ADVOCATENKANTOOR MARC BALTHAZAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARC BALTHAZAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.785.247

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 01.08.2013 13376-0438-010
20/06/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- iiiN11I0 I9I0III3I 9II*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

AI



Senarning : Advocatenkantoor Marc Balthazar

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden. Spaansebrugstraat 73/002 qq

t

Ondernemingsnr : 82G Voorwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris FRANZ AUMANN te Sint-Truiden op éénendertig mei tweeduizend en elf, nog te registreren, dat de heer Marc-Amandus-Marie-Pierre BALTHAZAR, geboren te Sint-Truiden op vierentwintig april negentienhonderd negenenvijftig, echtgenoot van mevrouw VAN den MOORTEL Beatrix, met woonplaats te 3800 Sint-Truiden, Kelsbeek 24, een burgerlijke vennootschap heeft opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam: "Advocatenkantoor Marc Balthazar".

2. Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Zetel: 3800 Sint-Truiden, Spaansebrugstraat 73/002.

4. Doel: de vennootschap heeft een uitsluitend burgerlijk doel, te weten: het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar, curator en syndicus, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder evenwel dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap kan toetreden tot een samenwerkingsverband.

De vennootschap dient bij de uitoefening van haar activiteiten de professionele en deontologische regels, geldend voor de uitoefening van het beroep van advocaat, te eerbiedigen.

5. Geplaatst kapitaal: dertigduizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, met stemrecht, alle onderschreven en volledig volgestort in speciën.

6. Duur: onbeperkt.

7. Bestuur, vertegenwoordiging: de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke persoon, advocaat-vennoot. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt kan alleen deze zaakvoerder zijn.

De heer Marc Balthazar, wonend te 3800 Sint-Truiden, Kelsbeek 24, is statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Artikel 13: Vertegenwoordiging jegens derden en in rechte.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door de zaakvoerder ondertekend, die, tegenover derden, niet gehouden is zich te verrechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende partij, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

8. Boekjaar: vangt aan op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar, het eerste boekjaar afsluitend op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

9. Jaarvergadering: ieder jaar op achtentwintig mei, om twintig uur, of, als die dag een wettelijke feestdag is

op de eerste daaropvolgende werkdag, in de gemeente van de zetel van de vennootschap, op de plaats

aangeduid in de oproepingen.

Elke vennoot mag zich op een vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen.

Het bestuursorgaan mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf volle dagen

vóár de algemene vergadering in de zetel worden neergelegd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luik B - Vervolg

Na jaarlijkse inhouding van ten minste één/twintigste van de netto-winst voor de vorming van een wettelijke reserve, tot die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het restant; geen uitkering mag leiden tot aantasting van het minimum vereist netto-actief.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval worden eerst alle aandelen op gelijke voet van volstorting geplaatst.

11. Commissarissen: geen.

12. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het

wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd bij de "KBC Bank".

Voor ontledend uittreksel,

Franz Aumann, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrvrnenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARC BALTHAZAR

Adresse
SPAANSEBRUGSTRAAT 73, BUS 002 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande