ADVOCAAT GUIDO DIRKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT GUIDO DIRKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.904.201

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 17.02.2014 14040-0269-011
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 23.12.2014 14704-0473-011
07/11/2012
ÿþ

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1eiwrginic,gd tuu griffie der rechit,ank v, koophandel te TONGEREN

2 5 -10- 2012

De Hoofdgriffier,

Voor- *12181661

behouden 111

aan het

Belgisch

Staatsblad









Griftie

Ondernemingsnr :

Cl849.904.201

Benaming : advocaat Guido Dirkx

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Witte Torenwal 32

3960 Bree

Onderwerp akte : Oprichtingsakte vennootschap

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, op elf oktober.

Geregistreerd te Bree op 12 oktober 2012, boek 341, blad 40, vak 12, tien bladen, een verzending, ontvangen vijfentwintig euro, getekend onleesbaar, de ea, Inspecteur J.Engels.

Voor Ons, Meester Marc VAN NERUM, notaris met standplaats te Meeuwen-Gruitrode.

Oprichter :

De Heer DIRKX Guido Theodoor Maria, advocaat, geboren te Neerpelt op 13 september 1953, gehuwd met Mevrouw WITTERS Anna Armand Odille, geboren te Lommel op 19 april 1956, wonende te 3960 Bree, Witte Torenwal 30, rijksregisternummer 53.09.13-173.31.

Inschriivinq op en volstorting van het kapitaal

De comparant verklaart dat het kapitaal der vennootschap

HONDERDTWEEËNZEVENT1GDUIZEND EURO (¬ 172.000,00) bedraagt en dat hij op ieder aandeel ingeschreven en gestort heeft als volgt :

Op alle honderd tweeënzeventig (172) aandelen door inbreng in natura van:

STAD BREE 1° afdeling, art. 03956

In een appartementencompleks, genaamd "Residentie GERDINGERPOORT", opgericht op een perceel grond gelegen op de hoek van de Witte Torenwal en de Gerdingerpoort, ten kadaster gekend volgens titel onder sectie B nummers 3251G, 326/B, 329/F en ex-nummer 3291E, thans kadastraal bekend onder sectie B nummer 326/C met een oppervlakte volgens meting van veertien are zevenennegentig centiare (14a97ca), zoals ter plaatse werd afgepaald en zoals afgebeeld onder lot 1 van een opmetingsplan opgemaakt door de Heer Christiaan Houben, landmeter, te Bree op 28 maart 1990, welk plan gehecht werd aan de basisakte verleden op 7 september 1994, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 20 oktober daarna, boek 4948 nummer 1

De kantoorruimte C2b, gelegen op het gelijkvloers van blok C, uiterst rechts van het gebouw, staande en gelegen Witte Torenwal 32.0.1 (BL.C.A.GV/R) omvattende: a/ in privatieve en uitsluitende eigendom: ontvangstruimte met afzonderlijke toegangsdeur (buiteninkom), twee burelen, wc, archiefruimte en een tuintje gelegen aan de achterkant van het gebouw;

b/ in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- de 315/10.000sten van de algemeen gemeenschappelijke delen van het gebouw;

- de 31513.528sten in de bijzondere gemeenschappelijke delen van Blok C.

Voor de beschrijving van de gemeenschappelijke en privatieve gedeelten van het goed wordt verwezen naar voormelde basisakte en wijzigende basisakte verleden voor ondergetekende notaris, vervangende notaris Fransman-Daelemans te Bree, wettelijk belet, op 15 november 1994, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 21 december nadien, boek 4992 nummer 1.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR EN VERSLAG OPRICHTER.

°Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van bedrijfsrevisor Vencken. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van een onroerend goed ten bedrage van ¬ 172.000, 00 in de op te richten ADVOCAAT GUiDO DIRKX BVBA is gebleken dat 9. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ; 2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid beantwoordt ; 3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel

genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 172.000,00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; de waardering is gebaseerd op een schatting opgesteld door een onafhankelijk expert ;4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 172 aandelen van ADVOCAAT GUIDO DIRKX BVBA voor mr. Guido DiRKX, met uitdrukkelijk akkoord van Mevrouw Anna Witters;

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Bree, 8 oktober 2012."

° Verslag oprichter.

Het verslag van de oprichter naar aanleiding van bovenvernoemde inbreng in natura werd opgemaakt door de Heer Guido Dirkx op 12 juni 2012.

Volstorting:

De aandelen die de inbreng in natura vertegenwoordigen zijn volgestort zodat voldaan is aan de voorwaarde gesteld in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding van de inbreng in natura:

In aandelen ten belope van HONDERDTWEEEN,ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 172,000,00), hetzij honderd tweeënzeventig volledig volstortte aandelen.

Tussenkomst

Mevrouw WITTERS ANNA ARMAND ODILLE, geboren te Lommel op 19 april 1956 (RR 57.01.07228.87), wonende te 3960 Bree, Witte Torenwal 30, komt hier tussen en verklaart kennis te hebben genomen van voornoemde inbreng van hoger beschreven onroerende goederen, eigendom van de huwelijksgemeenschap bestaande tussen voornoemde Heer Dirkx Guido Theodoor Maria en haarzelf, Zij verklaart gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

Voornoemde Mevrouw Witters Anna Armand Odille verklaart voornoemde inbreng te aanvaarden. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "Advocaat Guido Dirkx".

Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3960 Bree, Witte Torenwal 32.

De zetel kart zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse of Brusselse Gewest bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie en de uitoefening van het beroep van advocaat door haar vennoten en onder gemeenschappelijke naam. Ze behelst derhalve de uitoefening van alle opdrachten die krachtens de wet, gebruiken of gewoonten aan de advocaten worden toevertrouwd alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals het optreden als bestuurder of vereffenaar, het uitoefenen van gerechtelijke mandaten, het publiceren van artikels en boeken, het geven van onderwijs. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

Ze kan rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken van het doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van advocaten van Tongeren en deze van de Orde van de Vlaamse Balies.

De vennootschap mag aile financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van de doelstellingen.

Bijlrgèn bïj iïèrlfélgiseT Staatsblad = O'ï1ï1T2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermenen : hecto : naam en noeaamgneia van (te mstrumenterenae notaris, netzij van ee perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie van Tongeren alsook deze van de Orde van Vlaamse balies.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven.

Kapitaal-aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDTWEEËNZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 172.000, 00).

Het is verdeeld in honderd tweeënzeventig (172) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde tijd.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij afzonderlijk de vennootschap.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Toezicht-controle

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle op de financiële toestand en de jaarrekening opgedragen aan één of meer commissarissen,benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand december.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerst volgende werkdag gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene

vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Oproeping -- vorm  toelating

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot en zaakvoeder ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten en zaakvoerder, alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni ieder jaar. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders en met in acht name van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningssaldo

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de

vo ae laatste oiz. van LUIK ts vermeiaen : rtecto : ivaam en noeoamgneia van ee instrumemerenae notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

es-" , ,:

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Eerste jaarvergadering - Eerste boeklaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het laar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend en dertien.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze alle handelingen overneemt, gesteld voor de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en twaalf.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter verklaart hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de Erik Reyskens, zaakvoerder van E&L Boekhoudkantoor, met zetel te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 10, met het mandaat' voor indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de inschrijving, wijziging en/of stopzetting bij de BTW, het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAIVOERDER.

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap en na vaststelling van de statuten, besluit de voornoemde oprichter ais eerste zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: de Heer Dirkx Guido, voornoemd, die deze opdracht aanvaardt Zijn mandaat is bezoldigd.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd : afschrift der akte, verslag van de oprichter, verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit uittreksel wordt uitgereikt met als enig doei te worden voorgelegd voor de inschrijving van de onderneming in de Kruispuntbank van ondernemingen bij een ondernemingsloket.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 01.02.2017 17036-0106-010

Coordonnées
ADVOCAAT GUIDO DIRKX

Adresse
WITTE TORENWAL 32 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande