ADVO SIEM-KENSHEUVEL

BV CVBA


Dénomination : ADVO SIEM-KENSHEUVEL
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 477.111.029

Publication

17/10/2014
ÿþ111111119101111131111 1111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BE

0- 2(14 STAA

elégd Tet,fitle de reannIC

oundei epintiArge Afd, Timpan

2 g -ttà. 2014

WLAL) ,u,

griv'erGriffie

MONITE

09 -

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0477.111.029

Benaming

(voluit) : ADVO SIEMKENSHEUVEL

(verkort) :

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3680 Maaseik, Siemkensheuvel 20

(volledig adres)

Onderwerp akte sluiting vereffening en ontlasting vereffenaar

Op de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 09.09.2014, werd met eenparigheid van stemmen het administratief en financieel verslag en de financiële verdelingsstaat van de vereffening van de CVBA ADVO Siemkensheuvel, met zetel te 3680 Maaseik, Siemkensheuvel 20, goedgekeurd,

De vereffenaars worden ontlast, de vereffening wordt gesloten en de CVBA wordt opgeheven.

Conform de voorschriften van artikel 195 §2, 40 W.Venn. worden de bceken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste 5 jaar bewaard op het adres van de vereffenaar, BVBA ivo Budé, te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 50.

Deze consigneert in voorkomend geval tevens aile geldsommen en effecten die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen doch die tot op heden nog niet konden worden afgegeven aan hen.

Voor eensluidend uittreksel:

De vereffenaar.

BUDE IVO,

Zaakvoerder van BVBA lvo Budé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.07.2012 12325-0224-015
03/05/2012
ÿþ mod 2,1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V beh

aa

Bel Staa

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter grime oer rechtbank v, koophandel te TONGE¬ eN

20 -04- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Qncternemingsnr : 0477.111.029

13enaming : ADVO SIEMKENSHEUVEL

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sietkensheuvel20

3680 Maaseik

Onderwerp akte :CVBA: vereffening

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Maaseik op drie april tweeduizend en twaalf.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVO SIEMKENSHEUVEL",: met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Siemkensheuvel 20, en met ondernemingsnummer BTW BE 477.111.029 en op welke buitengewone algemene vergadering duizend (1.000) aandelen, zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd.

EERSTE BESLUIT - VERSLAGGEVING

De vergadering beslist de bestuurder die de vergadering voorzit te ontslaan van de. voorlezing van het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde externe accountant, de heer Marcel Poncelet, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de Raad van Bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

DERDE BESLUIT - KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die. voorafgaat de hiernavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

-De heer BUDÉ Ivo Arnold Thérèse, voornoemd.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "René Van Leeuwen", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Heirbaan 23 en met ondernemingsnummer BTW BE 477.111.128, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoeder de heer Van Leeuwen René, voornoemd.

VIERDE BESLUIT - BENOEMING VEREFFENAARS - BEZOLDIGING

De vergadering beslist twee vereffenaars te benoemen. Zij benoemt als vereffenaars:

*iaoes~a~*

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w mod 2.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`

behouden aan het 13olgisch

$taatsblad

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IVO BODE met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 50 en met ondernemingsnummer BTW BE 842.888,428.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Geraldine Cops te Maaseik op elf januari tweeduizend en twaalf, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari daarna, onder het nummer 0027563.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Budé Ivo, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, overeenkomstig de bepalingen van voormelde oprichtingsakte.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "René Van Leeuwen", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Heirbaan 23 en met ondernemingsnummer BTW BE 477.111.128.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Van Leeuwen René, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, overeenkomstig de bepalingen van voormelde oprichtingsakte.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De vergadering beslist dat vereffenaar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVO BUDÉ", voornoemd, zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen en dat vereffenaar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "René Van Leeuwen", voornoemd, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de vereffenaars overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de heer Budé Ivo, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IVO BUDÉ", voornoemd, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaars in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van koophandel van de handelingen die de vereffenaars tussen heden en de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel zouden hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank van koophandel wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT  MACHTEN VAN DE VEREFFENAARS

De vergadering stelt de machten van de vereffenaars als volgt vast.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot

ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of

hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaars.

De vereffenaars zullen zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 2.1

"

Voor= behouden aan hot Belgisch Staatsblad



overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaars zullen zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel

190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT - STATUTENWIJZIGINGEN

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt.

- vervanging van artikel één van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap, is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in vereffening, onder de naam "Advo Siemkensheuvel" in vereffening."

- vervanging van artikel twee van de statuten door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Siemkensheuvel 20.

De zetel van de vennootschap kan niet verplaatst worden tenzij mits homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel."

- vervanging van artikel vier van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang vanaf één januari tweeduizend en twaalf enkel nog voor haar vereffening."

- toevoeging van een laatste alinea aan artikel veertien, in de statuten:

"In het geval dat de vennootschap ontbonden wordt en in vereffening wordt gesteld, wordt de vennootschap bestuurd door twee vereffenaars,"

- toevoeging van een vijfde, zesde, zevende, achtste en negende alinea aan artikel negenentwintig in de statuten waarvan de tekst als volgt luidt:

"Zij mogen de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- toevoeging van een laatste alinea aan artikel negenentwintig, in de statuten:

"In het geval dat de vennootschap ontbonden wordt en in vereffening wordt gesteld, kan de vereffenaar van de aandeelhouders betaling eisen van de bedragen tot storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen."

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

.

d., Voor+ behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd 2910312012,

de gecoördineerde statuten,

bijzonder verslag van de Raad van Bestuur,

een staat van actief en passief per 31/12/2012, en

bijzonder verslag van de externe accountant.





a

G.-

mod 2,9

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2011 : TGT000808
08/09/2010 : TGT000808
31/08/2009 : TGT000808
03/09/2008 : TGT000808
05/09/2007 : TGT000808
07/09/2006 : TGT000808
04/10/2005 : TGT000808
25/10/2004 : TGT000808
22/12/2003 : TGT000808
30/12/2002 : TGT000808
30/12/2002 : TGT000808

Coordonnées
ADVO SIEM-KENSHEUVEL

Adresse
SIEMKENSHEUVEL 20 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande