AB PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.579.918

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 29.09.2013 13606-0543-008
20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

(Lf~s i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

0 6 -01" 2015

De griitier,Griffie

111

*150099

bet

a~ ea

Sta

Ondernemingsnr : 0841.579.918

Benaming

(voluit) : AB PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Stalenstraat 66/11

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 9 december 2014, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PROJECTS met zetel te 3600 Genk, Stalenstraat 68111, ingeschreven in de KBO onder nummer 0841.579.918, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering besluit het geplaatst kapitaal van de BVBA AB PROJECTS te verhogen met een bedrag van honderd zeventigduizend euro (¬ 170,000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 188.600,00) door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VOORKEURRECHT

De bestaande vennoten doen, voor zover als nodig, afstand van hun wettelijk en statutair voorkeurrecht om in te schrijven op een kapitaalverhoging in geld.

TWEEDE BESLUIT  plaatsing kapitaalverhoging -vaststelling

PLAATSING KAPITAALVERHOGING

De respectievelijke bestaande vennoten verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging voor het volledig bedrag van honderd zeventigduizend euro (¬ 170.000,00) welk bedrag zij volledig volstort hebben, iedervooreen gelijk deel.

VOLSTORTING  bankattest

De voormelde kapitaalverhoging werd volledig geplaatst en volstort voor het totale bedrag van HONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 170.000,00), zodat dit bedrag geplaatst en geblokkeerd werd op een bankrekening op naam van de vennootschap bij de hierna vermelde Bank, zodat dit bedrag vanaf heden ter beschikking is van de BVBA AB PROJECTS.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 1 december 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat het bedrag van het geplaatst maatschappelijk kapitaal ingevolge voormeld besluit tot kapitaalverhoging werd gebracht op HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 188.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten van de buitengewone algemene vergadering zodat het artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL 5:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 188.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde,"

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en een exemplaar van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de rechtbank van Koophandel te Tongeren samen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Iïëï KélgisëlïStaatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

~bejioùáen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

met een expeditie van dit proces-verbaal, Aan de zaakvoerder wordt de opdracht gegeven om de uitvoering van de besluiten op te volgen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal van 911212014,

- gecoordineerde statuten.

Notaris Bert Vrancken te As

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011
ÿþOndernemingsnr : ©'1 4 Y a 5 7 g o g

Benaming

(voluit) : AB PROJECTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 GENK, Stalenstraat 68 bus 11

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 2 december 2011, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal worden neergelegd, blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt : OPRICHTERS :

1. De heer OZAKTAN Kadir, geboren te Bayat (Turkije) op 20 september 1955 (NN : 550920-311-16), echt-: genoot van mevrouw KAYA Neriman, wonende te 3600 Genk, Duinenlaan 45.

2. De heer OZAKTAN Mohamed Ali, geboren te Genk op 5 januari 1979 (NN: 790105-015-46), echtgenoot' van mevrouw SAK Fatma, wonende te Genk, Stalenstraat 139 bus 11.

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM  BENAMING : De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: AB PROJECTS.

ARTIKEL 2 : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Stalenstraat 68 bus 11. ARTIKEL 3 : DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- de uitoefening van de activiteit van vastgoedmakelaar, zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de aan- en verkoop, huur en verhuur, ruil of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of han delsfondsen alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van on-` roerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom. De ven nootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent: aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties,; eerbiedigen;

vastgoedexpert zowel residentieel, commercieel als industrieel;

- het innen van de huur, zowel voor residentiële als voor niet-residentiële gebouwen;

- het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen, zowel voor residentiële als voor niet-residentiële gebouwen;

- schatten en evalueren van onroerend goed;

- de exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing;

- de verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van één jaar of meer, van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden, van handelszaken in een stelsel van vrije garanten, van garageboxen en staanplaatsen voor auto's, van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, van apparte menten in hotels, van sociale woningen, van niet-residentiële gebouwen zoals kantoor gebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes;

- de verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname);

- de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond;

- de aanleg van begraafplaatsen;

- het uitvoeren van grond- en ruilverkavelingen;

- de projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken, voor de bouw of de aanleg van:

commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, in de meest ruime zin; voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

Projectontwikkeling:

- Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het ' opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden, ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, hete geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11189194*

l'. eerge!sgri ter gniîie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

De Hoofdgriffieeriffie

p 6 -12- 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

Bouwonderneming

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken.. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

-Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw : verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

- Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen mei celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule "sleutel op de deur". Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouw-doeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige onder-grondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en -netten.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies : de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen : aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts, Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien.

Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts.

Onderneming voor het monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken, Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulp-voedingssystemen {generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

- Isolatiewerkzaamheden : het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

- Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsys-temen.

- De isolatie van koelkamers en -pakhuizen.

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterswerk : de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen {bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Overige bouwinstallatie : de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussen-wanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzo-voorts in metaal.

- De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

-Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

- Het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, fabricage, onderhoud en herstelling, leveren en plaatsen van alle types van klimatisering, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning, warmtepompen, luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen en zonwering, zonnepanelen, zonneboilers, combiboilers, elektrisch installatiemateriaal, ...

- Studie van, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht en milieutechnologie, hemieuwbare energie, of conventionele vormen van energie en de opleiding en vorming, van alle mogelijke personen, die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde producten en toepassingen, het ondersteunen en stimuleren van overheidsinitiatieven in de zonne-energie sector, de sector van de hernieuwbare energievormen en/of milieutechnologie.

- Uitvoeren van energie-audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere actoren in het economisch verkeer evenals advies en begeleiding inzake het bekomen van groencertificaten en subsidie-aanvragen.

- Het uitwerken van projecten evenals hel verstrekken van opleidingen en adviezen op gebied van klimaatbeheersing, warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning en luchtzuivering, evenals inzake centrale stofzuigersystemen en zonwering.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, hef stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en onder-nemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondeme-mingen;

E. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

F. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante Immateriële duurzame activa;

H. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel;

I. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

J. Consultancy, publiciteit-, promotie-, management- en marketingactiviteiten.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : DUUR : De vennootschap wordt opgericht vanaf 2 december 2011 voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL  AANDELEN : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN : Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd zesentachtig (186) aandelen à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING : Alle aandelen zijn volledig onderschreven en volstort, zodat een bedrag van achttienduizènd zeshonderd euro (18.600,00 EUR) ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE54 7370 3490 6097 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de KBC BANK te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 30 november 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10 : BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11 : ZAAKVOERDER : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voorde verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Eedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15 : TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zander verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17 : JAARVERGADERING : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichien op de derde dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013. ARTIKEL 19 : STEMUITOEFENING :

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander foto- telegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21 : BOEKJAAR : Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, en " wordt afgesloten op 31 december 2012.

ARTIKEL 23 : RESERVES  WINSTVERDELING : Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24 : ONTBINDING : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het

liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31 : CONTROLE : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van de statuten.

ARTIKEL 32 : ALGEMENE VERGADERING : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de " algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar " te maken volgens de voorschriften van de wet.

" BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS:

' De oprichters, in hun hoedanigheid van algemene vergadering hebben besloten het aantal zaakvoerders

voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer CIZAKTAN Mohamed, voornoemde oprichter sub 2. "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

Notaris Ivo VRANCKEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nearn en handtekening

Coordonnées
AB PROJECTS

Adresse
STALENSTRAAT 68, BUS 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande