ACP ZOLDER INVEST

NV


Dénomination : ACP ZOLDER INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 536.261.233

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 23.06.2014 14209-0197-026
10/07/2013
ÿþ 1lal1~r, " Mod 2,1

--.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reelotbsnk van koophemde!

1 JOLI 241

Lei HASSEL:r

Griffie

1 111111 1111

'131059 1*

Ondernem ingsnr : 0536": &6.4. 33

Benaming

(voluit) : ACP Zolder Invest

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Dellestraat, 55

Onderwerp akte : OPRICHTING bij GEDEELTELIJKE SPLITSING van de naamloze vennootschap "ACP Belgium" - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Bernard WILLOCX, Notaris ter standplaats Brussel, op vijfentwintig juni tweeduizend en dertien.

De naamloze vennootschap "ACP Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden Zolder, Dellestraat, 55, ingeschreven in de Rechtspersonenregister van Hasselt en in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0408.083.453

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Pierre WILLOCX, Notaris te Brussel, op negentien februari negentienhonderd eenenzeventig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart nadien onder nummer 603-1, en waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor de laatste maal ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende Notaris Bernard WILLOCX, op dertig juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien augustus tweeduizend en elf onder nummer 11127119.

Hierna genoemd "ACP Belgium " en/of "de te splitsen vennootschap " en/of «de gedeeltelijk te splitsen vennootschap " en/of de "de gesplitste vennootschap " en/of "de gedeeltelijk gesplitste vennootschap ".

Verrichting gelijkgesteld met gedeeltelijk splitsing door oprichting

A/ Oprichting

Overeenkomstig artikelen 674, 677 en 742 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de door de buitengewone algemene vergadering van haar aandeelhouders voor ondergetekende notaris heden genomen beslissingen, heeft de te splitsen vennootschap, een naamloze vennootschap onder de benaming "ACP Zolder Invest" opgericht bij overdracht van een gedeelte van haar onroerend vermogen hetzij het hierna beschreven industrieel complex gestaan en gelegen te Zolder-Lummen, Dellestraat, 55, zonder dat de gesplitste vennootschap ophoudt te bestaan.

Deze overdracht door gedeeltelijke splitsing geschiedt mits toekenning aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van vijfhonderdduizend (500.000) aandelen van de opgerichte vennootschap "ACP Zolder Invest", die verdeeld zullen worden tussen de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap a rato van één (1) aandeel van de vennootschap "ACP Zolder Invest" voor één (1) aandeel van de gesplitste vennootschap, en zonder opleg.

Overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de splitsing uitgevoerd wanneer de nieuwe vennootschap opgericht is.

B/ Splitsingsvoorstel  Verslagen

Voorstel van één met gedeeltelijke splitsing van de vennootschap gelijkgestelde verrichting opgemaakt op dertigt november tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en zoals neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Hasselt, op op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, door de raad van bestuur van de gesplitste vennootschap. Dit voorstel werd bekendgemaakt door melding in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend dertien onder nummer 13002421.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisct

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verslag van de vennootschap van bedrijfsrevisoren "DELOITTE", (waarvan het kantoor gevestigd is te Diegem, Berkenlaan, 8B, vertegenwoordigd door de heer Patrick DE SCHUTTER) opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in natura. Dit verslag besluit met volgende woorden ;

"8. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap ACP Zolder lnvest NV, bestaat uit een onroerende goed zijnde Een industrieel complex (samengesteld uit een logistiek productiegebouw en kantoorgebouw) op en met grond gestaan en gelegen aan de Dellestraat, 55, gekadastreerd volgens titel en recente uittreksel uit de kadastrale legger sectie D deel van nummer 648 K 2, hebbende in oppervlakte volgens meting vijf hectaren vierenvijftig aren en eenenvijftig centiare (2ha 54a 51ca). De waarde van de inbreng bedraagt 1.544.648,34 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

* de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering redelijk en niet arbitrair zijn en dat de waardebepalingen waartoe methodes van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500.000 aandelen van de venootschap ACP Zolder Invest NV zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten stade aan herinneren dat conforme de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de reohtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 12iljuni 2013

De bedrijfsrevisor

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o,v.v,e. CVBA

Vertegenwoordigd door Patrick De Schutter ",

Afstand van verslaggeving omtrent splitsing en controle

Overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap uitdrukkelijk afstand gedaan van het opstellen van een schriftelijk en omstandig verslag over de splitsing door de raad van bestuur en van het controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 745 en 746 van gezegd Wetboek en van de mededeling zoals voorgeschreven door artikel 748 van zelfde Wetboek.

Belangrijke wijzigingen in het vermogen

De te splitsen vennootschap verklaart dat geen belangrijke wijzigingen zich hebben voorgedaan in het door de gesplitste vennootschap ingebrachte vermogen sinds de datum van de opstelling van vermeld splitsingsvoorstel en dit in toepassing van artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen en dat, buiten de normale uitbatinghandelingen, geen verbintenis die het gewicht van de overgedragen activa aanzienlijk kan wijzigen, werd aangegaan.

Bijgevolg moest de Raad van Bestuur van de te splitsen vennootschap niet overgaan tot de actualisering van de afgeleverde informatie onder voorbehoud van een gewone aanpassing van het splitsingsbalans in functie van de boekhoudkundige waarde op éénendertig december tweeduizend en twaalf in het balans van ACP BELGIUM.

CI Overdracht

VOORAFGAANDE UITEENZETTING.

De verschijnende vennootschap zet uiteen dat blijkens het door ondergetekende notaris op heden opgemaakt proces-verbaal, de buitengewone algemene vergadering van haar aandeelhouders ;

1°) het splitsingsvoorstel In al zijn beschikkingen heeft goedgekeurd;

2°) afstand heeft gedaan van de opstelling van de verslagen omtrent de splitsing en controle, en waarvan hoger sprake, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen;

3°) de gedeeltelijke splitsing van de verschijnende vennootschap heeft beslist onder de in het hiervoor splitsingsvoorstel voorziene voorwaarden, door overdracht van een gedeelte van haar onroerend vermogen hetzij het hierna beschreven industrieel complex gestaan en gelegen te Heusden-Zolder, Deliestraat, 55, aan de naamloze vennootschap "ACP Zolder Invest " die zij opricht, mits de onmiddellijke en directe toekenning aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van vijfhonderdduizend (500.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "ACP Zolder Invest" die tussen de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap verdeeld zullen worden ten belope van één (1) aandeel van de vennootschap "ACP Zolder Invest" voor één (1) aandeel van de gesplitste vennootschap, en zonder opleg.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4°) voorgesteld heeft een naamloze vennootschap op te richten en het ontwerp der oprichtingsakte en de statuten van deze bij wijze van gedeeltelijke splitsing op te richten vennootschap goedgekeurd heeft;

5°) aan de heer Jan De Ridder de vertegenwoordiging van de gesplitste vennootschap bij alle bewerkingen van splitsing heeft toevertrouwd en aan de heer De Ridder de meest uitgebreide machten heeft toegekend teneinde alle wettelijke gevolgen van de splitsing te regelen.

NA DEZE UITEENZETTING,

De te splitsen vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, bevestigt de beslissing tot gedeeltelijke splitsing door oprichting van huidige vennootschap en verklaart aan deze vennootschap een gedeelte van haar onroerend vermogen te Zolder, hetzij het hierna beschreven industrieel complex gestaan en gelegen te Neusden-Zolder, Dellestraat, 55, onder de hierna bepaalde voorwaarden over te dragen.

Toewijzing in de boekhouding van de naamloze vennootschap "ACP Zolder Invest":

ACTIEF

Vaste Activa (terrein) : één miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend zeshonderd achtenveertig euro en

vierendertig cent (1.544.648,34¬ )

TOTAAL : één miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend zeshonderd achtenveertig euro en vierendertig cent

(1.544.648,34 ¬ )

PASSIEF

Kapitaal : één miljoen honderd vijfenzestigduizend achthonderd negenen-twintig euro en zevenentachtig

cent (1.165.829,87 ¬ )

Reserves

Wettelijke reserves : zesduizend achthonderdtweeëntwintig euro en zestien cent (6.822,16¬ )

Belastingvrije reserves (art 47 WIB) : vierhonderd vierenveertigduizend vierhonderd zesenveertig euro en

vijfendertig cent (444.446,35¬ )

Overgedragen winst 1 verlies: min vierhonderd en vijfduizend zevenhonderd achtenzeventig euro en

zevenendertig cent (- 405.778,37 ¬ )

Voorzieningen : Uitgestelde belastingen (art, 47WIB): driehonderddrieëndertigduizend driehonderd

achtentwintig euro en drieëndertig cent (333.328,33 ¬ )

TOTAAL : één miljoen vijfhonderd vierenveertigduizend zeshonderd achten-veertig euro en vierendertig cent

(1.544.648,34 E)

Beschrijving van het ingebrachte onroerend goed

Gemeente NEUSDEN-ZOLDER

(vierde afdeling  ZOLDER)

Een industrieel complex (samengesteld uit een logistiek productiegebouw en kantoorgebouw) op en met grond gestaan en gelegen aan de Dellestraat, 55, gekadastreerd volgens titel sectie D deel van nummer 648 K 2 en volgens recente uittreksel uit de kadastrale legger sectie D nummer 648 L 2, hebbende in oppervlakte volgens meting twee hectaren vierenvijftig are éénenvijftig (2 ha 54 a 51 ca).

Hypothecaire toestand

De vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap ACP BELGIUM verklaart dat het hiervoor beschreven onroerend goed, vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht of bezwarende overschrijving wordt overgedragen.

Voorwaarden van de overdracht

1) Vanuit boekhoudkundig standpunt, wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de toestand van de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizenden twaalf.

Alle bewerkingen gedaan door de gesplitste vennootschap sinds één januari tweeduizend en dertien worden geacht, vanuit boekhoudkundig standpunt, te zijn gedaan namens en voor rekening van de vennootschap "ACP Zolder Invest", begunstigde van het overgedragen onroerend vermogen, op last voor deze laatste al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap die betrekking hebben tot dit overgedragen onroerend vermogen uit te voeren.

2) De overdracht in de boekhouding van de verkrijgende vennootschap van het actief en passief van het overgedragen onroerend vermogen van de gesplitste vennootschap wordt geboekt aan de waarde waarvoor haar actieve en passieve bestanddelen alsook haar eigen kapitaal voorkomen in de boekhouding van de gesplitste vennootschap op de datum van de op éénendertig december tweeduizend en twaalf afgesloten boekhoudkundige toestand.

3) Alle terugvorderingen, lasten, en verbintenissen niet vermeld of gedekt in de activa of de passiva van het overgedragen onroerend vermogen van de gesplitste vennootschap zullen voor rekening van de vennootschap "ACP Zolder Invest" komen,

4) Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gedeeltelijk gesplitste vennootschap, ingeval de toewijzingen, zoals weergegeven in het voorstel tot gedeeltelijke splitsing, geen uitsluitsel geven, hetzij omdat de verrichte toewijzingen voor interpretatie vatbaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

zouden zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toe te wijzen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de gedeeltelijk gesplitste vennootschap ofwel aan de begunstigde vennootschap verblijven, in de gedeeltelijk gesplitste vennootschap ACP Belgium behouden blijven en dit zowel de activa als de passiva.

Voor het overschot zal artikel 764 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn

5) Betwistingen en vorderingen die aan het overgedragen vermogen verbonden worden, gerechtelijke of niet, als eiser of als verweerder, zullen opgevolgd worden door de vennootschap "ACP Zolder Invest" die de enige zal zijn om er voordeel uit te halen of er de gevolgen van te dragen, ter volledige en algehele ontlasting van de gesplitste vennootschap.

6) Alle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de bewerking van de gedeeltelijke splitsing zullen gedragen warden door de begunstigde vennootschap,

7) De toekenning van de aandelen van de begunstigde vennootschap aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap geschiedt zonder opleg.

B) De begunstigde vennootschap zal de goederen die haar overgedragen worden, aanvaarden in de staat waarin ze zich bevinden zonder enig verhaal tegen de gedeeltelijk gesplitste vennootschap te kunnen uitoefenen, om welke reden ook en onder meer voor gebreken, zelfs verborgen, slijtage of slechte staat van de grond of de ondergrond, vergissing in de inhoud of de beschrijving.

9) De overdracht omvat in het algemeen alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratief verhaal, persoonlijke-, zakelijke- of andere waarborgen, waarvan de gesplitste vennootschap geniet of er titularis van is om gelijk welke reden in het kader van het overgedragen onroerend vermogen, tegenover derden, inclusief de publieke overheden.

10) Onderhavige overdracht geschiedt op last voor de begunstigde vennootschap om

- alle verbintenissen en verplichtingen van de gesplitste vennootschap in verband met het overgedragen onroerend vermogen uit te voeren;

- alle akkoorden en verbintenissen na te leven en uit te voeren die de gesplitste vennootschap zou kunnen hebben gesloten ofwel met elke derde evenals alle andere akkoorden of verplichtingen die haar binden om gelijk welke reden met betrekking tot het overgedragen onroerend vermogen;

- alle belastingen, taksen, bijdragen te dragen en te betalen evenals premies en verzekeringsbijdragen; en in het algemeen alle gewone of buitengewone lasten te dragen die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren.

Tenslotte blijft de begunstigde vennootschap, overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van Vennootschappen, solidair gehouden tegenover de derden van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op de dag van de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de gedeeltelijke splitsing, en die door de gesplitste vennootschap behouden worden.

Voornoemde aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat aan de begunstigde vennootschap wordt toegekend.

Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van de gedeeltelijk gesplitste vennootschap wier vordering ontstaan is v66r de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de gedeeltelijke splitsing, en die nog niet is vervallen, zekerheid eisen volgens de modaliteiten van dit artikel en uiterlijk binnen twee maanden na die bekendmaking, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

11) Het onroerend goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich bevindt met alle erfdienstbaarheden die dit zouden kunnen bevoordelen of bezwaren zonder verhaal tegen de gesplitste vennootschap en zonder enige waarborg van harentwege omtrent erfdienstbaarheden, slechte toestand van de grond en de ondergrond of verborgen gebreken.

Omtrent actieve en passieve erfdienstbaarheden die zouden voortkomen uit titels van eigendom van het overgedragen goed, verwijst de gesplitste vennootschap enkel naar de bepalingen die erop betrekking hebben zoals uitgedrukt in diezelfde titels, waarvan zij verklaart perfecte kennis te hebben en ondergetekende notaris te ontslaan in deze akte te kopiëren. De begunstigde vennootschap wordt uitdrukkelijk in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen die uit deze bepalingen kunnen voortvloeien, voor zover ze nog van toepassing zouden zijn.

12) De in de akten uitgedrukte oppervlakte wordt niet gewaarborgd; het verschil in min of meer, zelfs indien het een twintigste overtreft, zal in voor- of nadeel zijn van de begunstigde vennootschap.

13) De kadastrale aanduidingen worden slechts gegeven ten titel van zuivere inlichting en de begunstigde vennootschap kan zich niet beroepen op enige onjuistheid of vergetelheid in gezegde aanduiding.

14) Het overgedragen onroerend goed is thans "bewoond" door de gesplitste vennootschap aan voorwaarden goed gekend door de aandeelhouders en de begunstigde vennootschap.

Vergoeding van de overdracht

Ter vergoeding van deze overdracht werd rechtstreeks aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap toegekend vijfhonderdduizend (500.000) aandelen zonder vermelding van de ncminale waarde, volledig volgestort, van de naamloze vennootschap "ACP Zolder Invest' en die zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap a rato van één (1) aandeel van de vennootschap "ACP Zolder Invest" voor één (1) aandeel van de gesplitste vennootschap, en dit, zonder opleg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders van de verschijnende vennootschap worden bijgevolg rechtstreeks aandeelhouders van onderhavige vennootschap.

De aandelen van de gedeeltelijk gesplitste vennootschap zijn aandelen op naam.

De raad van bestuur van de gesplitste vennootschap wordt vrijgesteld van zijn verplichtingen die uit artikel 756 van het Wetboek van Vennootschappen voortvloeien.

De door de bij deze opgerichte vennootschap nieuwe uitgegeven aandelen zullen het recht geven om deel in de winsten van genoemde vennootschap te nemen vanaf de datum van haar oprichting maar rekening houdend met de boekhoudkundige terugwerkende kracht van de gedeeltelijke splitsing per één januari tweeduizend en dertien.

D. Kapitaal van de gesplitste vennootschap

In uitvoering van de overdracht die voorafgaat stellen de vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap vast dat het maatschappelijk kapitaal van de gesplitste vennootschap vastgesteld is op één miljoen vierhonderdtweeënnegentigduizend zeshonderd zestien euro en zesentachtig cent (1.492.616,86 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdduizend (500.000) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde en die elk één/vijfhonderdduizendste (1/500000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De statuten van de nieuwe vennootschap "ACP Zolder Invest", die door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap werden goedgekeurd, zijn vastgesteld als volgt :

E. STATUTEN (uittreksel)

Aandeelhouders :

1°) De naamloze vennootschap ACP EUROPE S.A. naar Luxemburgs recht waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), rue Philippe Il, 20, ingeschreven in het Handelsregister van Luxemburg onder het nummer 82858

2°) De naamloze vennootschap FINANCIELE EN INDUSTRIELE VENNOOTSCHAP VOOR HET VOORTBRENGEN VAN ZUIVER KOOLZUUR EN ANDERE VOEDINGSPRODUKTEN "L'ACIDE CARBONIQUE PUR", in het kort "A.C.P.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1160 Oudergem, Theo Vanpélaan, 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0402.117.062

Vorm : naamloze vennootschap

Benaming : "ACP Zolder Invest" in het kort "AZI"

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Dellestraat, 55.

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden met uitzondering van makelaardij, alle verrichtingen en alle studies die verband houden niet alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van natura, door inlijving of door bestemming en de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, evenals alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mede in verband staan, zoals bijvoorbeeld, het ontwikkelen, de promotie, het verkavelen, de aankoop, het productief maken, het ruilen, verbeteren, verhuren gemeubeld of niet, de verkoop de afstand, het beheer, de wijziging, de bouw, de verdeling van onroerende goederen, evenals het verlenen van diensten die er mede in verband staan, zoals maar niet beperkt tot, de bewakingsdienst, de veiligheid, het onderhoud en de instandhouding van de onroerende goederen.

De vennootschap kan leningen aan andere vennootschappen toestaan of zich borg stellen voor andere vennootschap, zelfs hypothecaire borgstellingen.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen en verrichtingen doen, die dienstig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal ;

Het kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijfenzestigduizend achthonderd negenentwintig euro en

zevenentachtig cent (1.165.829,87 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdduizend (500.000) volgestorte aandelen, zonder nominale

waarde, die elk één/ vijfhonderdduizendste (11500000ste) van het vermogen van de vennootschap

vertegenwoordigt.

De aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur ;

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden; de algemene vergadering van aandeelhouders benoemt hen voor hoogstens zes jaar en kan hen steeds ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Evenwel, indien de vennootschap werd opgericht door twee personen of indien, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, dit tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en, in voorkomend geval, een ondervoorzitter, Bij gebrek hieraan zullen de functies van voorzitter uitgeoefend worden door de bestuurder die aangeduid is door zijn collega's.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, toevertrouwen aan een of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerd bestuurder dragen ofwel aan een of meer directeurs van binnen of buiten de raad.

Het ambt van bestuurder wordt niet bezoldigd, behoudens een besluit in andere zin van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan aan de bestuurders en directeurs met bijzondere functies of opdrachten vergoedingen toekennen die op de resultatenrekening komen,

Behoudens bijzondere delegatie van de raad van bestuur, moeten alle handelingen, andere dan deze van dagelijks bestuur, ondertekend worden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, Tegenover derden en medecontractanten hoeven de twee bestuurders geen voorafgaande beraadslaging van de raad van bestuur te bewijzen

1°) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de meerderheid van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, Eike bestuurder kan aan een van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft.

2°) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

3°) De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen, zonder rekening van de onthoudingen te houden, Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend;

Evenwel, indien de raad van bestuur twee leden telt, is de stem van diegene die de raad voorzit niet meer beslissend, tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

4°) In geval van belangenconflict zullen de bestuurders artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen moeten naleven.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op vijfentwintig juni tweeduizend en dertien en zal worden

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

Resultatenrekening en bestemming van de winst :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt vijf procent voor de wettelijke reserve voorafgenomen; deze voorafname is niet meer

verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt de verplichting

herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken,

Het saldo zal dienen om alle aandelen te vergoeden.

Evenwel kan de algemene vergadering besluiten het saldo te besteden aan de vorming of versterking van

reservefondsen, of aan overschrijving op nieuwe rekening.

De uitkering van de dividenden geschiedt op de ogenblikken en op de plaatsen die de raad van bestuur

aanduidt.

Deze zal, op haar eigen verantwoordelijkheid, kunnen beslissen om, overeenkomstig de wet, voorschotten

op de dividenden uit te keren, betaalbaar in munt of op een andere wijze; de raad stelt het bedrag van die

voorschotten en de datum voor de betaling vast.

Ontbinding - vereffening :

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, voor de vereffening; bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is, die handelt in de hoedanigheid van vereffeningcomité.

De algemene vergadering bepaalt de machten en, in voorkomend geval, de vergoeding voor de vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na aanzuivering van alle schulden en van alle kosten en lasten van de vereffening of de consignatie van de nodige sommen hiertoe, dient het netto-actief eerst om het gestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen te vergoeden; dit kan geschieden in munt of in effecten.

Indien niet op alle aandelen op gelijke wijze is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens te verdelen, rekening houden met deze situatie en eerst het evenwicht herstellen door aile aandelen op een absoluut gelijke voet te stellen, hetzij door aanvullende stortingen te vragen lastens de aandelen waarop onvoldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande uitkeringen in het voordeel van de aandelen waarop meer werd gestort.

Gewone algemene vergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden elk jaar op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur, in

de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België die in de oproeping wordt vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag om het

zelfde uur.

De vergadering kan buitengewoon bijeengeroepen worden, telkens het belang van de venncotschap dit

vereist. Zij moet worden bijeengeroepen op vraag van de aandeelhouders die samen een vijfde van de

aandelen vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij gebrek

hieraan door de vice-voorzitter, of bij gebrek hieraan door een bestuurder die hiertoe is aangeduid door zijn

collega's. in geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering

voorgezeten door een aandeelhouder die aanwezig is en bereid is om te worden aangeduid door de

vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De vergadering kiest onder de aandeelhouders twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige

aandeelhouders het toelaat.

De bestuurders vervolledigen het bureau.

Elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, kan tijdens de zitting, verdaagd

worden met drie weken door de raad van bestuur, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft.

Deze vergadering doet alle genomen besluiten vervallen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De toelatingsvoorschriften die werden

vervuld vont de eerste vergadering, alsook de volmachten, gelden tevens voor de tweede vergadering.

De toelatingsvoorschriften kunnen opnieuw nageleefd worden met het oog op de tweede vergadering; deze

neemt definitief besluiten,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats hebben in juni tweeduizend en veertien.

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen, wordt, indien de wet het vereist, opgedragen aan één of meer commissarissen, die worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Benoemingen

Het aantal bestuurders is vastgesteld op drie.

Werden benoemd tot deze functie:

-de heer Guy Alaric de MURGA, wonende te 1160 Oudergem, Theo Vanpélaan, 20,

-de heer Henri TIMMERMANS, wonende te 3920 Lommel, Koning Albertlaan

-de heer Jan DE RIDDER, wonende te 1981 Zemst, Ambroossteenweg, 183

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal een duur hebben van maximum zes jaar en zal

onmiddellijk eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar tweeduizend en negentien.

Hun mandaat is kosteloos.

De vergadering heeft benoemd in de functie van commissaris de vennootschap van bedrijfsrevisoren

"DELOITTE", waarvan het kantoor gevestigd is te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer

Patrick DE SCHUTTER.

De commissaris aldus benoemd oefent zijn mandaat uit gedurende drie boekjaren.

De vergoeding van de commissaris wordt per afzonderlijke overeenkomst vastgelegd.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE SPLITSING

De gesplitste vennootschap verzoekt ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat door de tekening van de huidige akte de gedeeltelijke splitsing wordt volmaakt, daar alle actieve en passieve bestanddelen die aan het overgedragen onroerend goed van de gesplitste vennootschap verbonden worden, aan de venncotschap "ACP Zolder Invest" in het kader van de gedeeltelijke splitsing werkelijk overgedragen werden, zowel krachtens de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van heden als krachtens de huidige akte.

De gesplitste vennootschap zal haar eigen bestaan vervolgen.

Volmacht

Alle bijzondere machten zijn gegeven aan de heer Jan De Ridder om alle formaliteiten na de oprichting te

vervullen, met name alle nodige formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloket, alle formaliteiten voor de

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in her algemeen alle formaliteiten die nuttig en noodzakelijk zijn voor het begin van de activiteiten van de vennootschap "AZI", en dit, met subdelegatie volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) Bernard WILLOCX,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : Uitgifte - verslag van de commissaris - verdelingsplan - toestemming van de gemeente heusden-Zolder - Bodemattest - Stedenbouwkundige inlichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACP ZOLDER INVEST

Adresse
DELLESTRAAT 55 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande