ACTIVA TRAPPERS BOLDERBERG

Association sans but lucratif


Dénomination : ACTIVA TRAPPERS BOLDERBERG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 866.848.517

Publication

24/02/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RHIJ11.11.11

u i

b

E

SI



u

Rechtbank van koophandel

13 FFB, 2011i

-te 1-ipt se,.i

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.848.517

Benaming : Activa Trappers Bolderberg

(voluit):

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Vrunstraat 25

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  VERPLAATSING ZETEL  BOEKJAAR JAARVERGADERING

Tekst :

Uit een onderhandse akte van 28 september 2013 houdende vaststelling van proces-verbaal blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Activa Trappers Bolderberg" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing  wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar navolgend adres: 3550 Heusden-Zolder, Vrunvijver 31.

Tweede beslissing  wijziging artikel 2.1 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 3.1 van de statuten te wijzigen als volgt: "Het minimum aantal werkende leden is vastgesteld op acht."

Derde beslissing  wijziging artikel 2.3 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 2.3 van de statuten te wijzigen als volgt: "Elk werkend lid kan ten allen tijde met onmiddelijke werking uit de vereniging treden door schriftelijk zijn ontslag aan te bieden aan de Algemene vergadering. Het lidmaatschap eindigt eveneens, indien de Algemene vergadering besluit, een lid uit te sluiten bij meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden ".

Vierde beslissing  wijziging artikel 3.1 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 3.1 van de statuten te wijzigen als volgt: "De vzw Activa Trappers Bolderberg wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van zeven leden. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging. De leden van de Raad van bestuur worden door de Algemene vergadering gekozen uit haar leden en benoemd voor een hernieuwbare termijn van maximaal 3 jaar, De Raad van bestuur (of zijn individuele leden) is (zijn) te allen tijde herkiesbaar en afzetbaar door de Algemene vergadering, wanneer deze met een aanwezigheid van twee/derde van de leden, een minimum aantal stemmen van twee/derde behaalt. De leden van de Raad van bestuur duiden in hun midden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan. "

Vijfde beslissing  wijziging artikel 3.3 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 3.3 van de statuten aan te vullen als volgt: "Indien een lid van de Raad van bestuur in zijn hoofde een met de vzw strijdig belang vaststelt, brengt hij de Raad van bestuur hiervan onmiddellijk op de hoogte. Hij dient zich van elke stemming Lin de besluit-vorming omtrent deze kwestie te onthouden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Zesde beslissing  wijziging artikel 4.1 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 4.1 van de statuten te wijzigen als volgt: "De statutaire algemene vergadering vergadert minstens op jaarlijkse basis. Deze vergadering wordt door de Raad van bestuur of één van de bestuurders samengeroepen. De algemene vergadering wordt eveneens samengeroepen, als minstens één/vijfde van de werkende leden hierom verzoeken. De leden kunnen zich laten vertegenwoordigen bij gewone schriftelijke volmacht, met een maximum van één volmacht per persoon. De oproeping van de Algemene vergadering wordt verstuurd per gewone brief of met de elektronische post, en dit ten laatste 10 kalenderdagen voor de betreffende vergadering.. De duidelijke en gedetailleerde dagorde moet bij de oproepingsbrief of e-mail gevoegd zijn."

Zevende beslissing  wijziging artikel 4.3 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 4.3 van de statuten te wijzigen als volgt: "4.3.1 De Algemene vergadering is bevoegd voor alle taken, wettelijk aan haar voorbehouden, met name:

- Wijziging van de statuten;

- De benoeming en afzetting van de leden van de Raad van bestuur;

- De goedkeuring van de jaarrekening van het afgelopen boekjaar, de begroting van het nieuwe boekjaar en de kwijting van het beheer;

- De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- Alle aangelegenheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Raad van bestuur;

- Uitsluiting van een lid

De Algemene vergadering besluit bij gewone meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met uitzondering van hetgeen volgt, en met uitzondering van de wettelijk bepaalde aanwezigheidsquora en meerderheden.

Een wijziging van de statuten en voor een ontbinding van de vereniging dient uitdrukkelijk te worden gemeld op de agenda van de algemene vergadering bij mededeling ervan aan de leden. Voor geldige besluitvorming dienen twee/derde van de leden aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd. Wordt dit quorum niet bereikt, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, dewelke kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Besluitvorming gebeurt bij twee/derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Betreft de statutenwijziging een aanpassing of wijziging van het doel, alsook bij vrijwillige ontbinding van de vzw, dan geschiedt besluitvorming bij meerderheid van vier/vijfde.

Uitsluiting van een lid gebeurt bij meerderheid van twee/derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, waarbij geen aanwezigheidsquorum vereist is.

4.3.2. Voor elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter van de Raad van bestuur en de secretaris. Deze notulen worden opgenomen in een bijzonder register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, en dat beschikbaar is ter inzage van alle werkende en niet-werkende leden. "

Achtste beslissing  wijziging artikel 6.1 van de statuten

De algemene vergadering besluit, artikel 6.1 van de statuten te wijzigen als volgt. De jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in de maand november. De algemene vergadering besluit, hiermee de Raad van bestuur machtiging te verlenen, desgevallend een ledenlijst (met de vermelding van de naam, alle voornamen, en de woonplaats) van de niet-werkende leden op te stellen, en te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vzw: "Het boekjaar valt samen met het scouting-werkjaar, zijnde van 1 september tot en met 31 augustus van het daarop volgende kalenderjaar. De Raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het volgende boekjaar voor. Beiden worden ter goedkeuring aan de Algemene vergadering voorgelegd, en deze verleent desgevallend kwijting aan het bestuur. Deze algemene vergaderinLvindt plaats in de maand november.

~.

Luik B - vervolg

Hierbij dient de volgende overgangsbepaling aangenomen te worden. Het eerste boekjaar begint bij de oprichting en eindigt op 31 augustus van het betrokken werkjaar. Het register I van de leden wordt bewaard op het adres van de maatschappelijke zetel. De algemene vergadering machtigt de Raad van bestuur, desgevallend een ledenlijst (met de vermelding l van de naam, alle voornamen, en de woonplaats) van de niet-werkende leden op te stellen, bij I te houden en te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vzw."

Negende beslissing -- Bekrachtiging van ontslag en benoeming bestuurders

Tijdens de oprichtingsvergadering de dato 8 mei 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 augustus 2004 onder nummer 0124842 en overeenkomstig artikel 3.1. van de statuten werden volgende bestuurders benoemd

De heer VANPAESCHEN Guido Jozef, geboren te Heusden op 14/1/1961, (nationaal I nummer 61.01.14-175.14) wonende te Heusden-Zolder, Nieuwland 9, als voorzitter; ' De heer SELS Tom Wilfried Jozef Hubert, geboren te Bilzen op 11/2/1980, (nationaal nummer 80.02.11-037.66) wonende te Heusden-Zolder, Dahlialaan 10; als 1 ondervoorzitter;

De heer ROOSE Hans, geboren te Hasselt op 30/6/1984 (nationaal nummer 84.06.30-

127.03) wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vrunstraat 25; als secretaris; çç

De heer MARTENS Jo Luc Alice, geboren te Genk op 7/9/1974, (nationaal nummer 74.09.07-185.58), wonende te 3550 Heusden-Zolder, Vredestraat 6; als penningmeester;

De heer MANGELSCHOTS Ruben, geboren te Hasselt op 21/511976, (nationaal nummer 76.05.21-145.80) wonende te Heusden-Zolder, De Slogen 67; als bestuurder; De heer DULLERS Hugo Maurice Jos, geboren te Keringen op 3/9/1957, (nationaal nummer 57.09.03-185.15) wonende te 3511 Hasselt, Snapperstraat 62, als bestuurder

Blijkens beslissing van de algemene vergadering gehouden op 16 december 2011 werden

volgende bestuurders benoemd (waaruit intrinsiek het ontslag van voorgaand genoemde

bestuurders blijkt) De heer CARTUYVELS Reinoud Jaak Gustaa.f, geboren te Hasselt op 16/6/1966, (nationaal nummer 66.06.16-273.93) wonende te 3550 Heusden-Zolder, Azalealaan 14, als voorzitter; De heer VANDENHOVE Leendert, geboren te Genk op 27/2/1992, (nationaal nummer (92.02.27-297.63) wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 20, als L ondervoorzitter;

De heer VAN den ABBEELE Brecht, geboren te Hasselt op 27/9/1986, (nationaal nummer 86.09.27-125.61) wonende te 3511 Hasselt, Stokrooieweg 3 bus 3, als bestuurder; De heer VERTESSEN Viktor-Jan Paul Sylvie, geboren te Genk op 13/10/1992, (nationaal nummer 92.10.13-269.82) wonende te 3550 Heusden-Zolder, Galgeneinde I 35, als penningsmeester

De heer GORREMANS Alain Jacques Joseph Marie Godelieve, geboren te Antwerpen op 29/12/1969 (nationaal nummer 69.12.29-213.62), wonende te 35501 Heusden-Zolder, Zandstraat 5, als bestuurder;

De heer BAERT Luc Karel Monique, geboren te Hasselt op 21111/1966, (nationaal L nummer 66.11.21-237.14) wonende te 3550 Heusden-Zolder, Tulpenlaan 46, als bestuurder;

De heer MAES Brecht Franciscus, geboren te Heusden-Zolder op 23/12/1994, (nationaal nummer 94.12.23-229.72) wonende te Heusden-Zolder, Kerkstraat 39, als bestuurder;

~

Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch

1 Staatsblad

Tiende beslissing - Machtiging raad van bestuur De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, de gecoiirdineerde tekst van de statuten van de vzw op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Elfde beslissing

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan mevrouw Dhuygelaere Ann Greta Elise, jurist, wonende te Tessenderlo, Boekdonkstraat 20, om de gecoördineerde tekst van de statuten van de VZW op te stellen.

Voorgaande beslissingen werden unaniem goedgekeurd

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Samen neer :elegd: origineel proces-verbaal dd 28 september 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACTIVA TRAPPERS BOLDERBERG

Adresse
VRUNSTRAAT 25 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande