ACTUEEL.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTUEEL.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.384.980

Publication

07/04/2014
ÿþ Mod %Mord 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.384.980 Benaming

(voluit): ACTUEEL.BE (verkort)

1

Voorbehot 111111!suRIJIIII

den

aan het

Belgisch

Staatablat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

26 -03- 2014

HASSELT

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Diestersteenweg 110 te 3510 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 21 november 2013 gehouden op de zetel van de vennootschap.

De Bijzondere Algemene, Vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Diestersteenweg 110 te 3510 Hasselt naar de Heerveldstraat 4A te 3510 Hasselt met ingang vanaf heden.

Voor eensluidend afschrift

De heer Christophe Wels,

vaster vertegenwoordiger van Mach Consult BVBA

Zaakvoerder

vanZülk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheidVarfde inStraniente'rdride-ridters7hetkir eft de'pered(djncerir

bëvoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

OP-"cié raatste

15/06/2012
ÿþMod Lloyd 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenwoordtgen

Verso : Naam en handtekening.

Ve n

behe

aar

Bele

Staal





t=,

11,11 fl!

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ACTUEEL.BE

(verkort) :

V

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -06- 2012

HA§SerP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestersteenweg 110 te 3510 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 31 mei 2012, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er Is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ACTUEEL,BE" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 110.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) De vennootschap "THEMA MEDIA", naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Maria-Theresiastraat 19A bus 2; ondernemingsnummer 0891.510.766, rechtsgebied Leuven, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige.

b) De vennootschap "Kappa Digitale Media", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 110; ondernemingsnummer 0475.605.351, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige.

3) De vennootschap heeft tot doel:

!.Bijzondere activiteiten

- het drukken, uitgeven, aan- en verkopen, verspreiden van boeken, tijdschriften, dag- en weekbladen,

affiches, documenten, formulieren,

- het ontwerpen en uitvoeren van pre-press activiteiten voor drukwerk van alle aard

- het reproduceren, printen, bedrukken en scannen van aile materialen met eender welk procedé zoals onder meer via fotografie, fotokopie, xerografie, heliografie, offset, chromosteendruk, steendruk, diepdruk, typografie, zeefdruk, ets, fotogravure, galvanoplastiek, aniline-, flexograafdruk

- het industrieel of ambachtelijk boekbinden, het innaaien, snijden, lijmen, vouwen en verzamelen van

papier,

- het uitvoeren van reclameontwerpen voor diverse doeleinden

- de grafische vormgeving, creatie, conceptie, ontwerp en uitwerking, visuele communicatie,

drukwerkbegeleiding en total design

- de organisatie van evenementen , feesten , beurzen allerhande

het fungeren als reclamebureau in de ruimste zin van het woord

- kenniscentrum voor totaalwetenschappen met volgende activiteiten;

* het verzamelen en analyseren van uitingen in onze maatschappij om het gedachtegoed van de

totaalwetenschap in het kadervan de globalisering te ontwikkelen;

* het verkopen van teksten;

* het geven van onderwijs, rechtstreeks of via onderwijsinstellingen;

* het uitgeven van tijdschriften, boeken, digitale media en bordspelen.

il. Algemene activiteiten.

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,;

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verfenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag aile verrichtingen stelten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van negenduizend driehonderd euro door inbrengen in natura door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koppa Digitale Media, oprichter voornoemd sub b), onmiddellijk volstort, en tot beloop van het overige, hetzij negenduizend driehonderd euro, door inbreng van geldspeciën, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THEMA MEDIA", oprichter voornoemd sub a), voorafgaandelijk volledig afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal.

Het verslag op datum van 30 mei 2012, opgemaakt door de heer Vos Ron, bedrijfsrevisor, met vestiging te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42, over de beschrijving van de inbrengen in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, besluit als volgt:

"De inbreng in natura in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTUEEL bestaat uit immateriële vaste activa en installaties en machines.

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtneming van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat;

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

1.de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

3.hij een voorbehoud maakt voor eventuele (latente) schulden in hoofde van de inbrenger die de ingebrachte activa bezwaren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B -- Vervalst

4.de door de partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen bestanddelen voor een totale inbrengwaarde van negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

5.de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid, onder voorbehoud van punt "4", namelijk negen duizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) komt tenminste overeen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de aan Koppa Digital Media BVBA met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt-Kermt, Diestersteenweg 110 BTW 0475.605.351 toe te kennen vijftig (50) aandelen van de "ACTUEEL BVBA" zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigt 11100de van het maatschappelijk kapitaal met een fractiewaarde bij oprichting van 186,00 EUR per aandeel of dus 9.300,00 EUR in kapitaal zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Deze aandelen zullen worden toebedeeld aan:

Identificatie van de vennoot aantal aandelen

- Koppa Digital Media BVBA

met maatschappelijke zetel te

3510 Hasselt-Kermt, Diestersteenweg 110

BTW 0475.605.351 50 aandelen

TOTAAL AANTAL AANDELEN 50 aandelen

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "faimess opinion is".

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven vermogensbestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura. De inbrengers zullen alle in het huidige verslag niet beschreven activa bestanddelen voor eigen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura hij de oprichting van de ACTUEEL BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.".

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders,

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s); indien er twee zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden; indien er meer dan twee zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van het college van zaakvoerders, die gezamenlijk optreden,

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. De vennootschap begint te werken vanaf 1 juni 2012. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december 2013.

7) De jaarvergadering heeft plaats op 30 juni om tien uur en voor de eerste maal op 30 juni 2014, in de zetei van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werden twee zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MACH CONSULT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3520 Zonhoven, Karekietstraat 24; ondememingsnummer 0478.600.770, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige; waarvoor als vaste vertegenwoordiger zef optreden in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Wels Christophe voornoemd, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in haar hoedanigheid van zaakvoerder;

- de vennootschap "Koppa Digitale Media", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 110; ondememingsnummer 0475.605.351, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige; waarvoor als vaste vertegenwoordiger zal optreden in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, de heer Pattyn Kris voornoemd, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in haar hoedanigheid van zaakvoerder; die beiden aanvaard hebben.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd doortwee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,behoucjen

aan hot

Belgisch

Staatsblad

10) Er werd geen commissaris benoemd.

11) Als bijzondere gevolmachtigde werd aangesteld: Fintech Accountants CVBA, Kattegatstraat 8 bus 2, 3500 Hasselt, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vààr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte met aangehechte volmac

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

" Voor-

 behou0en

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACTUEEL.BE

Adresse
DIESTERSTEENWEG 110 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande