ADVOCAAT PHILIPPE GHESQUIERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT PHILIPPE GHESQUIERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.490.649

Publication

19/09/2013
ÿþmod 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

IJIUM Il II

l

Vc behc

aan

Bele Staal

1111



Neergelegd ler grii[iv der

rechtbank v, koophandel t4 TONGEREN

- 9 -09- 2013

De Hoofdgriffie, Griffie

Ondernemingsnr : 638. 4f o., 6nr

Benaming (voluit) : Advocaat Philippe Ghesquiere

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dilserweg 9

3680 Maaseik (Opoeteren)

.:

;Ï Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend dertien, op dertig augustus, voor Meester

Marc VAN NERUM, notaris met standplaats te Meeuwen-Gruitrode.

Ter registratie neergelegd.

il Blijkt:

Oprichters,

Meester GHESQUIERE Philippe Joseph, advocaat, wonende te 3680 Maaseik (Opoeteren),

Dilserweg 9, rijksregisternummer 85.09.26-167.28;

ii lnschriivinq op en volstorting van het kapitaal.

De comparant, de heer GHESQUIERE Philippe, verklaart dat het kapitaal der vennootschap

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt en dat hij op ieder aandeel " il ingeschreven heeft en een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) bij

storting of overschrijving gedeponeerd heeft op een bijzondere bankrekening, geopend ten name ; van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bankattest KBC van 28 augustus 2013.

Rechtsvorm - Naam. " De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam: "Advocaat Philippe Ghesquiere".

!I,

Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

?: Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik (Opoeteren), Dilserweg 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse of Brusselse Gewest bij

besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

: De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland

administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel. . ,i De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie en de uitoefening van het beroep van advocaat door haar vennoten en onder ii gemeenschappelijke naam. Ze behelst derhalve de uitoefening van alle opdrachten die krachtens de wet, gebruiken of gewoonten aan de advocaten worden toevertrouwd alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals het optreden als bestuurder of il vereffenaar, het uitoefenen van gerechtelijke mandaten, het publiceren van artikels en boeken, het geven van onderwijs. Deze opsomming is niet limitatief.

,: De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

Ze kan rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken van het doel geheel of gedeeltelijk te; vergemakkçliilrcn urmt moor riia rlaalnaminn vcronintromr TQ mat ria rancic vnn ria nrric vin advocaten

Op de laatste blz. van Luik S vermetaen : rcecto : haam en noeaanlgneta van oe instrumenrerenae notaris, netzij van ee persotopten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mol 11.1

" Voor-behoudén aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag aile financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van de doelstellingen,

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de orde van" Advocaten bij de Balie van Tongeren alsook deze van de Orde van de Vlaamse balies.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkwaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven,

Kapita - I --Aandelen_

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is verdeeld in hcnderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Vennoten

Als vennoot komen enkel advocaten in aanmerking, die ingeschreven zijn op het Tableau van de Orde, alsmede de Advocaten van het Hof van Cassatie, zelfs indien zij tot verschillende Orden behoren.

De vennoot belast met een dossier is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt. De beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap zowel als deze van de vennoten dient te worden verzekerd. Iedere vennoot is persoonlijk aansprakelijk voor de dossiers die door hem beheerd worden.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde tijd.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij afzonderlijk de vennootschap.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 1 juni om tien uur.

Indien die dag een zondag of wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerst volgende werkdag gehouden.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders en met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningssaldo.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





up ee laatste uiz. van icizs vermeiaen : necto : Naam en noeaanigneia van ee Instrumenterenae notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V,opr-~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

~ +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Eerste jaarvergadering - Eerste boeklaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffe van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze alle handelingen overneemt, gesteld voor de vennootschap in oprichting sedert 1 juli 2013.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap en na vaststelling van de statuten, besluit de voornoemde oprichter als eerste zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: Ghesquiere Philippe, voornoemd, die deze opdracht aanvaardt. Zijn mandaat is bezoldigd. WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte.

Dit uittreksel wordt uitgereikt met als enig doel te worden voorgelegd voor de inschrijving van de onderneming in de kruispuntbank van ondernemingen bij een ondernemingsloket.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCAAT PHILIPPE GHESQUIERE

Adresse
DILSERWEG 9 3680 OPOETEREN

Code postal : 3680
Localité : Opoeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande