ADVOCATENKANTOOR GOVARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR GOVARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.325.675

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 28.06.2013 13225-0201-012
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 03.07.2012 12241-0052-012
19/10/2011
ÿþi

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r--



Aku,gclagd ter gnitiF0er rechtbank V. koophandel te TONGEREN



Q 6 -10- 2011







eritfier, iffie



Ondernemingsnr : 0837.325.675 Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Govarts

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hasseltsesteenweg 75, 3720 Kortessem

Onderwerp akte : Quasi inbreng

*11158306

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen van haar zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tegelijk hierbij neergelegd

- verslagen zaakvoerder ;

- verslag bedrijfsrevisor.

Erwin Govarts Zaakvoerder

07/07/2011
ÿþMnd 2.0

_t 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming 0 8 3 7. 3 2 5. 6 7 5

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR GOVARTS

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 75

Onderwerp akte : Oprichting

ADVOCATENKANTOOR GOVARTS

3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 75

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend en elf, op twee en twintig juni.

Voor mij, Frank WILSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830, Wellen, Volmolensteeg 1,

Is verschenen:

De heer GOVARTS Erwin, advocaat, geboren te Hasselt op tien augustus negentienhonderd negenenzestig, echtgenoot van mevrouw CLEMENT Veerle Achille Maria, licentiate in het notariaat, geboren te Brussel op zes oktober negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 3720 Kortessem, Terveltdestraat 3.

Gehuwd op vierentwintig mei tweeduizend en drie onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Joel VANGRONSVELD te Eigenbilzen op veertien mei tweeduizend en drie.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam: "ADVOCATENKANTOOR GOVARTS", met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 75,' waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de. uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B.Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend. kapitaal, heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichter of zijn gevolmachtigden, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C.Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparant verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttien duizend zeshonderd(¬ 18.600,00) euro, volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Il- STATUTEN

I- NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL 1. NAAM:

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ADVOCATENKANTOOR GOVARTS".

ARTIKEL 2. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het heden.

.1

(HM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude IN 111111111111q1111!1,11111

aan hel

Belgiscl

Staatsbl2

I Neergefegd ter gritlie der ectbaricvkoophandefeTOuG

;~!

1 De I-tovfdgriífier, Griffie

~ .1 -06- 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3720 Kortessem, Hasseltsesteenweg 75.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

ARTIKEL 4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening uitsluitend in haar naam en voor haar rekening door de vennoot/vennoten van advocaat en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden en die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, als sekwester, als syndicus, collectieve schuldbemiddelaar of curator;

- de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is;

- alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken, het geven van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming, enzovoort;

- het verwerven, aankopen, verkopen, verhuren en beheren van eigen onroerende goederen in het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap mag samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden en andere samenwerkingsverbanden, of mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Voor eigen rekening, het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen , verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen.

De beroepsaansprakelijkheid van de advocaat-vennoot blijft steeds ten persoonlijke titel.

11. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 5 BIS.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

Professioneel blijft de vennoot onbeperkt aansprakelijk.

De aandelen zijn ondeelbaar en steeds op naam.

III BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

ARTIKEL 11. - ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

ARTIKEL 12. - BEVOEGDHEDEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

i

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten zijn geoorloofd.

De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder,

met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen, hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald

door de algemene vergadering.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL 20. - INVENTARIS - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

1. de heer GOVARTS Erwin, advocaat, geboren te Hasselt op tien augustus negentienhonderd

negenenzestig, wonende te 3720 Kortessem, Terveldestraat 3.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot één en dertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vierentwintig mei tweeduizend en twaalf om zeventien

uur,

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één januari tweeduizend en elf door de heer Govarts Erwin.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparant erkent dat de werkende notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat hij alle beding en opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt. RECHT OP GESCHRIFTEN

Recht op geschriften van vijfennegentig (95,00¬ ) euro betaald op aangifte door de heer GOVARTS Erwin, verschijner in deze.

WAARVAN AKTE

Na toelichting van de akte en een integrale voorlezing, met alle eventuele aanpassingen op datum van heden aan het eerder overgemaakte ontwerp, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

- verslag

- gecoördineerde tekst

- cheque











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR GOVARTS

Adresse
HASSELTSESTEENWEG 75 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande