ADVOCATENKANTOOR RAF VERBRUGGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR RAF VERBRUGGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.816.817

Publication

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 23.12.2014, NGL 09.01.2015 15005-0025-011
27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301916*

Neergelegd

25-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524816817

Benaming (voluit): BVBA ADVOCATENKANTOOR RAF VERBRUGGEN (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3920 Lommel, Eviestraat 37

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ghislain EERDEKENS, te Neerpelt, op 22 maart 2013 dat er een

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht door de hierna volgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOOT:

De heer VERBRUGGEN Raf Eduard Elisa, advocaat,, geboren te Lommel op 30 november 1973, ongehuwd,

nationaal nummer 73.11.30.019-12, wonende te 3920 Lommel, Eviestraat 37.

2.NAAM:  BVBA ADVOCATENKANTOOR RAF VERBRUGGEN .

3.ZETEL: te 3920 Lommel, Eviestraat 37.

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke mandaten. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie te Hasselt en deze van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn voor de verwezenlijking van deze doelstellingen.

De vennootschap mag enkel participeren in andere advocatenvennootschappen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit rekening houden met de wettelijke en deontologische bepalingen, met de reglementen van de Nationale Orde van Advocaten, van de Orde van Vlaamse Balies en van de balie van Hasselt, met de Europese gedragscode en desgevallend met de reglementen van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties.

Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels, van toepassing op gelijk welk onderdeel van de overeenkomst of statuten, gelden.

5. KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in

honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding nominale waarde die ieder één/honderd

zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal mag verhoogd of verminderd

worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Uitsluitend advocaten kunnen vennoot zijn.

Op het kapitaal werd op de volgende wijze ingeschreven:

Inbreng in geld

De heer VERBRUGGEN Raf voornoemd bracht volgende speciën in : twaalf duizend vierhonderd euro

(12.400,00 EUR).

VOLSTORTING :

De heer VERBRUGGEN Raf verklaarde te volstorten : twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gelden zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Belfius Bank te Brussel, met nummer BE12 0688 9690 7392 geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij is overhandigd en bewaard wordt.

Als vergoeding van zijn inbreng werden aan de inbrenger honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend. Deze aandelen zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) volgestort.

6. DUUR:

Onbepaalde duur.

7. BESTUUR:

Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, waarbij uitsluitend vennoten zaakvoerder kunnen zijn. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van de statuten.

Vergoeding van de zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is principieel kosteloos. Maar de algemene vergadering kan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap. Verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Zij zijn jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van het wetboek van vennootschappen of van de statuten.

In geval van faillissement van de vennootschap kunnen de zaakvoerders -overeenkomstig de wet- persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden indien komt vast te staan dat een door hen begane, kennelijk grove fout, heeft bijgedragen tot het faillissement.

Elke vennoot blijft onbeperkt mede-aansprakelijk op burgerlijk vlak met de vennootschap voor de dossiers die hij behandelt.

Zaakvoerder - benoeming - ontslag.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

- voornoemde heer VERBRUGGEN Raf, en hij verklaarde zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

8. GEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Ieder jaar, de derde maandag van de maand december om achttien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

9. BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de oprichting en eindigt op dertig juni tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand december van het jaar tweeduizend en veertien.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 01 oktober 2012

werden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

Luik B - Vervolg

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

10. WINSTBESTEDING.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

11. ONTBINDING - VEREFFFENING:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

VOLMACHTEN

De verschijner en de zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name: de heer Rudy Hoekx, Biehal 2 te 3920 Lommel .

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Ghislain Eerdekens te Neerpelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0246-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR RAF VERBRUGGEN

Adresse
EVIESTRAAT 37 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande