ADOWEBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADOWEBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.260.709

Publication

05/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111*1111.!!1211,1j1I. JI II

bel a,

BE

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

23 -11- 2011

HASSEJ

l'il IV

E . Oridernemingsnr

Benaming

(voluit) : Adowebo

(15) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel,! hetzij een globaal bedrag van honderd vijftig euro (¬ 150,00) in geld. 3. Mevrouw Inge VAN EYCK, voornoemd,, schrijft in op vijftien (15) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro

10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van honderd vijftig euro 150,00) in geld. 4. De heer Peter VAN

EYCK, voornoemd, sohrijft in op vijftien (15) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (e 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van honderd vijftig euro (« 150,00) in geld.

De naam van de vennootschap luidt "Adowebo". Rechtsvorm: vennootschap onder firma.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 117.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Is tot zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: De heer Paul VAN EYCK, wonende:: te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 117. De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere!: zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van:: beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van; de vennootschap. Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien .1 uur. indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

" De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorrning zal beslist worden door de algemene vergadering. indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld warden nier evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

' Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van

ieders aandelenbezlt,

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend dertien.

De heer Paul VAN EYCK, voornoemd, veridaart het hem toegekende mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Volmacht: de heer Robin Van Mierlo, accountant, die woonstkeuze doet te 2627 Schelle, Begoniastraat 14, : wordt. aangeduid ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

"

Op de taaiste biz van luik R vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verse Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : I Vennootschap onder firma

Zetel : Heidestraat 117, 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte Oprichting.

Bij onderhandse akte de dato 31 oktober 2011, werd een vennootschap onder firma opgericht ais volgt:

Oprichters: 1. De heer Paul VAN EYCK, geboren te Diest op negen januari negentienhonderd tweeënvijftig wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 117. 2, Mevrouw Constantia VAN LOOY, geboren te Essen op één september negentienhonderd vierenvijftig wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 117. 3. Mevrouw Inge VAN EYCK, geboren te Hasselt op vier maart negentienhonderd achtenzeventig wonende té 3510 Hasselt, De Geer 32. 4. De heer Péter VAN EYCK, geboren te Hasselt op vijftien december negentienhonderd tachtig wonende te 3001 Heverlee, Naamsesteenweg 5-39 bus 45.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt DUIZEND EURO (¬ 1.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Vennoten: 1. De heer Paul VAN EYCK, voornoemd, schrijft in op vijfenvijftig (55) aandelen, dewelke hij volledig Vbletert door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag vanI vijfhonderd vijftig euro (¬ 550,00) in geld. 2. Mevrouw Constantia VAN LOOY, voornoemd, schrijft in op vijftieni

.. .

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde

Waarde te vervullen en ten einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en

formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte d. d. 31 oktober 2011

Pau! Van Eyck, Zaakvoerder

" tfcioir behouden " aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

. ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
ADOWEBO

Adresse
HEIDESTRAAT 117 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande