ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.792.703

Publication

27/06/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rleQrgalnj;ff tar q

rechtbank v. koophandt]Y b9 TONGEREN

18 -06- 2013

De Hoofdgrillier, Griffie

iEElC~ar

1

smog

Ondernemingsnr : 0811.792.703

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg ven ovv bvba

Zetel : 3600 Genk, Weg naar As 140 bus 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overname van Advocatenkantoor Lantmeeters door LW-Advocaten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Yves CLERCX geassocieerd notaris op 29 mei 2013 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd twaalf blad geen verzending te Genk op 4 juni 2013, boek 5/140 blad 88 vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a inspecteur G.Vanhengel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

FUSIE DOOR OVERNAME VAN ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba DOOR LW-ADVOCATEN bvba

I. AGENDA

A. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen volgende gemeenschappelijke agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Kennisname en onderzoek door de vennoten van het voorstel tot fusie opgemaakt door de respectievelijke zaakvoerders, op tien december tweeduizend en twaalf, de heer LANTMEETERS Jozef (voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS, hierna ook kortgenoemd "ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba") en ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba, met als vaste vertegenwoordiger de voornoemde heer LANTMEETERS Jozef (voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LW-ADVOCATEN" hierna ook kort genoemd "LW-ADVOCATEN bvba"), benoemd in die functie door de betrokken respectievelijke oprichtersvergaderingen, gepubliceerd ais gezegd; neergelegd ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren op éénentwintig december daarna, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad op zeven januari daarna respectievelijk onder nummer 133004066 voor LW-ADVOCATEN bvba en 13004065, voor ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba.

2) Afstand van de schriftelijke verslagen van de bestuursorganen vereist in artikel 694 lid 1 Wetboek van Vennootschappen (hierna ook: 'Wb. Venn."), overeenkomstig artikel 694 lid 2 Wb. Venn.

3) Afstand van het revisoraal verslag vereist in artikel 695 §1, in fine Wb, Ven.

4) Afstand van het opstellen van tussentijdse cijfers overeenkomstig artikel 697 § 2, 5°, 6e lid Wetboek van Vennootschappen.

B. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

1) Fusie door overneming waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, van ADVOCATEN-KANTOOR LANTMEETERS bvba overgaat op LW-ADVOCATEN bvba, waarbij de duizend tweehonderd (1.200) aandelen van ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba worden ingewisseld tegen vierhonderdnegentig (490) aandelen van LW-ADVOCATEN bvba, zonder opleg in geld, overeenkomstig het fusievoorstel.

2) Ingevolge de ontbinding van de vennootschap: ontslag van de zaakvoerder, de heer LANTMEETERS Jozef, voornoemd en kwijting over zijn mandaat.

3) Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar bewaard zullen worden op de zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LW-ADVOCATEN, te 3600 Genk, Weg naar As 140 bus 1.

C. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone vergadering van de overnemende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LW-ADVOCATEN volgende agenda omvat als voorstel van beslissing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1) Ontslag aan de zaakvoerder te weten ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba, met oog op de ontbinding van de vennootschap ten gevolge van de fusie en kwijting over zijn mandaat.

2) Fusie door overneming waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, ADVOCATEN KANTOOR LANTMEETERS bvba overgaat op de overnemende vennootschap, LW-ADVOCATEN bvba tegen uitreiking van aandelen.

Deze overgang zal worden verwezenlijkt met kapitaalverhoging in LW-ADVOCATEN bvba waarbij voor de aandelen van de overgenomen vennootschap vierhonderdnegentig (490) aandelen warden uitgegeven zonder opleg in geld, op basis van de boekhoudkundige staat per dertig juni tweeduizend en twaalf. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap, ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba honderddrieëndertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro éénendertig cent (¬ 133.577,31) bedraagt.

Alle handelingen en verrichtingen gesteld door ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba, warden geacht sedert één juli tweeduizend en twaalf tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie (boekhoudkundig) geacht voor rekening van LW-ADVOCATEN bvba gedaan te zijn,

ln het vermogen van ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba bevindt zich, onder andere, het vijftien jarig vruchtgebruik op de kantoren gelegen te 3600 Genk Weg naar As 140, hierna verder beschreven.

3) Ten gevolge van de fusie door overneming, en overgang van het vermogen ten bedrage van honderddrieëndertigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro éénendertig cent (¬ 133.577,31), kapitaalverhoging met honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 138.600,00), en uitgifte van vierhonderdnegentig (490) nieuwe aandelen in LW-ADVOCATEN bvba zonder opleg in geld en die delen in de winst verwezenlijkt vanaf één juli tweeduizend en twaalf, overgang van de reserves, provisies en schulden van de over te nemen vennootschap ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba op de overnemende vennootschap LW-ADVOCATEN bvba.

4) Toebedeling van de nieuwe aandelen in LW-ADVOCATEN bvba als volgt: duizend tweehonderd (1200) aandelen in de over te nemen vennootschap ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba tegen vierhonderd negentig (490) aandelen in de vennootschap LW-ADVOCATEN bvba.

5) Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie door overneming waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf overgegaan is op de overnemende vennootschap en vaststelling dat de vennootschap ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS bvba definitief opgehouden heeft te bestaan.

6) Wijziging van de naam van de overnemende vennootschap, zodat deze voortaan zal luiden ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS.

7) Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen het doel niet moet gewijzigd worden, gezien het huidig doe! volledig beantwoordt aan de activiteiten die de vennootschap na deze fusie door overname zal ontplooien.

8) Verlaging van het kapitaal:

- door verlaging met twaalf duizend vierhonderd (¬ 12.400,00) om het te brengen van

honderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 138.600,00) op honderdzesentwintigduizend tweehonderd

euro (¬ 126.200,00).

- door vrijstelling van de volstortingsverplichting

- door evenredige vermindering van de huidige fractiewaarde der aandelen, die elk één/zeshonderd

zesenzeventigste (11676 ste) van het kapitaal blijven vertegenwoordigen;

9) Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer LANTMEETERS Jozef André, wonende te 3600 Genk, Oude Hoevestraat 14.

10) Aanpassing van de statuten aan al de eerder genomen beslissingen.

11) Bijzondere volmacht verlenen aan de naamloze vennootschap FINEKO, ondernemingsnummer 0458.916.007, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 28 met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige

inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Yves CLERCX

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

de gecoördineerde statuten

- revisoraal verslag

- verslag van zaakvoerder

- staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2013
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bch " 13009065

an

Bel

Staa

Ondernemingsnr : 0811.792.703

Benaming

(voluit) ' ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Weg naar As 14011, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

Op 10 december 2012 is overeenkomstig artikel 693 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen een fusievoorstel opgesteld waarvan hierna de tekst volgt :

1. Betrokken vennootschappen

1.1,Over te nemen vennootschap ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam : ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

Zetel: Weg naar As 140 bus 1, 3600 Genk

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

*de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het uitoefenen van externe consultancy-activiteiten, het optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten;

*de vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen;

*de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financièle markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; *het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in Beigië ais in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Op de laatste blz. van Le t? vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van ee instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten a:uvren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

ii:" -j.lnl ,,,carr is1Y {jYtilü; r,t~tr Icac:fiiS~.iiYn V.l.ciUjrh;3rliirYl tt7Ui\icEnEN

2 1 -11- 2012

Oe HoofdgriftiePriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen

1.2.Overnemende vennootschap LW-Advocaten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam : LW-Advocaten

Zetel : Weg naar As 140 bus 1 , 3600 Genk

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

*de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het uitoefenen van externe consultancyactiviteiten, het optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar, en het uitoefenen van externe consultancyactiviteiten, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten; (rechtskundigedienstverlening; advocatenkantoor en juridische adviseurs : rubriek 7411101-7411401), de vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen; onder meer de deontologische regels opgelegd door de Vereniging van Vlaamse Balies;

*het vervullen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar in andere vennootschappen met handels-of burgerlijk karakter, voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat;

*de vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies;

*het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; *het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen-als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industrible, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die de verwezenlijking van het statutair doel van de vennootschap kunnen bevorderen (zoals samenwerken met advocatenkantoren of advocatenassociaties door middel van een E.S.V., een E.E.S.V. of een ander samenwerkingsverband), en ook alle verbintenissen aangaan, kredieten of leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, dit met inachtname van de terzake geldende wettelijke en reglementaire bepalingen , en voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

2. Ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg :

Vierhonderd negentig (490) volgestorte nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LW-Advocaten worden uitgereikt aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS, te weten :

Voorbehouden aan het Selgisch Staatsblad

4

" duizend tweehonderd (1.200) aandelen Van de burgerlijke vennootschap onder de vorm vaneen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS tegen vierhonderd negentig (490) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIN-Advocaten, zonder opleggingsgeld.

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen uitgeeft, zullen aan de vennoot van de overgenomen vennootschap uitgereikt worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juli 2012, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LW-Advocaten, wordt

vastgesteld op 1 juli 2012 wetende dat de over te nemen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS, haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 30 juni 2012.

Aile verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

6. Diverse bepalingen:

6.1 Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

6.2 Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

7. Slotverklaring

7.1 Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de zaakvoerder, de heer Jozef Lantmeeters, uiterlijk zes weken

voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

te Tongeren worden neergelegd.

7.2 De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap,

zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op

de overnemende vennootschap, zal verleden worden voor de geassocieerde notarissen Yves Clercx

& Michael Bose te Genk.

De zaakvoerder

Jozef LANTMEETERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechlspei on ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 11.12.2012 12661-0079-011
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 16.02.2012 12034-0577-014
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.11.2010, NGL 15.12.2010 10630-0159-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LANTMEETERS

Adresse
WEG NAAR AS 140, BUS 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande