ADVOCATENKANTOOR ENGELEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ENGELEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.635.688

Publication

10/06/2011
ÿþ(61\ MO 2.!

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -05- 2011

HASSFIrT

Gr~e

~V~I~M~~IWNI~I~IIU~

© '3C. 35'6

"ADVOCATENKANTOOR ENGELEN"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 3 (bus 1).

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudé

aan he'

Belglsc

Staatsbh

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 27 mei 2011 , te registreren, dat de Heer ENGELEN Victor Willem J., advocaat, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Beukenstraat 14, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Naam: "ADVOCATENKANTOOR ENGELEN"

Maatschappelijke zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Herebaan-Oost 3 (bus 1)

Doel :

De vennootschap heeft als doel :

De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en het schrijven van boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie van Hasselt en deze van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstellingen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de balie te Hasselt, alsook deze van de Orde van Vlaamse Balies

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, en waarop is ingeschreven door de oprichter in geld; elk aandeel is volgestort ten belope van twee/derde. Het bewijs van de storting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aangetoond aan de hand van een attest dd. 20 mei 2011 van Ing Houthalen .

De vennootschap heeft aldus twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) tot haar be-schikking.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf

Op de laatste blz van Luik_B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de beperkingen opgelegd in de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur (voor het eerst in 2013). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, tevens vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn, en die bijgevolg ook de hoedanigheid van advocaat, ingeschreven op het tableau hebben.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze enige vennoot te zijn

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is

Vertegenwoordiging : De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur : de Heer Victor Engelen voornoemd.

" Er werd geen commissaris benoemd.

" Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige op-richtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder:

" J

1)

1) de verbintenissen aangegaan door de oprichter in naam van de vennootschap.

sedert 1 mei 2011 ,evena.ls

deze gesteld vanaf heden tot neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte uitdrukkelijk over te nemen en te bekrachtigen.

2) tot bijzondere lasthebbers met bevoegdheid tot indeplaatsstelling aan te stellen, gelast om alle formaliteiten

te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., het sociaal verzekeringsfonds, de aanvraag van vergunningen, met de

macht van indeplaatsstelling:

- De Heer Marcel Tschoschia, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

- Mevrouw Chantal Claesen, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102;

- de handtekeningsbevoegden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofimac", met

maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 359, ingeschreven in de Kruispuntbank van

Ondememingen met ondememingsnummer 0458.824.450., rechtsgebied Hasselt

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van luik_ 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

: behàurleii-: 'án hét':i"i. Bëlgtsçh

.

° Staatsblad :

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16568-0432-014

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ENGELEN

Adresse
HERENBAAN-OOST 3, BUS 1 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande