ADAO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADAO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 607.963.831

Publication

03/04/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11111111)§11181111

l'i elqe' d ter griffie der r'

V. kut,phar d i 3SrÏiS':: liF~, Str

2 Il -03- 2015

r~file

t1~ ~º%i~19~

Ondernemingsnr : 6Q X63. -g3

Benaming

(voluit) : ADAO

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kapelveldstraat 25, 3690 Zutendaal

Onderwerp akte : Oprichting

Een vennootschap onder firma wordt op opgericht op 13 maart 2015 tussen de hiernagenoemde vennoten die het maatschappelijke kapitaal volstorten als volgt:

1. De heer Arnoud Dom, met als rijksregisternummer 93.07.07-299.38 wonende te kapelveldstraat 25, 3690 Zutendaal onderschrijft en volstort het maatschappelijke kapitaal voor een bedrag van 250,00 euro

2. Mevrouw Anke Dom, met als rijksregisternummer 97.07.10-444.81 wonende te kapelveldstraat 25, 3690 Zutendaal onderschrijft en volstort het maatschappelijke kapitaal voor een bedrag van 250,00 euro

Het onderschreven kapitaal bedraagt 500,00 euro dat volstort werd op de financiële rekening BE79 1430 9267 6733.

Artikel 1

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een 'vennootschap onder firma' en draagt de maatschappelijke benaming 'ADAO'. Ais commerciële naam zal ADS gebruikt worden.

Artikel 2

De zetel is gevestigd te Kapelveldstraat 25, 3690 Zutendaal

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

- het verrichten van fotografische bezigheden, ln het bijzonder vastgoedfotografie, productfotografie, evenementen fotografie en overige fotografie in de meest brede zin;

- werkzaamheden in de civiele/offshore sector.

- consultancy : advies in de ontwikkeling van oliegas/bagger projecten naar uitvoerende bedrijven. Advies betreffende de uitvoeringsplanning, opstellen van risicoanalyses en haalbaarheid van de projectfinanciering. Advies en onderzoek m.b.t. de technische optimalisatie van installaties

- projectontwikkeling: advies m.b.t. correcte en realistische projectplanning, haalbaarheidsstudie, kosten analyse, gedetailleerde berekeningen (krachten, stabiliteit, inpassing, enz.), begeleiden in aannemerselectie en controle m.b.t. vergunningsmogelijkheden.

-werfopvolging: controle op de vooropgestelde veiligheidseisen, weefefficiëntie, correctheid van leveringen en arbeidsomgeving.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het budget efficiënte karakter van de vennootschap behouden blijft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen alsook het waarnemen van het management en ondersteuning in het algemeen aan andere ondernemingen.

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot alle voornoemde activiteiten, uitgezonderd de gereglementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging ontbreekt.

Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven en vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen In andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500,00 euro en bestaat uit 50 aandelen die zijn volstort en ingeschreven in de boeken ten name van

- Arnoud Dom : voor 250 euro - 25 aandelen

- Anke Dom : voor 250 euro - 25 aandelen

Artikel 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van de vennoot dienen de aandelen aangeboden te worden aan de bestaande aandeelhouder(s). Zij zullen de nalatenschap vergoeden op basis van het eigen vermogen van het laatste afgesloten boekjaar voor overlijden.

Artikel 7

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 8

Geen vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van de overige aandeelhouders. Iedere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt door de bestaande aandeelhouders. De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van het dividend schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders

-De heer Arnoud Dom

-Mevrouw Anke Dom

4 .a

E

Deze mandaten zijn onbezoldigd tot de algemene vergadering hierover anders beslist. Het mandaat is voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één zaakvoerder.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt 31 december.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel de laatste vrijdag van juni om 20u00. Indien dit een feestdag zou zijn, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12

Over de aanwending van het resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid.

Artikel 13

Ingeval ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening verzorgd door de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

De vennoten erkennen dat de verrichtingen gesteld voor en door de vennootschap in oprichting worden

overgenomen vanaf 1 januari 2015 conform artikel 60 Vennootschapswet.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en verstrijkt per 31 december 2016

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2017.

De aandeelhouders

Arnoud Dom

Zaakvoerder

Anke Dom

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a , ,Váor-

~ 'behouden aan het Belgisch

~ Staatsblad

'a



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
ADAO

Adresse
KAPELVELDSTRAAT 25 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande