ADVOCATENKANTOOR KURT DEFERM, AFGEKORT : KURT DEFERM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR KURT DEFERM, AFGEKORT : KURT DEFERM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.998.458

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 02.08.2013 13389-0360-010
16/05/2011
ÿþMod2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lb*

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





itto1111"

I

bel a:

BE Sta

weeiyelegu ier grime Ger rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 4 -QS- 211v. l~

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 03 5 . 9 9 8 . 4 5 8 8

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Kurt Deferm, afgekort "Kurt Deferm"

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smeetsbergstraat 18, 3665 As

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 2 mei 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat door de heer DEFERM Kurt, geboren te Herk-de-Stad op 29 januari 1975, ongehuwd, wonende te 3665 As, Smeetsbergstraat 18, een vennootschap werd opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met,

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "Advocatenkantoor Kurt Deferm", afgekort "Kurt Deferm". "

2. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 AS, Smeetsbergstraat 18.

3. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en is verdeeld in

honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel

in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

De aandelen zullen genummerd zijn van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186)

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal geplaatst is in geld en dat het ten belope van

twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) volgestort is als volgt:

Inbreng in geld.

De heer Deferm Kurt, voornoemd, onderschrijft honderd zesentachtig (186) aandelen tegen de prijs van

honderd Euro (¬ 100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend zeshonderd

Euro (¬ 18.600,00) en volstort elk aandeel voor één/derde, hetzij in totaal gestort twaalfduizend vierhonderd

Euro (¬ 12.400,00).

4. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5. Doel:

De vennootschap heeft hiernavolgende doel:

1. De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, middels haar vennoten,

alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals maar niet beperkt

tot:

" Onderwijsactiviteiten

" Geven van seminaries en lezingen

" Uitoefenen van adviesverlening

" Uitoefenen van gerechtelijke opdrachten

" Optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandata ris, bestuurder, vereffenaar, curator,...

2. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

3. Het vervullen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar in andere vennootschappen met handels- of burgerlijk karakter, voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

4. Het beheer van onroerend en roerend patrimonium voor eigen rekening zoals het beheer van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen,

Bijlagen bij hët BèTgiscli St áfsblïd --16/037201I - Annexes du-Moniteur bëlgé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die de verwezenlijking van het statutair doel van de vennootschap kunnen bevorderen (zoals samenwerken met advocatenkantoren of advocatenassociaties door middel van een E.S.V., een E.E.S.V. of een ander samenwerkingsverband), en ook alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, dit met inachtname van de ter zake geldende wettelijke en reglementaire bepalingen, en voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

De vennootschap zal bij de uitoefening van het beroep van advocaat de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen, onder meer de deontologische regels opgelegd door de Orde van Vlaams balies.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap niet zelf aan deze bepalingen voldoet.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die tevens vennoot dienen te zijn en advocaat, ingeschreven aan de orde van advocaten.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in zijn bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder, De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voorde vergaderingen worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

7. Algemene vergadering:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand juni om tien uur (10.00 uur); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Elek aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheid uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

S. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. Bestemming van de winst:

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestarte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichtingen en uitbreiding;

2. Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

10. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Benoemingen

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigt de partij dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Advocatenkantoor Kurt Deferm' opgericht is en neemt terstond de volgende beslissingen :

1. De heer Deferm Kurt, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan vergoed worden.

12. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één maart tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Hij verklaart en erkent van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Voor-

are hoirdeti aan het Belgisch

Staatsblad

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien. - Er wordt geen commissaris benoemd.





VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode





Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte







Bijlagen bij liet Belgisck Stáatsblad - 1b/05J2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0083-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR KURT DEFERM, AFGEKORT : KUR…

Adresse
SMEETSBERGSTRAAT 18 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande