AE ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AE ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.841.019

Publication

24/10/2013
ÿþ Nad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1~a

-10-1013

amsELT

*13162 3

11

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : AE+ARCHITECTUUR

c, . cz:: -k

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 3800 Sint-Truiden, Windmolenstraat 18

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden op 24 september 2013, neergelegd; v66r registratie blijkt dat:

1. De heer ASNONG Robrecht Philip Alfons, geboren te Sint-Truiden op 22 augustus 1961, wonende te 3800 Sint-Truiden, Windmolenstraat 18,

2. Mevrouw MOLENAERS Ann René Guy, geboren te Tongeren op 4 juni 1972, wonend te Tongeren, Achttiende Oogstwal 7 bus 7,

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, onder de naam "AE-FARCHITECTUUR", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Windmolenstraat 18.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken in zowel België als in buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar 1s met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De vennootschap dient zich te onthouden van ledere activiteit die onverenigbaar is met het = architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk éénlhonderdste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd bij deze oprichting ten belope yan zesduizend tweehonderd euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tolti verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door.

- hetzij één zaakvoerder voor handelingen of verrichtingen, transacties met een waarde tot en met honderdduizend euro en twee zaakvoerders (met de vereiste hoedanigheid zoals hierboven vermeld) samen optredend voor handelingen, verrichtingen, transacties die de waarde van honderdduizend euro overstijgen.

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging (mandataris) met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen. Deze mandatarissen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten voor zover dit opdrachten en formaliteiten betreffen die betrekking hebben op het beroep van architect.

De zaakvoerder(s) moeten zijn/hun hoedanigheid vermelden wanneer hij/zij namens de vennootschap teken(t)(en).

Werden benoemd als niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Robrecht Asnong en mevrouw Ann Molenaers, beiden voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend Jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op dertig Juni tweeduizend veertien,

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de eerste maandag van de maand december om achttien uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien,

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Er werd geen commissaris benoemd

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Notaris Christophe Nolens

1 oor-

" behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AE ARCHITECTUUR

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 18 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande