ADRIAAN CFA BEDRIJFSREVISOR

Divers


Dénomination : ADRIAAN CFA BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.657.349

Publication

17/07/2015
ÿþ jimi:tp» Mod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%Un!

ICI

v, koophandel Antwerpen, tlfd, Tongeren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p 633.65 4. 3q q

Benaming

(voluit) : ADRIAAN CFA BEDRIJFSREVISOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Toekomststraat 47 - 3770 Riemst (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse akte d.d. 5 juli 2015 heeft de heer Adriaan Chiiiaan Frans Anne ERNON, bedrijfsrevisor, wonende te Toekomststraat 47, 3770 Riemst, houder van identiteitskaart met nummer 592-0870622-31 en ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 8342-23-135.32, tezamen met een stille vennoot, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht.

1.RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap. Zij draagt de naam 'ADRIAAN CFA BEDRIJFSREVISOR'.

2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Riemst in de Toekomststraat 47. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad.

3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van controleopdrachten, voorzien door artikel 4 van de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor: het geven van advies en bijstand aan ondernemingen, het maken van waardebepalingen van ondernemingen, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (zoals de verkoop, aankoop en beheer van roerende en onroerende waarden die verworven kunnen worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake) die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en deze activiteiten niet de vorm aannemen van aanvullende commerciële activiteiten.

Op de laatste ttlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duurte rekenen vanaf heden.

5. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend euro (5.000 EUR). Het kapitaal moet steeds volledig volstort zijn. Met het oog op ondermeer de bepaling van het stemrecht dat verbonden is aan de inbreng, en de toewijzing van het vereffeningsaldo, vertegenwoordigd de deelneming het aantal eenheden dat bekomen wordt door de inbreng te delen door 5.000, Fracties worden verwaarloosd. Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van de inbrengen in geld.

6.AANDELENREGISTER

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de

zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) ingeval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

De meerderheid van de aan de aandelen verbonden stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors.

7, VENNOTEN

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

De heer Adriaan Ernon, wonende te 3770 Riemst, Toekomststraat 47, is de hoofdelijk aansprakelijke

vennoot en wordt beherende of gecommanditeerde vennoot genoemd.

De overige vennoten zijn stille of commanditaire vennoten, Zij dragen niet verder bij in de schulden en

verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng.

8.OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met drie vierde meerderheid van stemmen. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek, Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

9. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door maximum drie (3) zaakvoerder, al dan niet vennoot,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum zes (6) jaar. Het mandaat van een zaakvoerder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

In afwijking van het hierboven vermelde wordt de heer Adriaan ERNON, wonende te 3770 Riemst, Toekomststraat 47, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Adriaan ERNON kan als zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten worden ontslagen,

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelijke auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De meerderheid van de leden van het bestuursorgaan moet zijn samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijk auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die erkend is als wettelijk auditor.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering, en dient de meerderheid te bestaan uit bedrijfsrevisoren of wettelijke auditors.

10.VERTEGE NWOO RD IG ING

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd dcor iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootsohap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

11.ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging, De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is drie vierde meerderheid van de stemmen vereist,

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Het register waarin de notulen worden opgetekend, wordt op de zetel van de vennootschap gehouden.

12. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

13.OVERGANGSB SPALI NGEN

in afwijking van vermelding 12. vangt het eerste boekjaar aan op 5 juli 2015 en eindigt op éénendertig december 2015. Alle verrichtingen vanaf 30 juni 2015 worden geacht uitgevoerd te zijn in functie van de vennootschap in oprichting,

14.JAARREKENING

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

15.ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

. e

Voor-behoude n aan het Beelaisch

-1. f Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgdbreide bevoegdheden voorzien bij wet.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADRIAAN CFA BEDRIJFSREVISOR

Adresse
Zetel : Toekomststraat 47 - 3770 Riemst (Belgi

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande