ADVOCATENKANTOOR LESIRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LESIRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.759.252

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13508-0052-014
21/06/2013
ÿþ-v

Mod word 11.1.

je,_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

FiEC4171ANt vNJ xOppWçryCEL

12 JUNI 2013

HASSELT

Griffie

II II

u i





Ondernemingsnr : 0832.759.252

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LESIRE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Gerlachestraat 11, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het beraad van de zaakvoerder gehouden op 22 april 2013 blijkt:

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de De Gerlachestraat 11 te 3500, Hasselt naar de Lievehereboomstraat 118 te 3720 Kortessem en dit met ingang vanaf heden.

Lesire Godfrey

Zaakvoerder

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0481-014
17/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

I.OPRICHTERS

Die mij, Notaris, heeft verzocht de authentieke akte te verlijden van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam "ADVOCATENKANTOOR LESIRE".

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Voor het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, door hem ondertekend. Dit stuk wordt door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van de wet.

De oprichter heeft mij, Notaris, verklaard niet nog enige vennoot te zijn in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LESIRE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3500 Hasselt, de Gerlachestraat 11

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 12 januari 2011, vóór registratie, dat de volgende burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

Gehuwd te Hasselt op drieëntwintig september tweeduizend onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op twaalf september tweeduizend, gewijzigd met behoud van het bestaand stelsel bij akte wijziging huwelijkscontract verleden voor voormelde notaris Jean-Luc Snyers te Alken op vierentwintig oktober tweeduizend en twee. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is als volgt:

De heer LESIRE Godfrey Eugeen Angèle Ghislain, advocaat, geboren te Hasselt op twee februari duizend negenhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.02.02 079-71, echtgenoot van mevrouw ROEKAERTS Els, geboren te Hasselt op zes februari duizend negenhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.02.06 118-30, wonende te 3720 Kortessem, Lievehereboomstraat 118.

II.OPRICHTING

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

*11300362*

0832759252

Griffie

Neergelegd

13-01-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- voornoemde heer LESIRE Godfrey: honderd (100) aandelen of voor de prijs van achttienduizend zeshonderd euro, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, genummerd van één (1) tot en met honderd (100), elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigend en het kapitaal is door hem volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de INGbank, geopend ten name van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ADVOCATENKANTOOR LESIRE in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 11 januari 2011, dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

IV.STATUTEN

A-. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. Naam.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "ADVOCATENKANTOOR LESIRE .

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, de Gerlachestraat 11, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van activiteiten van advocaat, faillissementscurator en bemiddelaar, die handelt in naam en voor rekening van de vennootschap, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en dit binnen de grenzen van de deontologische verplichtingen van de advocaat.

De vennootschap kan, binnen voormelde grens, eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5. Aansprakelijkheid

De vennoten-advocaten zijn samen met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk overeenkomstig de wettelijke bepalingen en dit voor de behandelde dossiers. Daartoe moet de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap en van de vennoten worden verzekerd middels een verzekeringspolis die minstens dezelfde dekking verleent als deze die geldt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

voor de advocaten van de Balie van Hasselt krachtens de collectieve polis afgesloten door de Orde van Advocaten van de Balie te Hasselt.

Artikel 6. Toepasselijke deontologische verplichtingen

Het reglement van de balies alwaar de vennoten van de vennootschap inschrijving of inschrijvingen hebben zullen toepasselijk zijn, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Orde van Vlaamse Balies en van de betrokken andere Balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing zijn op elk onderdeel van de statuten.

De vennoten van de vennootschap mogen nooit belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

B-. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 7. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, genummerd van één (1) tot en met honderd (100), elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Volstorting

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 8. Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van vennoten, met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit gemeld register.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in gemeld register.

Aan de vennoten zullen wanneer zij daarom verzoeken certificaten, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze certificaten mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Artikel 9

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer de rechten over (een deel van) de aandelen gesplitst zijn in naakte eigendom enerzijds en vruchtgebruik anderzijds, worden alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten, zowel de vermogens- als de lidmaatschapsrechten, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 10. Uitoefening van rechten als vennoot

Behoudens wettelijke uitzonderingen, kan énkel een advocaat vennoot zijn en de rechten daaraan verbonden uitoefenen.

Indien een vennoot wordt geschorst, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing, onverminderd het recht van de overige leden om de geschorste vennoot uit te sluiten.

Indien een vennoot bij beslissing van de Raad van de Orde het bevel krijgt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

De schrapping of weglating van een vennoot van het Tableau of van de lijst van de stagiairs schorst onmiddellijk de uitoefening van de rechten als vennoot met de verplichting tot overdracht van de aandelen aan de overige vennoot of vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Overdracht van aandelen  nieuwe vennoot

A. De overdracht van aandelen onder de levenden of bij overlijden mogen, op straffe van nietigheid, niet aan een advocaat die geen vennoot is, worden overgedragen dan met instemming van alle vennoten. De toetreding van een nieuwe vennoot kan slechts plaatsvinden met instemming van alle vennoten.

B. De overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden aan een vennoot geschiedt met instemming van ten minste twee/derden van het kapitaalbezit, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

C. Indien de voorgestelde overdracht van aandelen bij overlijden of bij het uittreden van een vennoot, om welke reden dan ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben deze laatsten de verplichting om de aandelen zelf over te nemen.

D. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet zijn

voornemen aan de vennoten ter kennis brengen bij aangetekend schrijven, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

E. Iedere vennoot kan uit de vennootschap treden mits hij opzegt met in achtname van een opzegtermijn van twaalf maanden, te rekenen vanaf de aangetekende opzegging, betekend aan de vennootschap, de overige vennoten en de Stafhouder.

F. Bij overlijden van een vennoot hebben de erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden het recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen. Onder vermogenswaarde wordt verstaan, de werkelijke waarde op dag van het overlijden. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een deskundige, aangesteld door de partijen, op voorstel van de Stafhouder. De deskundige verleent een bindend advies. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen omtrent de deskundige zal deze worden aangesteld door de Stafhouder. De uitbetaling van de vermogenswaarde door de overblijvende vennoot of vennoten, elk ten belope van hun aandelen, moet in elk geval geschieden binnen de zes maanden na de dag van de vaststelling van de waarde door de deskundige.

Artikel 12. Ontbinding  uittreding  uitsluiting

Bij ontbinding van de vennootschap en uittreding of uitsluiting van een vennoot, zal de verdeling van de dossiers uitsluitend geschieden naar wens van de cliënt.

Artikel 13. Geschillenregeling tussen vennoten

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste instantie beslecht worden bij arbitrage door één of meer door de Stafhouder aangeduide scheidsrechters. Indien advocaten van verschillende balies bij het geschil betrokken zijn, zal de aanduiding geschieden in gemeen overleg tussen de betrokken Stafhouders.

C-.BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten, zaakvoerders genoemd, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Artikel 15. Machten

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en in alle omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten, die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die individueel kan optreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde toegekend worden, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap. Als de bezoldiging niet uitdrukkelijk wordt voorzien, zijn de zaakvoerders onbezoldigd.

Artikel 16. Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet zich gedragen overeenkomstig art. 259, Wetboek van vennootschappen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan moet hij zich gedragen overeenkomstig art. 260, Wetboek van vennootschappen.

Artikel 17. Toezicht

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

Indien door de wet vereist, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen, gekozen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, benoemen en hun vergoedingen vaststellen.

De commissarissen worden benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

D-.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00u), in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 19.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 20.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die houder is van een schriftelijke volmacht.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 21.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Een wijziging van de statuten dient in elk geval ter goedkeuring voorgelegd worden aan de Overheid van de Orde van Advocaten

E-.INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 22. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. Inventaris - Jaarrekening - jaarverslag.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening de toelichting. Voor zover dit door de wet wordt vereist, wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 24. Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 25. Voor uitkering vatbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel 26. Bestemming van de winst.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgend boekjaar.

F-.ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 27. Ontbinding - Benoeming van de vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars. Deze laatsten kunnen enkel aangesteld worden, na aanduiding door de Stafhouder. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 28. Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 29.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

G-. DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 30. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 31.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT

TELT

Artikel 32. Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 33. Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat een of meerdere personen schriftelijk worden aangewezen als eigenaar van aandelen ten aanzien van de vennootschap. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, zal, op verzoek van de meest gerede partij, door de Stafhouder een voorlopig bewindvoerder worden aangesteld en dit om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Voor het overige wordt gehandeld overeenkomstig artikel 11, F van de statuten.

Artikel 34. Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Artikel 35. Tegenstrijdig belang.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in art. 259, § 1, Wetboek van vennootschappen, bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, moet hij zich gedragen overeenkomstig art. 261, Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36. Controle.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 37. Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

V.OVERGANGSBEPALINGEN

ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten, in algemene

vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

B) Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag

van de maand juni tweeduizend en twaalf om achttien uur (18.00u).

C) Niet-statutaire zaakvoerders

- Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één.

- Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap: de heer LESIRE Godfrey, voornoemd.

- Voornoemde heer LESIRE Godfrey verklaart gezegde functie van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

D) Commissaris

De comparant besluit geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

E) Herneming van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was, in het bijzonder (doch niet uitsluitend) alle handelingen gesteld vanaf 1 januari 2011.

De comparant verklaart hieromtrent geen enkele verbintenis te zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor dewelke bijzondere publiciteits-voorwaarden zijn voorzien.

F) Verplichting tot het opstellen van een jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een jaarverslag verplicht dient te worden opgesteld, besluit de comparant dan ook dat geen jaarverslag zal opgesteld worden.

onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0055-015

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LESIRE

Adresse
LIEVEHEREBOOMSTRAAT 118 3720 KORTESSEM

Code postal : 3720
Localité : KORTESSEM
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande