AEN DE KERCK VAN MELVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AEN DE KERCK VAN MELVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.938.075

Publication

27/03/2013
ÿþ Mod2.1

Th i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III Y





*13099











RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -03- ra

Grrff ë ~-

Ondernemingsnr : ,

Benaming

(voluit) : AEN DE KERCK VAN MELVEREN Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Sint-Godfriedstraat 15

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden, de dato 12 maart 2013, neergelegd, vó6r registratie, blijkt dat:

De heer COEME Amout Danny Lieve Bob, geboren te Sint-Truiden op 19 november 1971, wonend te Sint-Truiden, Sint-Godfriedstraat 15, echtgenoot van mevrouw Stultjens Silvie.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur heeft opgericht onder de naam "AEN DE KERCK VAN MELVEREN", met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Sint-; Godfriedstraat 15, met als maatschappelijke doel:

- de uitbating van hotel-en logementshuis, restaurant, drankgelegenheid, verbruiks-en ijssalon, traiteurbedrijf met aan huis bestelling van maaltijden en bereide schotel, frituur;

- verhuring van zalen voor feesten, studiedagen, seminaries en tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn; drankgelegenheid, taverne, restauratiehouder, snackbar, verbruikerssalon, uitbaten van feestzalen,: traiteuractiviteiten, uitbating van private club;

- ter beschikking stellen van ontspanningstoestellen en gezelschapsspelen, het uitbaten van lokalen voor; verenigingen;

- aankopen en verkopen van aile horecabenodigdheden en alle aanverwante artikelen;

- het ontplooien van alle horeca-activiteiten zowel in de eigen inrichting als bij en voor derden; het geven van advies inzake muziek en andere audiovisuele toepassingen, de productie van gesonoriseerde geluidsdragers in de ruimste zin, het organiseren en geven van muzikale omlijsting (party's en dj-activiteiten);

- groot-en kleinhandel, import en export van drank-en eetwaren en menigvuldige goederen;

het maken en voeren van publiciteit zowel voor eigen rekening zal voor rekening van derden en op welke wijze ook;

- organiseren van degustatie-evenementen zowel van voeding als drank;

- geven van seminaries, advies, les, inzake horeca-activiteiten, kookles en andere;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime alle burgerlijke, handels, financiële, industriële, technische handelingen verrichtingen stellen behalve deze voorbehouden aan kredietinstellingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van deze inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer;

- het waarnemen van bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie, procedures hun toepassingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen _ met-betrekking , tot _ onroerende _-goederen en._ onroerende__ zakelijke_ _rechten_ zoals_ -huurfinanciering. van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor de goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

-de vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijke doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, volledig in geld ingeschreven en volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro bij de oprichting. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk éénlhonderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

ledère zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en aile handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Amout Coëme, voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend veertien.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat Ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen, Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.08.2015 15502-0191-013

Coordonnées
AEN DE KERCK VAN MELVEREN

Adresse
SINT-GODFRIEDSTRAAT 15 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande