ALDEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALDEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.653.251

Publication

04/01/2013
ÿþMod Word 11.1

~áu!.~it

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noergologd tor griffie dor rechtbank v. koophandel to TONGEREN

19 -12- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

11111

*1300 76

Ondernemingsnr : o 5 a 8, 6 5 3, 2 5 1

Benaming

(voluit) : ALDEA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dulgaardstraat 2b, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opgiabbeek, op 18 december 2012, blijkt dat door mevrouw T'KINDT Aurelie Denise Prosper, geboren te Gent, op 11 mei 1979, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 52/0004, echtgenote van de heer GEURTS Martin Dimitry Etienne Hilda, geboren te Genk, op 17 februari 1975, met wie zij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris, op 19 mei 2010, nadien volgens haar verklaring niet gewijzigd noch aangevuld;

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "ALDEA", met zetel te 3740 Bilzen, Dulgaardstraat 2b, en waarvan het kapitaal vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, verdeeld in tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde oprichter, mevrouw T'KINDT Aurelle, verklaart in te schrijven op alle tweehonderdvijftig (250) aandelen, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde mevrouw T'KINDT Aurelle, die verklaart te aanvaarden, de tweehonderdvijftig (250) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde mevrouw T'KINDT Aurelle, verklaart dat de aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, volledig volstort werden.

Gemeld bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij Fintro, met zetel te Brussel, Warandeberg 3, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 17 december 2012, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

 De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ALDEA".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Dulgaardstraat 2b.

 De vennootschap heeft tot doel:

-de groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer, de handel ais tussenpersoon van dagverse snijbloemen, levende planten, decoratiegroen, planten en accessoires, zoals potten, decoratiematerialen niet beperkend;

-de groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer, de handel als tussenpersoon van benodigdheden voor de bloemisterij, tuinbenodigdheden, niet beperkend;

-het conditioneren en verpakken van bloemen en planten alsmede de erbij horende dienstverlening; -het opslaan en logistiek bewaren van levende bloemen en planten in frigo's;

-het verhandelen en verzorgen van de distributie van aangekochte planten en bloemen voor de bloemenhandel zowel in binnen- als buitenland;

- het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van know-how en administratieve kennis m.b.t. levende planten en bloemen;

-het verhandelen van goederen via elektronische communicatienetwerken, webportalen, websites voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van consumenten of gebruikers;

-online-verkoop, het verlenen van diensten, via websites en webportalen; E-commerce;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

 . ïge.;

t . R

-de verhuur en het ter beschikking stellen van websites, webruimte voor allerlei doeleinden.

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van het uitoefenen van een bestuursmandaat.

Zij mag belangen en participaties in ondernemingen, vennootschappen nemen en beheren. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel In België ais in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede aile handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

--Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen zonder vermelding van.waarde. ---De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

---De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

--Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

AANVANG EN EINDE EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De oprichter verklaart :

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 18 december 2012 en eindigt op 31 december 2013 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 september 2012 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2014.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER

De oprichter verklaart zichzelf ais niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 18 december 2012, te weten : voornoemde mevrouw T'KINDT Aurelle Denise Prosper, geboren te Gent, op 11 mei 1979, thans wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 52/0004. Het mandaat van de zaakvoerder zal, behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering der vennoten, bezoldigd zijn. Het bedrag van de eventuele bezoldiging zal door de algemene vergadering worden bepaald.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij - . - perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALDEA

Adresse
DULGAARDSTRAAT 2 B 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande