ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.057.592

Publication

04/01/2012
ÿþr t

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Moerenstraat 27, 3700 TONGEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en elf (2011), op 16 december.

Volgende comparanten:

1.De heer Ludo Geukens, advocaat, met nationaal nummer 56.03.23-047-72, wonende te 3700 Tongeren, Moerenstraat 27, echtgenoot van mevrouw Marijke Moermans.

2.0e heer Hendrik Geukens, advocaat, met nationaal nummer 53.06.24-053-91, wonende te 4690 Bassenge - Roclenge-sur-Geer, Rue du Pont, 10, echtgenoot van mevrouw Flora Bare.

richten samen een gewone commanditaire vennootschap op, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen.

TITEL I: OPRICHTING

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op.

Naam  zetel

Haar naam luidt: 'ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS".

Zij wordt gevestigd te 3700 TONGEREN, Moerenstraat 27.

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting ais gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 E) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, met een fractiewaarde van één tweehonderdste (1/200ste ) van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Ki» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

11

hl

11

11

11

11

111

1n 1

*12002537*

Neergelegd ter griffie dar

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 -12- 2011

De 4teeki ePriffle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

. t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op honderdachtennegentig (198) aandelen en betaalde hierop duizendnegenhonderdtachtig euro (1.980,00 ¬ ).

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op twee (2) aandelen en betaalde hierop twintig euro (20,00 ¬ ).

Samen tweehonderd aandelen (200), wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen aan de comparanten toe ais volgt:

-comparant sub 1: honderdachtennegentig aandelen (198);

-comparant sub 2: twee aandelen (2);

Samen : tweehonderd aandelen (200).

TITEL Il: STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

BENAMING  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap, onder de naam " ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een G.C.V.".

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3700 Tongeren, Moerenstraat 27. De zetel mag verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-de uitoefening van de activiteit van advocaat, middels haar venno(o)ten, alsook alle aanverwante

activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat;

-de vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven;

-de vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties,

diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties

van de vennootschap;

-de vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van advocaat, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de advocaat;

-de vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomst met derden in verband met hun gebruik en genot;

-de vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken;

-de vennootschap kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-de vennootschap zat bij de uitoefening van haar activiteiten de deontologie en de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel 4: Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald en zal ingaan vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Opsplitsing van aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. De vennootschap aanvaardt slechts als eigenaar van één of meerdere aandelen, die persoon die in het aandelenregister is ingeschreven. Enkel een natuurlijk persoon, advocaat van beroep of rechtspersoon, waarvan uitsluitend advocaten vennoot zijn en die de uitoefening van het beroep van advocaat als doel heeft, kan aandeelhouder zijn. Zijn er toch meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan zijn de lidmaatschapsrechten op die aandelen ten aanzien van de vennootschap geschorst tot er duidelijkheid over het eigendomsrecht bestaat.

Artikel 7: Kapitaalverhoging - Kapitaalvermindering

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering der vennoten overeenkomstig de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 8

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en desgevallend een register van obligaties gehouden. De eigendom van de effecten (aandelen of obligaties) wordt bewezen door inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen en obligaties wordt een volgnummer toegekend.

In het register van aandelen wordt de nauwkeurige aanduiding van elke vennoot, het aantal hem toebehorende aandelen, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum aangetekend.

In het register van obligaties wordt de nauwkeurige aanduiding van elke obligatiehouder, het aantal hem toebehorende obligaties, evenals de gedane stortingen en de overdrachten en overgangen van obligaties met hun datum aangetekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen en obligaties gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in desbetreffende register.

Artikel 9: Overdracht en afstand van aandelen

A.ONDER LEVENDEN

De aandelen kunnen onder levenden slechts overgedragen worden mits instemming van de algemene vergadering die beslist bij drie/vierde meerderheid van de vennoten, aanwezig op de algemene vergadering die zich over de overdracht dient uit te spreken, en enkel indien de helft van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is. Voor de berekening van het aanwezigheids-quorum en de te behalen meerderheid in de algemene vergadering die over de overdracht dient te beslissen, wordt geen rekening gehouden met de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen zal de zaakvoerder of het college van zaakvoerders daarvan in kennis stellen, waama deze een algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering zal oproepen binnen de twee weken vanaf de kennisgeving. Tijdens deze algemene vergadering zal de vennoot zijn redenen uiteen zetten waarom hij de overdracht beoogt, alsook de prijs die hij beoogt te ontvangen en indien de overdracht wordt goedgekeurd, dan zullen de aandelen van de vennoot, die zijn aandelen wenst over te dragen eerst aangeboden worden aan alle andere vennoten en dit pro rata de participatie van de andere vennoten in het maatschappelijk kapitaal. Voor de berekening daarvan wordt geen rekening gehouden met de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt. Indien een vennoot niet wenst in te gaan op de overname, zal deze dit melden en deze melding laten opnemen in de notulen, waarna de aandelen pro rata aan de andere vennoten worden aangeboden.

Indien de overdracht wordt goedgekeurd, doch er wordt geen overeenstemming gevonden over de gevraagde prijs voor de overdracht, dan zal de waarde van de aandelen bepaald worden door een college van deskundigen, waarbij overdrager enerzijds en overnemers anderzijds elke een deskundige in de persoon van een accountant of revisor zullen aanstellen. Komen deze niet tot overeenstemming, dan zullen zij gezamenlijk een derde deskundige in de persoon van accountant of revisor aanstellen met beslissende stem.

Elke partij draagt zijn eigen kosten.

B.OVERGANG DOOR OVERLIJDEN

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan automatisch en ingevolge overlijden, onmiddellijk over op de erfgenamen van de overleden vennoot, die het beroep van advocaat uitoefenen.

BESTUUR

Artikel 10: Vennoten - Bestuur

a)Gecommanditeerde vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde vennoten, die de hoedanigheid van advocaat moeten hebben. De gecommanditeerde vennoten of beherende vennoten worden zaakvoerders genoemd.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De algemene vergadering stelt de duur van het mandaat vast. De functie van beherende vennoot is bezoldigd.

b}Stille vennoten

De stille vennoten dienen de hoedanigheid van advocaat te hebben. Zij staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 11: Beslissingen

De vergadering der beherende leden beslist bij unanimiteit van stemming.

Artikel 12: Openvallen van een bestuursmandaat

Bij het openvallen van een bestuursmandaat wordt een vervanger met de hoedanigheid van advocaat benoemd.

Een voorlopige vervanger kan worden genoemd. De benoeming dient echter aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen, mits naleving van de deontologie van het beroep van advocaat.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. .

Artikel 14: Tegenstrijdig belang

Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

CONTROLE

Artikel 15: Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16: Algemene vergadering van de vennoten

De algemene vergadering van de vennootschap heeft de bevoegdheden haar toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

§ 1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur, of indien dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a)De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Wanneer alle gecommanditeerde en alle stille vennoten aanwezig zijn, is de verantwoording van de bijeenroeping vereist.

t

"

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de

eenparige goedkeuring van aile gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille

vennoten.

BOEKJAAR  JAARREKENING - RESERVE

Artikel 17: Boekjaar  inventaris  winstverdeling  reservering - verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

§ 2. Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het

vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar

en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De netto winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de resultaatverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 18: Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL III: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 19: Keuze van woonplaats

Elke effectenhouder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle aannemingen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 20: Karakter van de statutaire bepalingen  Gemeen recht

Al de artikelen en clausules die er zich toe beperken in deze statuten algemene bepalingen over te nemen die in het Wetboek van Vennootschappen staan ingeschreven en niet verplichtend moeten opgenomen worden, verkrijgen door hun inlassing die enkel als voorlichting is bedoeld, niet het karakter van uitdrukkelijke statutaire clausules. Ze zullen automatisch, zonder statutenwijziging, aangepast worden aan eventueel wijzigende wetsbepalingen.

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 21: Geschillen - Bevoegdheid

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbende van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage. Elke partij die een van de andere partijen verschillend standpunt heeft, zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat er een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. In geval van onenigheid over deze aanduiding, zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meeste gerede partij, als één der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, ais één der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal erin bestaan de geschillen te beslechten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee houden, en welke partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen.

Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak zal moeten bekendgemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het sche idsrechterscollege.

Nochtans, ingeval het nodig is, en op de beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste een maand verlengd worden. De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De kosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen worden.

~ 5 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ingeval één der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze door exequatur neergelegd worden, overeenkomstig de voorschriften van het gerechtelijk Wetboek, en alle onkosten voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen worden door de partij die de neerlegging van de beslissing zal nodig gemaakt hebben.

Geschillen van deontologische aard worden voorgelegd aan de Raad van de Orde van Advocaten van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten, handelend als algemene vergadering, volgende beslissingen genomen:

A.Het eerste boekjaar loopt vanaf één januari tweeduizend en elf (2011) tot en met éénendertig december tweeduizend en elf (2011). De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf (2012).

B.De vennoten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd, de heer Ludo Geukens, advocaat, wonende te 3700 Tongeren, Moerenstraat 27.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C.Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. Delcour Accountancy, vertegenwoordigd door de heer Pierre Delcour wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondememingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administratieve diensten (zonder beperking), dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen van eventuele latere wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij voornoemde instanties.

D.Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen vanaf één januari tweeduizend en elf (2011) aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden te Tongeren, op de maatschappelijke zetel, op 16 december 2011.

Ludo Geukens Hendrik Geukens stille vennoot

gecommanditeerde vennoot

niet-statutaire zaakvoerder

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR LUDO GEUKENS

Adresse
MOERENSTRAAT 27 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande