ADK-MSK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADK-MSK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 561.884.673

Publication

22/09/2014
ÿþi

MM 11.1

11,-M In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

 .,

beh da Bel Staa

Ill II Il



Neergelegd ter griffie der rechtbank y, koophandel Antwerpen, nid. Tongeren

- 8 -09- 2014

Da 001(4'41-lifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 564- gre4 . e3

Benaming

(voluit) : ADK-MSK

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Renkoven 3- 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING IN KADER VAN EEN PARTIELE SPLITSING

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 1 september 2014, ter registratie overgelegd, blijkt dat een vennootschap werd opgericht in het kader van de splitsing van de NV ATELIERS DOUMEN KNRoot, met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Leuerbroek 1049, BTW BE 0444.208.431 RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, afgekort A.D.K., met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Leuerbroek 1049, BTW BE 0444.208.431 RPR Antwerpen, afdeling Tongeren.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ADK-MSK%

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Renkoven 3.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

 De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van allerhande poorten zoals, maar niet beperkt tot: wentelpoorten, industriepoorten, elektrische aandrijvingen, rolluiken en rolluikenpoorten, garageboxen, ramen en deuren en metalen tuinhuisjes.

 Handelsbemiddeling in de meest ruime zin van het woord.

 Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

 Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel ln het binnen- als in het buitenland. Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen ofte beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in honderd zesentwintig (126) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een honderd zesentwintigste (126e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is volstort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden' SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL CONCLUSIES VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

aan het Belgisch Staatsblad Het kapitaal is samengesteld uit een inbreng in natura (en een omzetting van beschikbare reserves naar kapitaal), meer bepaald de activiteiten door de NV ATELIERS DOUMEN KINR001 uitgeoefend in Maaseik, meer bepaald (groot)handel in en montage van allerhande poorten, uit voormelde NV ATELIERS DOUMEN KINR001, ingevolge de partiële splitsing, waarbij aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de NV ADK-MSK, waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht

Ais vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de NV ATELIERS DOUMEN KINR001 in totaal honderd zesentwintig (126) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de NV ATELIERS DOUMEN KINR001, in die zin dat elke aandeelhouder in de NV ATELIERS DOUMEN KINR001, één (1) aandeel verkrijgt in de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

- aan de heer DOUMEN Patrick Jan, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 219:' drieënzestig (63) aandelen;

- aan de heer DOUMEN Erwin Leon Thomas, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 221:. drieënzestig (63) aandelen,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA BRIERS, BEKKERS & co, met maatschappelijke zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, 0455.849.916 RPR Antwerpen, afdeling Tong eren, vertegenwoordigd door de heer Simon Briers, nopens de inbreng in natura in de NV ADK-MSK, luiden letterlijk ais volgt:

"De inbreng door de naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 in de naamloze vennootschap ADK-MSK bestaat uit materiële vaste activa, voorraad en liquide middelen en dit voor een totale inbrengwaarde van één miljoen zevenennegentigduizend zevenhonderd negentien euro en vierentwintig eurocent 1.097,719,24,-).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a. de verrichting van de inbreng in nature, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bij de vennootschap in oprichting ADK-MSK, bestaat uit de toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001 van in totaal honderd zesentwintig (126) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, in die zin dat elke aandeelhouder in de overdragende naamloze vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001, één (1) aandeel verkrijgt in de verkrijgende vennootschap ADK-MSK voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de overdragende vennootschap ATELIERS DOUMEN KINR001.

1,1,1] willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opglabbeek, op 7 augustus 2014.".

WINST en RESERVERINGEN

Artikel 27. Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de splitsingsakte om te eindigen op 31 december 2014, met dien verstande dat de NV ADK-MSK de verrichtingen door de overdragende vennootschap NV ATELIERS DOUMEN Krnmooi gesteld betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen sedert 1 Januari 2014 boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

JAARVERGADERING

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de tweede maandag van de maand juni om twintig uur dertig. Indien dit wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2015.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij

-gewone-brief -ter- kennis brengen aan de-vennootschap









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge





1.

g V001- 1 behoudeej, aan het Belgisch Staatsblad De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevoimachtigde, al dan niet aandeelhouder.

De houders van gedematerialiseerde aandelen kunnen enkel worden toegelaten tot de algemene vergadering op grond van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, op de zetel van de vennootschap of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld, ten minste drie werkdagen voor de datum de vergadering.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 14. Interne bestuursbevoeqdheid

De raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer personen toekennen.

Deze worden;

 afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad

 directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 17.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

 twee bestuurders gezamenlijk of de gedelegeerd bestuurder afzonderlijk;

 twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft;

 binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

BENOEMINGEN

Tot bestuurders worden benoemd tot de jaarvergadering van het jaar 2020;

N de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOPAX INVESTMENT, met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 219, BTW BE 0897.655.717 RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, waarvoor aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger, de heer DOUMEN Patrick Jan, geboren te Bree op 28 juli 1962, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 219;

B/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERWIN DOUMEN, met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 221, BTW BE 0899.699.843 RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, waarvoor aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger, de heer DOUMEN Erwin Leon Thomas, geboren te Maaseik op 10 mei 1970, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 221.

Die hun mandaat aanvaard hebben.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. De raad van bestuur heeft op 3 september 2014 benoemd tot gedelegeerde bestuurders, de BVBA GOPAX INVESTMENT en de BVBA ERWIN DOUMEN, en tot voorzitter van de raad van bestuur, de heer Patrick DOUMEN.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neeriegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om de forrnaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de overdragende vennootschap te verrichten alsook om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap.

De bestuurders van zowel de overdragende als de nieuw opgerichte vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, dit zowel voor de overdragende vennootschap als voor de verkrijgende nieuw opgerichte vennootschap NV ADK-MSK, en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren, onder nummer 0458.916,007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden.

Voor analytisch uittreksel,

(get.) Yves TUERLINCKX, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Zen.e.ensiuiclendetzotrift yanslA





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



4, Voor-, hehoudel aan het Belgisch Staatsblad

- Een uittreksel van de akte. ,

- Revisoraal verslag betreffende de inbreng in nature.

- Bijzonder verslag van de bestuurders betreffende de inbreng in natura





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ADK-MSK

Adresse
RENKOVEN 3 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande