AB-WELTJENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AB-WELTJENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.793.365

Publication

09/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-06-2015

Griffie

*15309500*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631793365

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AB-WELTJENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 4 juni 2015, blijkt onder meer wat volgt:

a) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming  AB-WELTJENS , opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree, Stukkenstraat 26.

b) Als oprichters zijn opgetreden:

1) De heer WELTJENS Stefan Michiel, geboren te Neerpelt op 6 september 1970, echtgenoot van mevrouw Kuppens Suzy nagenoemd, wonende te 3960 Bree, Stukkenstraat 26.

2) Mevrouw KUPPENS Suzy, geboren te Neerpelt op 31 januari 1973, echtgenote van de heer Weltjens Stefan voornoemd, wonende te 3960 Bree, Stukkenstraat 26.

De echtgenoten Weltjens-Kuppens zijn gehuwd te Neerpelt op 24 maart 1995, zonder bedongen huwelijksvoorwaarden onder het wettelijk stelsel, dat niet werd gewijzigd.

c) De vennootschap heeft tot doel:

1) De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de commissiehandel van:

a) nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, motorrijwielen, bromfietsen, aanhangwagens en mobilhomes;

b) alle onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, motorrijwielen, bromfietsen, aanhangwagens en mobilhomes;

c) vloeibare brandstoffen en smeermiddelen;

d) verf, lakken en spuitbussen voor motorvoertuigen en rijwielen;

e) banden voor motorvoertuigen en rijwielen;

f) alle toebehoren, accessoires en gadgets voor motorvoertuigen en rijwielen.

2) Onderneming voor:

a) de uitbating van een garage en de stalling van motorvoertuigen;

b) de huur, de verhuring, de leasing, het takelen en de depannage van vrachtwagens, bestelwagens, personenwagens, mobilhomes, kraanwagens, heftrucks, en in het algemeen van alle voertuigen en uitrusting met een commercieel, industrieel of ander nut;

c) de vervaardiging van onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, motorrijwielen, bromfietsen, aanhangwagens en mobilhomes;

d) het schoonmaken en wassen van motorvoertuigen en zijwielen.

3) Werkplaats voor:

a) de herstelling en het onderhoud van motorvoertuigen, motorrijwielen en bromfietsen alsook mobilhomes;

b) de herstelling en het schilderen van koetswerk;

c) het slopen van motorvoertuigen.

4) Onderneming voor:

Onderwerp akte :

Stukkenstraat 26 3960 Bree

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) de verhuur van installaties voor herstelling en het onderhoud van motorvoertuigen, motorrijwielen en bromfietsen alsook mobilhomes;

b) de verhuur van installaties voor het verven, lakken en spuiten van motorvoertuigen, motorrijwielen en bromfietsen alsook mobilhomes;

5) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

6) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

7) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

8) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

9) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

10) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige

handelsvertegenwoordiging en commissionair.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00), afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) met geldelijke inbrengen, als volgt:

- door de heer Weltjens Stefan, oprichter voornoemd sub 1), tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan voorafgaandelijk drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) afbetaald;

- door mevrouw Kuppens Suzy, oprichter voornoemd sub 2), tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvan voorafgaandelijk drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het geplaatst kapitaal.

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2015.

g) De jaarvergadering heeft plaats op de eerste maandag der maand juni om twintig uur, en voor de eerste maal op maandag 6 juni 2016, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

h) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

i) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten:

- de heer WELTJENS Stefan Michiel, geboren te Neerpelt op 6 september 1970, echtgenoot van mevrouw Kuppens Suzy nagenoemd, wonende te 3960 Bree, Stukkenstraat 26, oprichter voornoemd sub 1);

- Mevrouw KUPPENS Suzy, geboren te Neerpelt op 31 januari 1973, echtgenote van de heer Weltjens Stefan voornoemd, wonende te 3960 Bree, Stukkenstraat 26, oprichter voornoemd sub 2); die beiden aanvaard hebben.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd.

j) Er werd geen commissaris benoemd.

k) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Jordens, met zetel te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1, vertegenwoordigd door mevrouw Appeltans Ingrid, aan wie alle machten worden verleend om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank middels tussenkomst van een Ondernemingsloket;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, met mogelijkheid van subdelegatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
AB-WELTJENS

Adresse
STUKKENSTRAAT 26 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande