ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS, AFGEKORT : A.K.G.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS, AFGEKORT : A.K.G.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.845.492

Publication

13/01/2014
ÿþ`

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

z ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0430.845.492

Benaming

(voluit) : ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS

(verkort): A.KG.

Rechtsvorm : Burg. Venn. o.v.v. BVBA

Zetel : 3840 Borgtoon - Hoepertingen, Sint-Truidersteenweg 477 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op zestien december tweeduizend dertien door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Borgloon op 18 DEC, 2013 Boek 5/44 blad 66 vak 1 Ontvangen: vijftig euro (50,-) De E.a. Inspecteur De Adviseur (getekend) J.' VANHEER , blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS of afgekort A.K.G., met zetel te 3840 Borgloon  Hoepertingen, SintTruidersteenweg 477, ingeschreven in het rechtapersonenregister Tongeren onder nummer 0430.845.492, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de (statutaire) zaakvoerder dd. één december tweeduizend dertien conform artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met bijgevoegd een staat van activa en passiva dd. dertig september tweeduizend dertien, voorafgaandelijk aan de goedkeuring van de, wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tweede besluit

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden en volgende tekst in te voegen voor de laatste alinea van artikel drie:

"- voor eigen rekening het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- voor eigen rekening het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

voor eigen rekening het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goedexen;".

Derde besluit

De vergadering beslist artikel veertien bis van de statuten aan te vullen als volgt:

"In geval van overlijden van voornoemde statutaire zaakvoerder, mevrouw GHYSENS Maryse, zal deze van rechtswege zonder beperking van duur bij overlijden ais statutaire zaakvoerder opgevolgd worden door: de beer STRAETMANS Constant Mathieu Marie Alexis, wonende te 3840 Borgloon  Hoepertingen, Sint-. Truidersteenweg 477.

Bij vooroverlijden van de heer STRAETMANS Constant zal bij overlijden van voornoemde statutaire zaakvoerder, mevrouw GHYSENS Maryse, deze van rechtswege zonder beperking van duur opgevolgd worden als statutaire zaakvoerders door:

- de heer GHYSENS Benny Jozef Jean, wonende te 3840 Borgloon  Hoepertingen, Brikhof 23;

én:

- mevrouw GHYSENS Martine Irène Jeannine, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 98 bus B. Bij overlijden van de heer STRAETMANS Constant tijdens zijn mandaat van statutaire zaakvoerder zal deze eveneens van rechtswege zonder beperking van duur opgevolgd worden als statutaire zaakvoerders door:

- de heer GHYSENS Benny Jozef Jean, wonende te 3840 Borgloon -- Hoepertingen, Brikhof 23;

én:

mevrouw GHYSENS Martine Irène Jeannine, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot Gelmenlaan 98 bus B.

tnr nffio (1,eNITEUR B

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

7 -01- 2014 2 4 -12- 2013

ISCH STAA SBLAD

De Hoofdgriffier, Griffie

ll BEL

.!II11101

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor daden van beschikking, onroerend goed transacties en afsluiten, cpzeggen en wijzigingen van huurovereenkomsten, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.".

Vierde besluit

De voorzitter, mevrouw GHYSENS Maryse, voornoemd, overhandigt ondergetekende notaris een afschrift van het besluit van de bijzondere algemene vergadering dd. zes december tweeduizend dertien tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van DRIEHONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 320.000,00) met de bedoeling om het bedrag van het netto-dividend ten bedrage van TWEEHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 288.000,00) bij wijze van kapitaalsverhoging op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend ten bedrage van TWEEHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 288.000,00), ieder in verhouding tot hun aandelenbezit, De vennoten verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, ieder in verhouding tot hun aandelenbezit, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Vijfde besluit

De vergadering neemt kennis van:

- het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IRA N1COLAIJ, BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, dd. negen december tweeduizend dertien, welk verslag inzonderheid betrekking heeft op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste waarderingsmethoden, daarenboven geeft het aan of het resultaat van deze methode ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en vermeldt het welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt;

- het verslag van de zaakvoerder dd. negen december tweeduizend dertien, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Het besluit van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IRA NICOLAIJ, BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, dd. negen december tweeduizend dertien, luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS met zetel te Borgloon, Sint Truidersteenweg 477, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 288.000,00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 6 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake de dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 288.000,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 30,00 EUR per aandeel tot 414,00 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 9 december 2013,

(getekend)

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor.",

Zesde besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 288.000,00) om het van TWEEËNTWINTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 22.500,00) te brengen op DRIEHONDERD EN TIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (310.500 ¬ ) door inbreng in natura zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Zevende besluit

De vergadering beslist de voormeld inbreng in natura te aanvaarden en stelt vast dat ieder aandeel dat overeenstemt met de inbreng in natura volgestort is en dat de inbreng in natura bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Achtste besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van TWEEHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 288.000,00) daadwerkelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op DRIEHONDERD EN

TIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 310.500,00) vertegenwoordig door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750)

aandelen zonder nominale waarde.

Negende besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, beslist de vergadering

de artikelen drie, vijf en véertien bis van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel drie.

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie heeft van boekhouding en raadgeving daaromtrent;

- de organisatie en het voeren van de boekhouding voor rekening van derden;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen;

- voor eigen rekening het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten

daarop, in België of in het buitenland;

- voor eigen rekening het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende

goederen en onroerende leasing;

- voor eigen rekening het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen;

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Artikel vijf.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD EN TIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 310.500,00) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel veertien bis.

Als statutaire zaakvoerster wordt benoemd: mevrouw GHYSENS Maryse Josepha Guilaumine, wonende te 3840 Borgtoon (Hoepertingen), Sint Truidersteenweg 477,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Zij opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

In geval van overlijden van voornoemde statutaire zaakvoerder, mevrouw GHYSENS Maryse, zal deze van rechtswege zonder beperking van duur bij overlijden als statutaire zaakvoerder opgevolgd worden door: de heer STRAETMANS Constant Mathieu Marie Alexis, wonende te 3840 Borgloon -- Hoepertingen, Sint Truidersteenweg 477,

Bij vooroverlijden van de heer STRAETMANS Constant zal bij overlijden van voornoemde statutaire zaakvoerder, mevrouw GHYSENS Maryse, deze van rechtswege zonder beperking van duur opgevolgd worden als statutaire zaakvoerders door:

- de heer GHYSENS Benny Jozef Jean, wonende te 3840 Borgloon  Hoepertingen, Brikhof 23; én:

- mevrouw GHYSENS Martine Irène Jeannine, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 98 bus B. Bij overlijden van de heer STRAETMANS Constant tijdens zijn mandaat van statutaire zaakvoerder zal deze

eveneens van rechtswege zonder beperking van duur opgevolgd worden als statutaire zaakvoerders door: - de heer GHYSENS Benny Jozef Jean, wonende te 3840 Borgloon -- Hoepertingen, Brikhof 23; én:

- mevrouw GHYSENS Martine Irène Jeannine, wonende te 3800 Sint-Truiden, Groot-Gelmenlaan 98 bus B.

Voor daden van beschikking, onroerend goed transacties en afsluiten, opzeggen en wijzigingen van huurovereenkomsten, is de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.".

Tiende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

Al de besluiten die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 16 december 2013;

- verslag zaakvoerder dd. 1 december 2013;

- besluit bijzondere algemene vergadering dd. 6 december 2013;

- verslag bedrijfsrevisor dd. 9 december 2013;

- verslag zaakvoerder dd. 9 december 2013;

- geco6rdineerde statuten,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2013 : TG061896
29/01/2013 : TG061896
19/01/2012 : TG061896
03/01/2011 : TG061896
16/01/2009 : TG061896
27/12/2007 : TG061896
22/12/2006 : TG061896
23/12/2005 : TG061896
24/12/2004 : TG061896
12/01/2004 : TG061896
01/10/2003 : TG061896
18/10/2002 : TG061896
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 27.01.2016 16030-0278-009

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR GHYSENS, AFGEKORT : A.K…

Adresse
ST-TRUIDERSTEENWEG 477 3840 HOEPERTINGEN

Code postal : 3840
Localité : Hoepertingen
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande