AGTEN LAMBERT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AGTEN LAMBERT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.953.719

Publication

24/12/2012
ÿþ Mud2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

RECHTBANK VAN. K00FHr a!Uct

Ondernemingsnr : Q ' c-1

Benaming

(voluit) : AGTEN LAMBERT

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : Ambachtstraat 60 te 3930 Hamont

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 27/11/2012, dragende volgende registratie melding : "geregistreerd te Bree op 06/12/2012, 9 bladen, geen verzendingen, boek 6/79, blad 83, vak 9, ontvangen vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur, dat :

De Heer AGTEN Lambert, geboren te Hamont op 16 februari 1963 en wonende te 3930 Hamont Ambachtstraat 60 en Mevr. JAEKEN Godelieve, geboren te Hamont op 1 december 1963 en wonende te 3930 Hamont Ambachtstraat 60 een vennootschap onder firma hebben opgericht onder de benaming "AGTEN LAMBERT", met maatschappelijke zetel te 3930 Rament, Ambachtstraat 60, De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland

A.Specifiek doel:

- onderneming voor voorbereidende werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

- onderneming voor het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden

- onderneming voor uitvoeren van boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties

- onderneming voor overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- onderneming voor het reinigen van gebouwen

B.Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door 10 maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde en waarop werd ingeschreven door de voormelde Agten Lambert : 9 aandelen voor een bedrag van 900,00 euro en door Jaeken Godelieve : 1 aandeel voor een bedrag vare 100,00 euro. Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd de Heer Agten Lambert. De jaarlijkse algemene, vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van mei om 10.00 uur. Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 oktober 2012 en eindigt op 31 december 2013; Voor gelijkvormig ontledend uittreksel ter inlassing in het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd expeditie volledige akte.

Agten Lambert,

Statutair zaakvoerder

Tegel.ijtc hiermee neergeïegá: volledige oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

f Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r



Coordonnées
AGTEN LAMBERT

Adresse
AMBACHTSTRAAT 60 3930 HAMONT

Code postal : 3930
Localité : Hamont
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande