ABFK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABFK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.023.780

Publication

25/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

1 1 fi120~

Mod Word 11,1 "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Cie lhtb#nk van koophandel

13 Nov 2013

te HASSELI

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.023.780

Benaming

(voluit)

(verkort): Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Burgemeester Geyksensstraat 39/2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Op de bijzondere algemene vergadering van 27/09/2013 werd met eenparigheid van de stemmen beslist om Groep ABFK BVBA met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Wouters Marjolein en Desiree Bastianon Consult BVBA met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Désirée Bastianon te benoemen als zaakvoerders en dit met ingang vanaf 01/10/2013.

Ook zal vanaf 1/10/2013 de aandeelhoudersstructuur wijzigen naar

Groep ABFK bvba: 91

Wim Thonissen:. 119

Désirée Bastianon Consult BVBA: 24

Thonissen Wim

Zaakvoerder

ABFK

Op de laatste blz. van t_ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.05.2012, NGL 07.05.2012 12109-0111-011
28/12/2011
ÿþ MOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- A 111111111111111111 m

behoud *11195080*

aan he

Belgisc

Staatsbl





'' AÉCHTBAlit VAN KOOPH,a\1DÉL~

5 -2e 25U

H ~" ~~

i_.~--------~-----

Ondernemingsnr :0827.023.780

Benaming (voluit) :ABFK

(verkort):

I Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

I aansprakelijkheid

Zetel :3580 Beringen, Burgemeester Geyskensstraat 39 bus 2

i (volledig adres)

Onderwerpen) akte :PARTIËLE SPLITSING

I Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 07 december 2011 blijkt dat werd besloten tot de partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IGNIS", met name de bedrijfstak "boekhouding en aanverwante activiteiten", overgegaan is naar de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABFK".

De algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van haar voorzitter aangehoord en voor juist Ierkend.

EERSTE BESLUIT  Wijziging vermogenssituatie

De vergaderingen nemen kennis van het feit dat er zich sedert de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passiva van hun vermogens geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT - Voorstel

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel waarin wordt voorgesteld over te gaan tot de partiële splitsing van de vennootschap "IGNIS" door overdracht van een deel van haar vermogen vormend de bedrijfstak "boekhouding en aanverwante activiteiten" aan de overnemende vennootschap "ABFK".

DERDE BESLUIT - Splitsing Na onderzoek, neemt de algemene vergaderingen bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten: De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluiten aldus dat een deel van het vermogen van de vennootschap "IGNIS", met name de bedrijfstak "boekhouding en aanverwante activiteiten", zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat overeenkomstig het j voornoemde splitsingsvoorstel op de vennootschap "ABFK", zonder dat de vennootschap "IGNIS" ophoudt te bestaan.

De algemene vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de voorwaarden goed die gesteld werden in het splitsingsvoorstel en onder meer omvatten:

a) De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen:

- vierendertig (34) nieuwe aandelen van de vennootschap "ABFK" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "IGNIS", hetzij één (1) aandeel van de vennootschap "ABFK", tegen voorlegging van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IGNIS", zonder dat één der partijen een oplegsom verschuldigd is.

b) De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 juli 2011.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan en betrekking hebbende op de afgesplitste bedrijfstak, komen voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) De datum vanaf welke de nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "ABFK" recht geven Lte delen in de winst is bepaald op 1 juli 2011.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4



Voor- Luik B - vervolg

behouden d) De nieuwe aandelen uitgereikt door de vennootschap "ABFK" zullen door en ander j

aan het ! verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap ingeschreven worden in het register

--~rgisch van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap "ABFK" overeenkomstig het I Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging "ABFK" bvba

Verslapen

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "ABFK" ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met name het verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 22 november 2011 en het verslag de dato 22 november 2011, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR" met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156 en vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor te Sint-Truiden.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Xl. Besluit Overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en in het kader van de inbreng in natura bij de geplande kapitaalverhoging van de BVBA ABFK, naar aanleiding van de partiële splitsing van de BVBA IGNIS met zetel te Beringen, Burgemeester Geyskensstraat 39, bus 1, kan ik besluiten dat, onder voorbehoud van de inbaarheid van klantenvorderingen ten bedrage Ivan 7.844,88 EUR en een aan te leggen provisie voor sociale lasten ten bedrage van 14.500,00 EUR: I - het dossier van de inbreng in natura werd gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

! - onder normale omstandigheden en in going-concern-optiek, de toegepaste methode van waardering verantwoord is en leidt tot een netto-inbrengwaarde van 26.660,64 EUR. In het kader van dei I geplande splitsingsoperatie kan deze methode van waardering aan boekwaarden - als logisch en aanvaardbaar weerhouden worden; - de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 34 volstorte aandelen van de BVBA ABFK aan de aandeelhouders van de BVBA IGNIS; ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng in natura bij de

kapitaalverhoging van de BVBA ABFK, onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de I voorgenomen partiële splitsing van de BVBA IGNIS. Het huidige verslag mag niet voor andere j doeleinden worden gebruikt.

Sint-Truiden, 22 november 2011. Voor BVBA IRA NICOLAiJ BEDRIJFSREVISOR, (getekend) I !NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van deze verslagen zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte warden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "ABFK" besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met zestienduizend zeshonderd tweeëndertig euro negentig cent (¬ 16.632,90) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op zesendertigduizend zeshonderd tweeëndertig euro negentig cent (¬ 36.632,90).

Naar aanleiding van deze kapitaalverhoging worden er vierendertig (34) nieuwe aandelen gecreëerd. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op zesendertigduizend zeshonderd j tweeëndertig euro negentig cent (¬ 36.632,90) werd gebracht.

Aanpassing statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Artikel 5. Kapitaal Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zesendertigduizend zeshonderd tweeëndertig euro negentig cent (¬ 36.632, 90). Het is verdeeld in tweehonderd vierendertig (234) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vierendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING "IGNIS" bvba I Kapitaalvermindering

j De algemene vergadering van de te splitsen vennootschap "IGNIS" besluit met eenparigheid van I stemmen het kapitaal te verminderen met zestienduizend zeshonderd tweeëndertig euro negentig cent (¬ 16.632,90) _ om het kapitaal te brengen van achtenvijftigduizend euro (¬ 58.000,00) op]



























































r

r<

Voor-

behouden

aan het

~lgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

éénenveertigduizend driehonderd zevenenzestig euro tien cent (¬ 41.367,10). ry

Vaststelling dat de kapitaalvermindering is verwezenlijkt

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze

kapitaalvermindering is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk op éénenveertigduizend driehonderd

zevenenzestig euro tien cent (¬ 41.367,10) werd gebracht.

!Aanpassing statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen';,

als volgt: j

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenveertigduizend driehonderd !, zevenenzestig euro tien cent (¬ 41.357,10).

Het is verdeeld in vierendertig (34) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde." De overgang van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap "IGNIS" op de vennootschap ABFK" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de i volgende lasten en voorwaarden:

a) De bestanddelen die afgesplitst worden gaan over in de staat waarin zij zich bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten op 1 juli 2011.

De overnemende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

b) De overnemende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor I` verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen en bestanddelen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan I` de eigendom of de uitbating ervan.

c) De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

d) Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, blijft dit gedeelte of de waarde ervan bij de te splitsen vennootschap. Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel jwerd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, gedragen worden door de te splitsen vennootschap.

e) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen gedragen worden door vennootschap "IGNIS" en de

vennootschap "ABFK", ieder voor helft.

ZESDE BESLUIT  Toekenning van aandelen  ruilverhouding

De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de gesplitste vennootschap "IGNIS" voldoet aan

de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de overgenomen

vennootschap "ABFK".

' Er worden aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "IGNIS" vierendertig (34) nieuwe

aandelen in de overgenomen vennootschap "ABFK" uitgereikt.

Aan elke aandeelhouder wordt tegen voorlegging van één oud aandeel in de gesplitste vennootschap

"IGNIS" één nieuw aandeel in de overgenomen vennootschap "ABFK" uitgereikt.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel, zal de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap

"ABFK", de aandelen toekomende aan de verschillende aandeelhouders aan hen uitreiken door

inschrijving ervan in het register van aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  Machtigingen

De algemene vergaderingen verlenen elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande

besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Koen VERMEULEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder en gecoördineerde statuten.

17/10/2011
ÿþ Mod 2. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111

ill

*iiiseaas*

~ RF.GHTBRI~ !º%A~~ itQtïP ~IRI+[?~t ~

ri 5 16.

~ _`eilït.eT._

Ondernemingsnr : 0827.023.780

Benaming :

(voluit): ABFK

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Burgemeester Geyskensstraat 39 bus 2

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging splitsingsvoorstel de dato 22 september 2011 met het oog op de geplande splitsing tussen IGNIS bv bvba met zetel te 3580 Beringen, Burgemeester Geyskensstraat 39 bus 1, ondernemingsnummer BTW BE 0473.150.360 (te splitsen vennootschap) en ABFK bv bvba met zetel te 3580 Beringen, Burgemeester Geyskensstraat 39 bus 2, ondernemingsnummer BTW BE 0827.023.780 (overnemende vennootschap).







-i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.05.2011, NGL 12.05.2011 11112-0538-011
12/05/2015
ÿþMod Word 11,7

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

IB DIII iiuuiiiiiiiiii II

" 15068978*

!ECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

3 0 APR, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.023.780

Benaming

(voluit) : ABFK BVBA

(verkort) : BV o.v.v.

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Burgemeester Geyskensstraat 39 bus 2, 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 0610112015 werd met eenparigheid van stemmen besloten om Groep ABFK (0826.511.759) met als vaste vertegenwoodiger Wouters Marjolein, nationaal nummer 83.11.06.066-22 en DBC BVBA (0841.712.649) met ais vaste vertegenwoordiger Désirée Bastianon, nationaal nummer 88.02.181.134.24, Wim Thonissen, nationaal nummer 73,11.27.041-80 te ontslaan als zaakvoerders en tevens kwijting te verlenen en dit met ingang vanaf 06/01/2015.

Tevens wordt beslist dat de vennootschap Wedt (0507.996.621) met als vaste vertegenwoordiger Wim Thonissen, nationaal nummer 73.11.27.041-80 te benoemen als zaakvoerder met ingang van 06/01/2015.

Ook zal vanaf 06/01/2014 de aandeelhoudersstructuur wijzigen naar:

Wedt BVBA: 234 aandelen

Thonisserr Wim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luitc_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 09.09.2015 15584-0091-013

Coordonnées
ABFK

Adresse
BURGEMEESTER GEYSKENSSTRAAT 39, BUS 2 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande