ACA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.690.287

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-12-2014

Griffie

*14312215*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506690287

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ACA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. de heer THEYS, Dries, wonende te 3500 Hasselt, Spoorwegstraat 156,

2. de heer VAN DER PUT, Johan wonende te 3650 Dilsen-Stokkem (Rotem), Klaverstraat 7A, en

3. de heer BYRD, Scott Lindsay, wonende te 29492 Charleston, 263 Delahow Street (South Carolina  Verenigde Staten van Amerika)

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "ACA", met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem (Rotem), Klaverstraat 7A, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben ieder een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) in geld ingebracht, volgestort bij de oprichting ten belope van tweeduizend tweehonderd euro (¬ 2.200,00), voor ieder van hen, zodat door ieder van hen nog vierduizend euro (¬ 4.000,00) te volstorten blijft. Het totaalbedrag van de inbreng werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE77 7380 4143 0742 bij KBC Bank, naamloze vennootschap te Brussel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op zesentwintig november tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie te Hasselt, dat door

Klaverstraat 7A

3650 Dilsen-Stokkem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het inrichten of doen inrichten van evenementen, opleidingen, symposia, cursussen, trainingen, congressen of business meetings, coaching en advies van om het even welke aard, zoals onder meer voor leidinggeven, management en personeelsbeleid, technische vorming, verzorging van lichaam en geest en diverse kunst- en sportbeoefening.

- Coaching, opleiding en consulting-activiteiten met betrekking tot het optimaliseren van het menselijke potentieel in instellingen en bedrijven, omvattende onder meer:

- Het doorvoeren van veranderingsprocessen, meer bepaald met alles wat te maken heeft met de mensen die de veranderingsprocessen initiëren, sturen, begeleiden en ondergaan;

- Het realiseren van een lerende organisatie op om het even welk niveau;

- Het vergroten van interne en externe inzetbaarheid van medewerkers, zowel op bedrijfs- en groepsniveau door de juiste omgeving te creëren, als op individueel niveau zelf via een zelfbewustwordingsproces in verband met het eigen leervermogen en het aanreiken van (zelf)leertechnieken.

- De promotie en ontwikkeling van voornoemde activiteiten in de meest brede zin.

- Het verlenen van technische, logistieke, pedagogische en administratieve steun of van rechtstreekse medewerking bij het opzetten en beheren van leeromgevingen en

-trajecten, informatie- en communicatiesystemen en opleidingen.

- Het wereldwijd organiseren van en deelnemen aan of door een afvaardiging laten deelnemen aan cursussen, lezingen, beurzen, conferenties, seminaries, workshops, studie- en prospectiereizen, bijeenkomsten, informatiedagen, individuele begeleiding en andere leerrijke evenementen.

- Het opstellen, vertalen, verzamelen, publiceren, reproduceren en verspreiden van al dan niet elektronische informatiedragers zoals syllabi, handleidingen, cursussen, boeken, losse teksten, artikels, alle beeld- en geluidsdragers, publiciteitsmateriaal en folders met het oog op het verwezenlijken van de maatschappelijke doeleinden.

- Het leveren van al dan niet zelf geproduceerde software en hardware, diensten en consultancy

die verband houden met de gestelde doelstellingen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke,

roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde

doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in

zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel

hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag

plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere

andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werden door de oprichters tot eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur: - de heer Dries Theys, voornoemd;

- de heer Johan van der Put, voornoemd;

- de heer Scott Byrd, voornoemd.

Onder voorbehoud van retro-activiteit ingevolge de overname van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting, neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van zesentwintig november tweeduizend veertien en zal het worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal met de volmachten.

16/02/2015
ÿþZetel 3650 Dilsen-Stokkem, Klaverstraat 7A

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst De bijzondere algemene vergadering van 21 januari 2015 ontslaat als zaakvoerder, de heer BYRD Scot Lindsay, wonende te 29492 Charleston,263 Delahow Street (South Carolina - USA) en dit vanaf heden.

Voor verkort uittreksel

Dilsen-Stokkem, 21-01-2015

Dries THEYS

Zaakvoerder

15 25283*

De orifflg!iffie

Mod PDF 11.1

;. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r;Fefrlel ;2C1 le( irfflF

y. Koùphandei ~nl r r~ : ÿ! r~- r ri

..112- ;4;15

Onderrlemingsnr : 0506.690.287 Benaming (voluit) (verkort)

Rechtsvorm

ACA

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ACA

Adresse
KLAVERSTRAAT 7A 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande