ADVIESBUREAU T & T, AFGEKORT : ADVIESBUREAU T & T

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADVIESBUREAU T & T, AFGEKORT : ADVIESBUREAU T & T
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.809.712

Publication

21/05/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iao9iess

Neergelo rJ tcr rzriltie der rechtbank y. koophandel h TONGEREN

0 8 -05- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr : 0 8 4 5. 8 0 9. 7 1 2

Benaming

(voluit) : Adviesbureau T&T

(verkort) : Adviesbureau T&T

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Nederstraat 3c 3730 Hoeselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichtingsakte van een V.O.F.

Oprichting - statuten - benoemingen

Het jaar 2012

Op 1 januari 2012

De ondergetekenden`

1.Tom Toelen geboren te Heusden-Zolder op 31 mei 1984 met nationaal nummer 84.05.31-047-46,

wonende Sint-lansstraat 18 te 3550 Neusden-Zolder, hierna te noemen, de ondergetekende sub 1.

2. Unique Consulting BVBA, gelegen te Nederstraat 3C  3730 Hoeselt, met als wettelijk vertegenwoordiger Tom Thijsen, geboren te Hasselt op 20 juli 1981 met nationaal nummer 81.07.20-159-21, hierna te noemen, de ondergetekende sub 2.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen beide partijen een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming

"Adviesbureau T&T".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Nederstraat 3C  3730 Hoeselt.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen zowel in België als in het

buitenland, op te richten..

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel: verzekeringsbemiddeling, spaarverzekerings- & beleggingsproducten te verkopen en te adviseren.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Sub 1, voorgenoemd, brengt in de vennootschap zijn kennis, arbeid, vlijt en 250 EURO contant in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Sub 2, voorgenoemd, brengt in de vennootschap zijn kennis, arbeid, vlijt en 250 EURO contant in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 500 EUR,

vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden, Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 1 EURO enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen moge stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van één euro, waarvan hiervoor sprake,

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

-Tom Toelen, voornoemd;

-Unique Consulting bvba, met als wettelijk vertegenwoordiger Tom Thijsen, voornoemd.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten ken, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de lste van de maand februari om 19 uur.

indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de op eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding ais het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelljk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van de vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen, Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Tom Thijsen of in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

ledere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. In ander geval kunnen de erfgenamen er ook voor kiezen de vennootschap verder te zetten, waardoor zij de inkomsten van de opgebouwde portefeuille van de overleden vennoot tot aan zijn dood, blijven ontvangen tot ontbinding van de vennootschap. Ofwel in vervanging voorzien en de normale inkomsten te blijven handhaven.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Arti kel20

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhouding bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouden verdeeld worden onder de vennoten,

Artikel 21

Op datum van oprichting van de vennootschap staat er bij ERGO al een positief bedrag op naam van de vennoten of hun vertegenwoordigers, dit bedrag blijft ook bij ontbinding van de vennootschap van de deze vennoot of zijn vertegenwoordiger.

De bedragen zijn voor de respectievelijke vennoot of vertegenwoordiger

. . "

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" " 1 VVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Tom Toelen ; 6443,73 EUR (zie bijlage 1)

-Tom Thijsen ; 14 050,55 EUR (zie bijlage 2)

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 1ste van de maand februari van het jaar 2013.

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, zijn voor rekening van de vennootschap.

Uitbreiding

Deze onderhandse akte kan enkel uitgebreid worden op de jaarvergadering met een unanieme goedkeuring

door de voltallige aantal aandelen, 100 procent.

Ondertekend te Nederstraat 3c-3730 Hoeselt; op 1 januari 2012

Opgemaakt in drie exemplaren.

Handtekening : (gelezen en goedgekeurd)

Tom Toelen Unique Consulting bvba

Vertegenwoordigd door Tom Thijsen

Coordonnées
ADVIESBUREAU T & T, AFGEKORT : ADVIESBUREAU …

Adresse
NEDERSTRAAT 3C 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande