ADVOCATENKANTOOR VERDIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VERDIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.735.603

Publication

07/01/2013
ÿþVoor-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsb

1 004U 9< 111

I



Mod Ward 11.1

c. Neergelegd ter griffie der .L____1

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

21 -12- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ~0~. ~ j J , 605

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Verdin

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Albertwal 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ADVOCATENKANTOOR VERDIK

3700 Tongeren, Albertwal 54

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A.Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend en twaalf, op achttien december

Voor mij, meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

Is Verschenen:

De heer VERDIN Jo Emma Octaaf, advocaat, geboren te Tongeren op tweeëntwintig augustus negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw ROBBEN Kristien Martine Ghislaine, leerkracht, geboren te Hasselt op dertien juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3700 Tongeren, Albertwal 54.

Gehuwd te Heusden-Zolder op vier augustus negentienhonderd vijfennegentig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam "ADVOCATENKANTOOR VERDIN", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Albertwal 54, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B.Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichter of zijn gevolmachtigden, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C.lnschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparant verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

II- STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1. NAAM:

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ADVOCATENKANTOOR VERDIN".

Op de laatste biz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid varel~iimenterende notaris hetzij van de perso(o)men)

bevoegd de rechlspersoc u ti.ii wianrien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het heden.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Albertwal 54.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

ARTIKEL 4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening uitsluitend in haar naam en voor haar rekening door de vennoot/vennoten van advocaat en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden en die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het pleiten, het opstellen en afsluiten van overeenkomsten, het optreden als scheidsrechter, als sekwester, als syndicus, collectieve schuldbemiddelaar of curator;

- de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is;

- alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken, het geven van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming, enzovoort;

het verwerven, aankopen, verkopen, verhuren en beheren van eigen onroerende goederen in het kader van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

De vennootschap mag samenwerkingsverbanden tot stand brengen met individuele advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden en andere samenwerkingsverbanden, of mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap alle rechtshandelingen stellen en verbintenissen aangaan.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende activa en dit roerend en/of onroerend vermogen beheren op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Voor eigen rekening, het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen , verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

ln het algemeen mag de vennootschap aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen.

De beroepsaansprakelijkheid van de advocaat-vennoot blijft steeds ten persoonlijke titel.

Il. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal.

Ill BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

ARTIKEL 11. - ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een beslissing van de algemene vergadering van vennoten benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het Vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten alle tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

ARTIKEL 12. - BEVOEGDHEDEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen, hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 15. - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op

vijftien juli om negentien uur.

Er kan altijd een bijzondere vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over

enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL 20. - INVENTARIS .. JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

lll- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder: benoemd :

1. De heer VERDIN Jo Emma Octaaf, advocaat, geboren te Tongeren op tweeëntwintig augustus

negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3700 Tongeren, Albertwal 54.

Hier aanwezig en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien juli tweeduizend veertien om negentien uur.

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één juli tweeduizend en twaalf door de Heer Verdin Jo.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan Meekers Accountants, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een BVBA, ondernemingsnummer 0447.819.702, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1b, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer Kruispuntbank voor Ondernemingen, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig (¬ 95,00) euro werd betaald op aangifte door de verschijner in deze.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, met alle eventuele aanpassingen op heden aan het eerder overgemaakte ontwerp, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris. Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

07/01/21113 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TONGEREN

- expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid ,ie inbtiumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(eM

bevoegd de rechtspersuc ii n 4<in7 yen van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekeninq

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.07.2016, NGL 03.08.2016 16398-0339-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VERDIN

Adresse
ALBERTWAL 54 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande