ACE-CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACE-CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.280.769

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0263-012
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.08.2013, NGL 16.08.2013 13433-0362-012
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.06.2012, NGL 09.08.2012 12399-0123-012
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11375-0095-011
01/04/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

I

i

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

*11049612*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -03- 2011

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0866.280.769

(voluit) : ACE-CONSULTING

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anne Frankplein 12 bus 2, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 17 maart 2011, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACE-CONSULTING, met zetel te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 12 bus 2, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT AANPASSING ARTIKEL 7 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 7 alinea 2 en volgende van de statuten inzake overdracht van aandelen onder levenden aan te passen en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 8 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 8 alinea 2 en volgende van de statuten inzake overdracht van aandelen bij overlijden aan te passen en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

DERDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 12 van de statuten inzake bestuur van de vennootschap aan te vullen en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel 13, zesde alinea in fine van de statuten inzake werkwijze van de zaakvoerders aan te passen en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, de heer DUCHATEAU Geert Engelbert Hélène Pierre, geboren te Tongeren op 6 december 1965, nationaal nummer 65.12.06 049-56, wonende te 3700 Tongeren, Holenteerstraat 15, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat.

De heer DUCHATEAU Geert, voornoemd, is alhier mede verschenen en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De vergadering stelt vast, dat de voornoemde heer DUCHATEAU Geert verder als bijkomende zaakvoerder het bestuur van de vennootschap zal waarnemen. Hij zal beschikken over de meest uitgebreide macht voorzien bij de weten de statuten.

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING DER STATUTEN

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt:

- artikel 7, alinea twee en volgende van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"b. In geval er meerdere vennoten zijn, en behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen, brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs en de berekening van de ovemameprijs. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan

_.de_kopen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De medevennoten beschikken over een termijn van drie maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.

De ovemameprijs van de aandelen die worden overgedragen, wordt bepaald op basis van het eigen vermogen volgens de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar, gecorrigeerd voor eventuele latende meerwaarden en minderwaarden en eventuele fiscale latenties.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereenkomst. Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling. De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek."

- artikel 8. alinea twee en volgende van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"b. In geval er meerdere vennoten zijn, is elke erfgenaam of legataris die aandelen van de vennootschap verwerft, verplicht hiervan de zaakvoerders per aangetekend schrijven in kennis te stellen met de melding van het overlijden, de aanduiding van het aantal overgegane aandelen, en desgevallend de volledige identiteit, het beroep en de woonplaats van de erfgenaam of legataris, de waarde en de waardeberekening, en dit binnen de maand na het overlijden.

Indien de medevennoten, na kennisgave door de zaakvoerders, deze erfgenaam of legataris niet wensen te aanvaarden als aandeelhouder, zijn zij verplicht deze aandelen over te nemen in verhouding tot hun aandelenbezit, overeenkomstig de bepalingen vervat in volgende alinea's. De weigering van de toestemming is zonder verhaal. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan de medevennoten.

De medevennoten genieten in voornoemde gevallen van een voorkooprecht tot overname van de overgegane aandelen pro rata hun aandelenbezit.

De medevennoten beschikken over een termijn van zes maanden, die ingaat op datum van het overlijden, om bij aangetekend schrijven de erfgenamen of legatarissen mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

De ovemameprijs van de aandelen die worden overgedragen, wordt bepaald op basis van het eigen vermogen volgens de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar, gecorrigeerd voor eventuele latende meerwaarden en minderwaarden en eventuele fiscale latenties.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de zes maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht. Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling."

- artikel 12 van de statuten wordt in fine aangevuld met volgende tekst:

"De meerderheid van de zaakvoerders moet lid zijn van het BIBF (beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten).

Wanneer evenwel het college der zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het BIBF en mag het tweede lid benoemd worden onder de leden van het IAB (Instituut der Accountants) of IBR (Instituut der Bedrijfsrevisoren) of personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Het lid van het BIBF moet echter steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

Er wordt verwezen naar het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon (Belgisch Staatsblad 16 maart 2005), gewijzigd door het KB van 30 september 2009 (Belgisch Staatsblad 21 december 2009)."

- artikel 13, zesde alinea laatste zin van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Wanneer er maar twee zaakvoerders zijn, waarvan slechts één lid is van het BIBF, heeft het lid van het BIBF steeds een doorslaggevende stem."

ZEVENDE BESLUIT -- VOLMACHTEN  COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

4

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Fr

Voorbehouden aan het Belgisch , Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

- de gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 14.07.2010 10314-0191-011
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 24.07.2009 09478-0230-011
14/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 08.08.2008 08549-0224-011
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.07.2007 07511-0190-010
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.07.2006, NGL 28.07.2006 06570-4614-012
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 10.08.2015 15419-0493-012

Coordonnées
ACE-CONSULTING

Adresse
ANNE FRANKPLEIN 12, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande