AL & LES INVESTMENTS

NV


Dénomination : AL & LES INVESTMENTS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 459.182.855

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 12.08.2013 13420-0523-014
21/03/2013
ÿþE5 " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad smogs

Naorgrllei ter grlfiia, der rechtbtrnk V. kvophundol to TOtJCEFIElV

1 1 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0459.182.855

Benaming (voluit) ; AL & LES INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Maastrichterstraat 25/2 - 3700 Tongeren

Onderwerpen) akte : Wijziging statuten

lal# een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op achtentwintig februari tweeduizend en dertien, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Hasselt op vier maart tweeduizend en dertien, boek 794 blad 78 vak 02 ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

Vervolgens wordt overgegaan tot lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato tweeëntwintig februari tweeduizend en dertien en de bijzondere algemene vergadering van vijfentwintig februari tweeduizend dertien.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De vergadering besluit in te stemmen met de inhoud van voornoemd verslag, welk verslag samen met, voormelde staat zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorgestelde uitbreiding van het doel vast en besluit dienovereenkomstig artikel drie van de statutn aan te vullen met volgende tekst

m) De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé clubs die hun omzet verwezenlijken door verkoop van dranken ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

n) algemene bouw van residentiële gebouwen.

o) de bouw van appartementen.

TWEEDE BESLUIT

Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Artikel drie, wordt vervangen door volgende tekst :

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden ;

a) de onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

b) onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, hef; doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

c) de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participaties, inbreng, onderschrijving, koop op dienstverlening of aankoopopties, verhandeling, of op iedere andere wijze.

d) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van roerende en onroerende goederen.

e) tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

f) het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

g) het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de in- en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingsactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel.

h) het verstekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i_.UIk B - VervnIn

i) consulting op gebied van beheer, management, begeleiding in het buitenland en marketing.

j) voorlichten, bemiddelen, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord in België en nl het buitenland,

k) de activiteiten van verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent alsmede schade-expert inzake verzekeringen,

1) alle bewerkingen die verband houden met de fabricatie, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop en in het etgemeen alle verrichtingen met betrekking tot kunstartikelen als schilderijen, beeldhouwwerken, tapijten, clastic en collector cars en dergelijke, alle voorwerpen met een antiquiteitswaarde en alle andere artikelen die een investeringswaarde kunnen bezitten.

m) de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé clubs die hun omzet verwezenlijken door verkoop van dranken ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

n) algemene bouw van residentiële gebouwen,

o) de bouw van appartementen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerronde en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland..

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

DERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Meester Karl Smeets, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

12.0~~

<~r~;

~:~ .2013

v

ealf»,11111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 30.08.2012 12511-0171-015
30/01/2012
ÿþ2012

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

óMt7ev~  ': Neergelegd ter griffie der

DlRECT OfV t

"-- {actilbank v. koophandel te TONGEREN

M1.11111

p8 -01

~

~LGlSCH STA A'r ~ nESTUL R

90 -01- 2012

-lootdgritfier, Griffie

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0459.182,855

Benaming

(voluit) : AL Óc LES INVESTMENTS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maastrichterstraat 25 bus 2, 3700 Tongeren

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte van statutenwijziging verleden voor notaris Monique Seronvalle te Genk op 28 december 2011, geregistreerd te Genk op 29 december 2011 boek 5/137 blad 21 vak 10, ontvangen 25¬ , getekend de e.a. inspecteur Joris Y., blijkt dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'AL & LES INVESTMENTS', die volgende voor publicatie vatbare beslissingen heeft genomen:

1.BESLISSING: WIJZIGING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De voorzitter verklaart dat ingevolge de invoering van de euro als betaalmunt en volgens het principe van de continuïteit van de contracten het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van 2.550.000 Belgische frank automatisch wordt gelezen als 63.212,85 euro aan de vaste omrekeningskoers van veertig komma drieëndertig negenennegentig.

De vergadering besluit om de aandelen van de vennootschap, dewelke thans aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam. Bijgevolg zullen de bestaande aanderen worden overhandigd aan de raad van bestuur, die deze zal vernietigen en deze gelijktijdig zal inschrijven in een aandelenregister, en aan elk der aandeelhouders een bewijscertificaat zal overhandigen van deze inschrijving. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De statuten zullen worden aangepast door vervanging van artikel 5 en artikel 7.

2.BESLISSING: BENOEMING VAN BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie en worden benoemd tot deze functies voor een termijn van, zes jaar:

1.De heer MAES Ivan voornoemd;

2.De heer MAES Alain voornoemd;

3.Mevrouw MAES Lesly voornoemd;

Al deze mandaten zullen tot enige andere beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd uitgeoefend worden.

De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen:

1.tot voorzitter: de heer MAES Ivan voornoemd;

2.tot gedelegeerd bestuurder: de heer MAES Ivan voornoemd.

MACHTIGING COORDINATIE.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde akte van statutenwijziging, het formulier voor de publicatie de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en de gecoördineerde statuten.

Notaris Monique SERONVALLE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 10.08.2011 11392-0432-015
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 20.08.2010 10430-0594-015
21/10/2008 : HA100173
08/08/2007 : HA100173
07/07/2006 : HA100173
12/07/2005 : HA100173
25/06/2004 : HA100173
07/07/2003 : HA100173
03/08/2002 : HA100173
22/11/2000 : HA100173
06/08/1999 : HA100173
01/07/1998 : HA100173
20/11/1996 : AN320002

Coordonnées
AL & LES INVESTMENTS

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 25, BUS 2 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande