ADVOCATENKANTOOR HANS JANSSEN

Société en commandite simple


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR HANS JANSSEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.880.159

Publication

26/07/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

11114918`







Ondernemingsnr : o 8317 en). As,

Benaming

ivo:uit} : Advocatenkantoor Hans Janssen

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Elisabethwal 27 bus 10 3700 Tongeren

Onderwerp akte : Oprichtingsakte Advocatenkantoor Hans Janssen

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

" De heer Hans JANSSEN, advocaat, geboren te Maaseik op 18 maart 1975, wonende te 3700 Tongeren, Elisabethwal 27 bus 10, onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 990,00 EUR en zat optreden ais beherend vennoot.

" Mevrouw Marleen VAN DOREN, advocaat, geboren te Genk op 3 november 1955, wonende te 3500 Hasselt, Havermarkt 37 bus 8, onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 10,00 EUR en zat optreden als stille vennoot.

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 1.000,00 EUR dat volgestort werd op de financiële rekening van de vennootschap.

De statuten worden vastgesteld als volgt:

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht en is genaamd advocatenkantoor Hans JANSSEN.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het uitoefenen van externe consultancy-activiteiten, het optreden als bestuurder en vereffenaar, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten.

-De vennootschap kan aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap zal ondermeer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op alle wijze en manieren die zij het best geschikt zou achten.

-De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Elisabethwal 27 bus 10.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de beherend vennoot  zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België of in het buitenland.

Iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt door toedoen van de beherend vennoot  zaakvoerder.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR, en is verdeeld in 100 aandelen verdeeld als volgt:

-HansJANSSEN : 99 aandelen

-Marleen VAN DOREN: 1 aandeel

Alle aandelen zijn op naam en worden genoteerd in een aandelenregister dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blooteigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 6

De beherende vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap vrij overdragen onder levenden aan de stille vennoot of aan derden.

Alleen advocaten kunnen vennoot zijn.

De stille vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan derden zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van de beherende vennoot.

In geval van overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap niet ontbonden.

De eventuele erfgenamen of rechtverkrijgenden van de stille vennoot kunnen de aandelen slechts overdragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan de beherende vennoot, dan wel aan een derde die de hoedanigheid van advocaat heeft, die door de beherende vennoot zal worden aangeduid per aangetekend schrijven van de beherende vennoot aan de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de stille vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen toebehorend aan de beherende vennoten zullen voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij de beherende vennoot  zaakvoerder, Hans JANSSEN voornoemd.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de beherende vennoot  zaakvoerder, individueel optreden.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap.

Zij kunnen, zonder verplaatsing, kennis nemen van aile boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Zij kunnen zich op eigen kosten laten bijstaan door een expert voor de verificatie van de boeken en de rekeningen van de vennootschap.

De expert moet worden aanvaard door de beherend vennoot  zaakvoerder. Bij gebrek van aanvaarding wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 9

De algemene vergadering komt samen op uitnodiging van de beherend vennoot  zaakvoerder, op de plaats en datum vermeld in de uitnodiging.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel en dit telkens op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap wordt van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd in jaarvergadering, zich uit met dien verstande dat iedere beslissing wordt genomen met 3/4de meerderheid van de stemmen.

Artikel 12

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de beherende vennoot zaakvoerder.

Artikel 13

De vennootschap zal de verbintenissen overnemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door Hans JANSSEN en dit sedert 01.05.2011.

Artikel 14

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage. Elke partij die een van de andere partijen verschillend standpunt heeft zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat er een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. In geval van onenigheid over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal erin bestaan de geschillen te beslechten, evenals van alle punten die er rechtstreeks verband mee hebben, en welke de partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen.

Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak zal moeten bekend gemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het sch e ids rechterscol lege.

Nochtans, in geval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste een maand verlengd worden.

De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De kosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Ingeval één der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze voor exequatur neergelegd worden, overeenkomstig de voorschriften van artikel 586 van het Gerechtelijk Wetboek, en alle onkosten, voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen worden door de partij die de neerlegging van de beslissing zal nodig gemaakt hebben.

Geschillen van deontologische aarde worden voorgelegd aan de Raad van Orde van Advocaten, van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 15: Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Aldus opgesteld in drievoud te Tongeren op 12.07.2011 waarvan elke partij erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben, het derde is bestemd voor de registratie.

Beherend vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

mi

Neargefegd ter~te,r;I~ Kl~t

I:

v. ~D~af~3~1 ;~r~i,~ i;~ ai~ 'r~r~çarNh

1 9 41A 'oe

pp grilílert Griffie

Ondernemingsnr : 0837.880.159

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Hans Janssen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Elisabethwal 27 bus 10, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging bij beslissing zaakvoerder

De zaakvoerder heeft op 18 maart 2015 beslist de zetel van de vennootschap over te brengen vaan 3700 Tongeren, Raperiestraat 12. Deze wijziging gaat in op 18 maart 2015.

Hans Janssen, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR HANS JANSSEN

Adresse
ELISABETHWAL 27, BUS 10 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande