AGROPAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGROPAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.453.773

Publication

27/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0544.453.773

Benaming

(voluit) : Agropak

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Schoebroekstraat 58 te 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone vergadering van 1 mei 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en stemrecht werd beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 mei 2014 te verplaatsen naar:

Bergstraat 36 b

3945 Ham

Paal , 1 mei 2014

Boshoef BVBA

vertegenwoordigd door

Gert Van den Eynde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9 rí~c

rdi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

liJNIJIHIJI ~II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IlI1

RE:CHT3ANKvan KOOPFia1N,7,-. te ANTWERPEN

f 8 JUNI 201!s

49TniRaSSECT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2014
ÿþModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Select.

Staatsbla



InhI



Ondememingsnr : 0544453773

Benaming

(voluit); AGROPAK

(verkort):

wut M'ClOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 0 JUNI 201'i

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: te 3945 Ham, Bergstraat 36 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte: AANVULLENDE  VERBETERDE AKTE

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, 12 juni 2014, voor registratie; BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AGROPAK" volgend agendapunt heeft verduidelijkt:

Ei Verduidelijking van de afstultingsdatum van het eerste boekjaar

De algemene vergadering stelt vast dat het reeds sedert de algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend dertien de bedoeling was dat het eerste boekjaar zou eindigen op 31 december 2014. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: 1 expeditie van het proces-verbaal. Notaris Luc Moortgat

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel Staa

111

i





Reohtbankvan koophandel

1 S JAN. 2014

te I-FASsELç

Griffie

Ondernemingsnr (~ `j M.(1 - 41=)3. T;')

Benaming

(voluit) : AGROPAK

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3583 Paal (Beringen) Schoebroekstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMING

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op éénendertig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Geel Geregistreerd te Geel, de 6 JAN2014 dertien bladen geen verzendin-'gen, Reg. 5: deel 594 folio 40 vak 2, ontvangen 50,00-EUR, Getekend de eerstaanwezende inspecteur ai R. VAN' TONGELEN"

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt

1. identiteit der oprichters : 1.De heer VAN dEN EYNDE Gert Frans Josephine, geboren te Geel op twaalf juni negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.06.12 129-74, wonende te 2260 Westerlo, Pappotstraat 18, en 2.De heer DE !MEYER Ronald Ferdinand Etienne, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Hulst (Nederland) op achtentwintig maart negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.03.28 45140, wonende te 9130 Beveren (Verrebroek), Priesteragiestraat 20

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid. Benaming : « AGROPAK».

3. Zetel ; te 3583 Paal (Beringen) Schoebroekstraat 58,

4. Doel : De vennootschap zal tot doel hebben in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en" voor eigen rekening:

-het transport van goederen voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal

-de in- en uitvoer, de verkoop zowel in het groot als in het klein, het vervaardigen, herstellen, verwerken, bewerken en verhuren van alle mogelijke landbouwwerktuigen en landbouwartikelen

-de aan- en verkoop in groot en klein van auto's, machines en onderdelen, en het verrichten van alle' handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in het binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen', handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van, aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt 65.000,00 euro, deels gevormd voor ¬ 60.077,45 vanuit het geplaatst kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap en deels voor ¬ 4.922,55 vanuit de beschikbare reserves.

Het wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 31 december 2013

7. Boekjaar r Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde dinsdag van de' maand mei om 20.00 uur, indien die dag een wette-Iijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende' werkdag gehouden

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20 -- Bestuursorgaan

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-~ W---C---

Voot7 ifou'hen aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de recht5persocn.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-adelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange''stelde vertegenwoordiger.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaakvoerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één zaakvoerder, - BVBA BOSHOEF, met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo Pappotstraat 18. Vennootschap ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0832.320.772. Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, tevens statutair zaakvoerder de heer Gert Van den Eynde voornoemd.

Benoemde zaakvoerder komt In dit proces verbaal tussen en verklaart bij monde van haar vaste', vertegenwoordiger, uitdrukkelijk het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd en het mandaat is onbezoldigd, behoudens andere . beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het late boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan VERVOORT 8c RENDERS, te 2440 Geel, Kollegestraat 66, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten bij kruispuntbank van ondernemingen, de griffie van de rechtbank van koophandel te vervullen en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de partiële splitsing met oprichtingsakte. Notaris Luc Moortgat..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AGROPAK

Adresse
SCHOEBROEKSTRAAT 58 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande