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 6 AU& 2014

"

Aliveet4tfier7.".:

111111111,11.1!11.11111111111111

Ondernemingsnr Benaming o:3 CO G1

(voluit) : (verkort); AARO TOPO





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 22 augustus 2014, blijkt dat 1) de heer Vanerum Kurt Jozef Alfons, geboren te Herk-de-Stad op 2 december 1963, wonende te Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 15 bus 6, 2) Mevrouw Vanerum Marleen Flora José, geboren te Leuven op 28 januari 1970, wonende te Halen, Ertsenrijkstraat 15 en 3) de heer Deveux Dirk Théo,' geboren te Hasselt op 15 januari 1965, wonende te Alken, Molenstraat 24, een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: AARO TOPO

Zetel: 3540 Herk-de-Stad Sint-Truidersteenweg 17

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, openbare besturen, rechtbanken en aan bedrijven en ondernemingen van alle aard. Hieronder dient men onder meer te verstaan:

Het opmeten van terreinen, gebouwen en andere burgerlijke bouwwerken

- Het uitvoeren van expertises en plaatsbeschrijvingen

Het opmaken van verkavelingsdossiers

- Het ontwerpen van wegen en alle bijhorende nutsvoorzieningen

Het opstellen van outeigeningsdossiers en allerhande lastenboeken

- Het geven van dienstverlening in de ruimst mogelijke zin van het woord.

Daarenboven kan de vennootschap ook optreden als vastgoedmakelaar, zij kan gronden opkopen en verkopen na eventueel de nodige infrastructuurwerken te hebben uitgevoerd (hiertoe werd door het gemeentebestuur der stad Halen een vergunning verleend aan voormelde heer Vanerum Kurt op één december negentienhonderd drieënnegentig, volgens de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van de dienstverlenende intellectuele beroepen).

De vennootschap kan samenwerken met andere vennootschappen of verenigingen om voornoemde doelstellingen te verwezenlijken en dit zonder enige beperking. Zij kan bij wijze van inbreng, overschrijving, aankoop op welke andere manier dan ook belangen nemen in elke vennootschap of onderneming waarvan het onderwerp gelijkaardig, verwant of aanvullend is met het hare. Al deze bepalingen zijn niet exhaustief.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samenstelling, concessie, of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Zij kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaat, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan functies van bestuur van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: go: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of omoerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt. Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het maatschappelijke kapitaal is bij de oprichting verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een nominale waarde van elk zevenendertig euro en twintig cent (37,20 EUR), verdeeld in twee categorieën, met name aandelen categorie A en aandelen categorie B.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd. Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur. De bestuurders worden benoemd uit de lijsten, voorgedragen door de vennoten van de verschillende categorieën van aandelen. De raad van bestuur zal samengesteld zijn uit een of meerdere bestuurders, voorgedragen door de vennoten met aandelen van categorie A.

Bevoegheden van de bestuurders: De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De Raad van Bestuur mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze.

Externe vertegenwoordiging: Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder of door twee of meer bestuurders, samen optredend, waarvan echter steeds een bestuurder van categorie A.

Jaarvergadering: De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste donderdag van de maand juni om achttien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Uitoefening van het stemrecht: De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij

de vergadering daarover anders beslist. De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming. Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vernielden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd. Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere wettelijke bepalingen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar:. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van

zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Saldo na vereffening: Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal:

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Vanerum Kurt voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen categorie A, door storting van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (1.860,00 EUR).

- door Vanerum Kurt voornoemd sub 1), ten belope van vierhonderdachtenveertig (448) aandelen categorie B, door storting van een bedrag van zestienduizend zeshonderdvijfenzestig euro en zestig eurocent (16.665,60 EUR).

- door Vanerum Marleen voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel categorie B, door storting van een bedrag van zevenendertig euro en twintig eurocent (37,20 EUR).

- door Deveux Dirk voornoemd sub 3), ten belope van één (1) aandeel categorie B, door storting van een bedrag van zevenendertig euro en twintig eurocent (37,20 EUR).

totaal: honderd (500) aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het kapitaal is volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde 18.600,00 EUR, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening. Het door de financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Benoeming van de eerste bestuurders:

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders vast te stellen op één. Wordt tot bestuurder van categorie A benoemd voor onbepaalde duur: voornoemde heer VANERUM Kurt Jozef Alfons, wonende te Herk-de-Stad, Sint-Truidersteenweg 15 bus 6. Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Vervolgens beslissen oprichters en bestuurder om te benoemen:

- tot afgevaardigd bestuurder: voornoemde heer Vanerum Kurt

- tot voorzitter van de Raad van Bestuur: voornoemde heer Vanerum Kurt

Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te weten sedert 1 januari 2014, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Bijzondere volmacht: De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ST1MAA, met zetel te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, vertegenwoordigd door de heer Arnouts B., teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

' Uittreksel opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, rbis van het Wetboek der Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel. Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte.

_

tao,.

4:-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0265-013

Coordonnées
AARO TOPO

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 17 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande