ADVAMOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVAMOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.778.618

Publication

07/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneniingsnr : ,~ ~Lti ~j$ , C9

Benaming ll

(voluit) : ADVAMOS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diestersesteenweg 128, 3583 Beringen ( Paal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA ADVAMOS - statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op veertien mei tweeduizenddertien, geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Leuven, tweede kantoor der Registratie op 16 mei 2013, boek 1377 blad 44 vak 13, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ADVAMOS", met zetel te 3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 128, en met een onbeperkte duur, door de heer VAES Jozef Gilbert Louis en mevrouw HANEGREEFS Marguerite Benoit Remy Joseph, wonende te 3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 128,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (18.600,00 euro), is volledig in geld geplaatst , ten belope van zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 euro) gestort en vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186 aandelen) zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- mevrouw HANEGREEFS Marguerite, voornoemd, die een som gestort heeft van drieduizendhonderd euro (3,100,00 euro), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend, voor een/derde gestort.

- de heer VAES Jozef, voornoemd, die een som gestort heeft van drieduizendhonderd euro (3.100,00 euro), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend, voor een/derde gestort.

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizendveertien;

De jaarvergadering vindt plaats op de dertigste juni om achttien uur; de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendvijftien.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutaire zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld mevrouw HANEGREEFS Marguerite en de heer VAES Jozef beiden voornoemd.

Een bedrag van zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 euro) werd voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 0016975171-74 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 mei 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "ADVAMOS",

De vennootschap heeft haar zetel te 3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 128,

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft als doel:

- de activiteiten van een investeringsvennootschap, en te dien einde, de verwerving (door inschrijving, bod, aankoop of op een andere manier) en het houden in naam van de vennootschap van aandelen, roerende waarden, biljetten, obligaties en effecten, uitgegeven of gewaarborgd door alle vennootschappen (ongeacht hun nationaliteit en ongeacht waar zij hun activiteiten uitoefenen) of door elke Regering, Instelling of publieke overheid overal in de wereld ;

- de uitoefening en toepassing van alle rechten en machten die verleend worden door of gehecht zijn aan de eigendom van elk effect of roerende waarde en diensten verlenen op het gebied van management en andere diensten inzake leidinggeven, toezicht of raadgeving voor of met betrekking tot elke maatschappij waarin de vennootschap een belang heeft, tegen de voorwaarden die zij goed zal vinden ;

het ontwerp. s4 studie er! .de realisatie P9filerg, inzake beersinfolmatiçeen irepsti1 leinformatica Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13086152*

en

ti~titlitsxrvt\uiet -,

2 g -F- ns3 GheseSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de raadgeving, vorming en rekrutering ;

- de commercialisering van informaticaproducten en  materialen;

- het organiseren van seminaries en voordrachten omtrent al deze technieken en dit zowel in binnen- als buitenland ;

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, ze is gegeven ter verduidelijking en niet ter beperking

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in het doel beschreven activiteiten;

Ze kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen;

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden..

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in voile eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeld held aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,

De opdracht van zaakvoerder wordt bezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodlge sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan mevrouw Katrijn Kindts, van bvba LCB, te 3000 Leuven, Tiensesteenweg 267, met macht tot indeplaatsstelling, om ai het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht In de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsioket in de zin van de wet van zestien

januari twèedüizend en drie, be volmacht-strekt zich ook uit tot-alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte

Geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

B )ragen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.01.2017 17034-0578-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.01.2017 17035-0008-012

Coordonnées
ADVAMOS

Adresse
DIESTERSESTEENWEG 128 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande