ALBERTS PRINT

Société en commandite simple


Dénomination : ALBERTS PRINT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.884.092

Publication

03/10/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank V. koophandel te TONGEREN

2 4 -09- 2013

Ifliiflwflm~iiiuu~Wi~idi

*1315 397*

Vo beha aan Bete Staat

r

Ondernemingsnr : -j 8 .-227 . 0f2

Benaming

(voluit) : Alberts Print

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bloesemweg 23

3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Teks

Oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Mevr, Dubied Eliane Simone, geboren te Zwitserland, Neuchâtel op 16 september 1952, wonende te 3680. Maaseik, Bloesemweg 23, met rijksregisternummer 52.49.16 - 404.77, beherend vennoot,

en

Dhr. Driessen Johannes Hendricus Joseph, geboren te Kessel, op 31 maart 1944, wonende te 3680 Maaseik, Diestersteenweg 221, met rijksregisternummer 44.03.31  347.56, stille vennoot,

verklaren heden, op 14 augustus 2013, een Commanditaire Vennootschap op te richten.

!. Benaming  Zetel  Doel - Duur

ARTIKEL 1:

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap (GCV) opgericht onder de benaming ALBERTS PRINT

ARTIKEL 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Bloesemweg 23.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Een werkplaats voor het typografisch zetten en drukken, digitaal en offset, het nijverheid boekbinden en

innaaien, kunstboekbinderij, het zetten tegen maakloon en andere reproductie;

-Het drukken en het behandelen van drukwerken in al de mogelijke toepassingen;

-Het maken van beletteringen, signing en displays;

-Het in ontvangst nemen, het ontwerpen en het opstellen van reclame. Het drukken van reclame en het

verspreiden ervan;

-Het uitbaten van een publiciteitsagentschap in de ruimste zin van het woord;

-Het drukken van boeken, het inbinden en het verspreiden ervan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De handel, aan- en verkoop, import en export in papierwaren en grafische machines, -Projectmatig advies ondersteuning binnen de grafische sector,

Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

-De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met een twee derde meerderheid.

ARTIKEL 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Il. Vennoten

ARTIKEL 5:

Mevr. Dubied is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt de beherende vennoot genoemd. Dhr. Driessen is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan ten beloop van hetgeen hij belooft in de vennootschap te brengen.

De machten van de stille vennoot bestaan uit

- controle van de vennootschap

- het stemrecht in de algemene vergadering

ARTIKEL 6:

Alle oprichters zijn vennoten en het aandeel van elke vennoot in de vennootschap kan verschillend zijn. De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van ieder vennoot blijft evenwel individueel. De professionele kosten van de verzekering zijn niettemin ten laste van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 7:

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen aan medevennoten of aan derden mits instemming van de algemene vergadering met meerderheid der stemmen, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben gegeven zijn aandelen in de vennootschap over te nemen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toebehoort, volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden, enkel in speciën kunnen opeisen.

ARTIKEL 8:

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden, Het ontslag heeft uitwerking drie maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten.

Ill. Maatschappelijk kapitaal

ARTIKEL 9:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 Euro (tweeduizend vijfhonderd Euro) en is

vertegenwoordigd door 100 aandelen (honderd aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volstort ten belope van 2.500,00 Euro (tweeduizend vijfhonderd Euro). Het kapitaal werd ingebracht als volgt

1.Mevr, Dubied Eliane Simone, voormeld, brengt uit haar eigen vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 2.000,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, zij ontvangt 20 aandelen. 2.Dhr. Driessen Johannes, voormeld, brengt uit zijn eigen vermogen in de vennootschap een som ter grootte van 500,00 euro in, die gestort werd in de maatschappelijke kas, hij ontvangt 5 aandelen.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

IV. Bestuur  vertegenwoordiging  controle

ARTIKEL 10:

De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders (beherende vennoot). De zaakvoerders beschikken over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 11:

leder beherend vennoot handelt in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12:

Ieder beherend vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V, Algemene vergadering

ARTIKEL 13:

De algemene vergadering  rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst

2.wijziging van de statuten

3.aanvaarding van nieuwe vennoten

4,ontbinding van de vennootschap

ARTIKEL 14~

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 13,

ARTIKEL 15:

Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

ARTIKEL 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid,

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij brief opgeroepen worden tot de algemene vergadering. De notulen van de algemene vergadering worden ter ondertekening voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar--jaarrekening  resultaat

ARTIKEL 17;

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal er een inventaris, balans van winst- en verliesrekening, worden opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 18:

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden op de jaarvergadering.

ARTIKEL 19:

De verliezen zijn ten faste van de vennootschap. Indien de overgedragen verliezen groter zijn dan het maatschappelijk kapitaal zijn deze ten laste van de beherende vennoten, Bijgevolg zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

VII. Ontbinding -- terugtrekking van een vennoot

ARTIKEL 20:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de '

werkonbekwaamheid van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene

vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

ARTIKEL 21:

In geval van ontbinding wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere vennoot, in verhouding tot de waarde van de aandelen welke hij bezit, zijn deel wordt toegekend.

VIII. Diverse bepalingen

ARTIKEL, 22:

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

ARTIKEL 23:

Voor al wat niet voorzien Is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

IX. OVERGANGSMAATREGELEN

Het eerste boekjaar begint vanaf datum van neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2015 om 20,00 uur.

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur Mevr.Dubied Eliane Simonne, voornoemd, die aanvaardt, Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering zich anders uitspreekt.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen en alle activiteiten overneemt die sedert 1 juni 2013 zijn aangegaan uit naam van de gewone commanditaire vennootschap.

Aldus overeengekomen te Maaseik op 14 augustus 2013.

De oprichters,

Mevr. Dubied Eliane Dhr. Driessen Johannes

Beherend vennoot Stille vennoott

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

, VQor-

Ilehouden

aan biet

Belgisch

L Staatsblad

27/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

1:11-r4 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

A RIEL I



Nru~aniPrpl Pl ~171Ti'i''r75"yri'r'~iXitreir

V. knt,ltilqiri,,! ,n;, 1, 1 :0,1 ilnu~n~('1]

__

~ 7 ' ifi.2 2i~~~

rar11gl;iffie

Ondernemingsnr : 0538.884.092

Benaming

(voluit) : Alberts Print

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bloesemweg 23, te 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 01/01/2014 wordt met éénparigheid van stemmen beslist dat

-Mevrouw Dubied Eliane Simone ontslagen wordt als zaakvoerder per 01/01/2014. -Meneer Alberts Johan Joseph benoemd wordt ais zaakvoerder per 01/01/2014.

Zaakvoerder Zaakvoerder

Dubied Eliane Simone Alberts Johan Joseph

31/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

f+gu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank u, koophendel Anlv,erpel afd Tongeren

1 9 -03- 2015

De grífflegriffie

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bloesemweg 23, te 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 01/03/2015 wordt met éénparigheid van stemmen beslist dat:

-De maatschappelijke zetel verplaatst wordt van Bloesemweg 23, te 3680 Maaseik naar Hamontweg 42, te 3680 Maaseik per 01/0312015.

Zaakvoerde Alberts Johan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememíngsnr : 0538.884.092 Benaming

(voluit) : Alberts Print (verkort) :

Coordonnées
ALBERTS PRINT

Adresse
BLOESEMWEG 23 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande