ADVOCAAT GEERT LAMBEETS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT GEERT LAMBEETS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.869.445

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14200-0234-013
30/12/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krommenhofstraat 75, 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingetom op 6 december 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCAAT GEERT LAMBEETS volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt,

De enige vennoot aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 4 van de statuten:

"De vennootschap mag voor de uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken,".

TWEEDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 2 december 2013 heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van drieënzeventigduizend komma nul nul euro (¬ 73.000,00), wat overeenkomt met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (¬ 65.700,00), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, gemelde dividenduitkering voortkomende van de belaste reserves van de vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 15 juni 2012.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (¬ 65.700,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 18.600,00) te brengen op vierentachtigduizend driehonderd komma nul nul euro (¬ 84.300,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in geld, te weten het verkregen netto-dividend (voortkomende uit de belaste reserves), uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

VIERDE BESLUIT

is vervolgens tussengekomen, de heer LAMBEETS Geert voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer LAMBEETS Geert, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds _bruto-dividend. _zijnde_eeo_ bedrag van_vijfeozestïgdttizend _zevenkQvde(d_ komme_nul _nul_ gure _(¬ ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*isi9eovo*

Ondernemingsnr : 0872.869.445 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ADVOCAAT GEERT LAMBEETS

FUMAI« VAN Itte199, ËL

1 6 DEC. 2013

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

65.700,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, Dit bedrag van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (E 65.700,00) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris wordt overhandigd.

Aangezien alle aandelen in het bezit zijn van de heer LAMBEETS Geert, en ook hij alleen de kapitaalverhoging onderschrijft, zullen er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven. De verhoging van de fractiewaarde van de aandelen komt aan de enige vennoot ten goede.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het inkomstenjaar 2013 en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan inkomstenjaar 2013.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (E 65.700,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met nummer BE05 7310 3589 0375 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 5 december 2013, welk bewijs in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nut nut euro (E 65.700,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierentachtigduizend driehonderd komma nul nul euro (¬ 84.300,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft als doel: de uitoefening van activiteiten van advocaat, die handelt in naam en voor rekening van de vennootschap, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag voor de uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.".

- Artikel 5, eerste zin van de statuten zal vervangen worden door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentachtigduizend driehonderd komma nui nul euro (¬ 84.300,00)".

In de historiek wordt volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 6 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van vijfenzestigduizend zevenhonderd komma nul nul euro (¬ 65,700,00), op 2 december 2013 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd komma nul nui euro (E 18.600,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar vierentachtigduizend driehonderd komma nul nut euro (E 84.300,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.".

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

NEGENDE BESLUIT

De comparant stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de

inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T,W., en om aile noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: Van Havermaet Groenweghe, Diepenbekerweg 65, 3500 Hasselt en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

.e.

ti

e ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

gecoördineerde statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0508-011
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.08.2011 11459-0252-012
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 20.07.2010 10316-0481-013
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 20.08.2009 09591-0186-013
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 20.06.2008 08250-0058-012
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 18.06.2007 07223-0242-011

Coordonnées
ADVOCAAT GEERT LAMBEETS

Adresse
KROMMENHOFSTRAAT 75 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande