ADMINISTRATION SERVICES EUROPE, AFGEKORT : ASE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMINISTRATION SERVICES EUROPE, AFGEKORT : ASE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.798.583

Publication

03/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304894*

Neergelegd

30-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537798583

Benaming (voluit): Administration Services Europe

(verkort): ASE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Bedrijvenstraat 4324

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 29 augustus 2013, nog te registreren, blijkt dat: de heer LUYCK Bart, geboren te Sint-Truiden op 10 mei 1969, wonende te 3800 Sint-Truiden, Schoolstraat 3, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met vaststelling van de statuten met de volgende essentiële elementen:

1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Administration Services Europe", afgekort  ASE , met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Bedrijvenstraat 4324.

2. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Administratie, organisatie en algemene consulting;

- Administratie, ondersteuning ten behoeve van kantoren,...;

- Overige zakelijke activiteiten;

- Organisatie van congressen, beurzen, evenementen,...;

- Publiciteitsonderneming, omvattend onder meer het voeren van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met uitgaven, publiciteit en commerciële promotie, het ontwerpen en verwezenlijken van reclamacampagnes, het beheren en verdelen van publiciteitsbudgetten en het plaatsen van reclamepanelen en aanverwante artikelen, dit alles in de ruimste zin opgevat;

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, alsook het vervaardigen van publiciteitsmateriaal, en in het algemeen van alle producten en materialen die nodig of dienstig zijn voor de aktiviteiten vermeld onder 1°;

- Onderneming voor televerkoop en telemarketing, dit alles in de ruimste zin opgevat;

- Organisatie van evenementen, dit alles in de ruimste zin opgevat;

- Het beheer van een onroerend vermogen;

Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren.

Het bestuderen van diverse problemen ivm het opvatten en uitwerken van projecten van diverse aard, zowel op het gebied van administratie, organisatie, financiën, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap alzo mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, al dan niet bemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. De vennootschap mag eveneens overgaan tot het verlenen van een recht van opstal, een erfpacht, enzovoort.

6° De groot- en kleinhandel met aankoop en verkoop van auto s en voertuigen, nieuwe en tweedehands, van autoonderdelen en wisselstukken, alsook auto-accessoria, en alle andere produkten die met de uitbating verwant zijn.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen met samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/100ste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. Er werd een storting gedaan van 12.400,00 euro. De heer LUYCK dient bijgevolg nog 6.200,00 euro te volstorten.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

5. Het boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december van elk jaar.

6. Een gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in het oproepingsbericht. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

7. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. reserves-winstverdeling: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Ontbinding-vereffening: De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Daarna werd een eerste algemene vergadering gehouden, waarin werd beslist tot de benoeming van: de heer LUYCK Bart, tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, hetgeen door hem werd aanvaard.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2015.

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Pijcke (I.A.B. nr. 222242 N 03) en haar vertegenwoordigers met zetel te Tienen, Grote Markt 38 bus 3 en uitbatingen te Sint-Truiden, Tiensesteenweg 227 en te Tienen, Tiensebaan 91, tot het vervullen van alle formaliteiten en het afsluiten van overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in haar naam alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADMINISTRATION SERVICES EUROPE, AFGEKORT : A…

Adresse
BEDRIJVENSTRAAT 4324 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande