ALELEK

NV


Dénomination : ALELEK
Forme juridique : NV
N° entreprise : 419.034.753

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 20.11.2013 13664-0072-027
19/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303498*

Neergelegd

17-06-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0419.034.753

Benaming (voluit): ALELEK (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3570 Alken, Pickardstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING  DOELWIJZIGING 

BEPERKING OVERDRACHT AANDELEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 17 juni 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALELEK" het volgende besloten heeft:

Eerste beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) om het kapitaal van vierhonderd zesenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 446.500,00) te verhogen tot ZESHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 696.500,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van zestig (60) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddelijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vierduizend honderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 4.166,66) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd (100%) procent.

Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft de Naamloze Vennootschap  BREBO , voormeld, alhier geldig vertegenwoordigd door de heer DE BRUIJN Urbaan voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap  ALELEK NV, en in te schrijven op zestig (60) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vierduizend honderd zesenzestig euro zesenzestig cent (¬ 4.166,66) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd (100%) procent. De

kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van

tweehonderdduizendvijftigduizend (¬ 250.000,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1209221-59 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 17 juni 2013. Dit attest zal bewaard worden in het dossier van ondergetekende notaris.

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZESHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 696.500,00) vertegenwoordigd door vijfhonderd en tien (510) kapitaalaandelen zonder nominale waarde. Vijfde beslissing  Wijziging van artikel 5 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverho-ging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ZESHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 696.500,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd en tien (510) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Dit kapitaal zal kunnen vermeerderd worden voor de uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen, krachtens een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders .

ZESDE BESLISSING

Volgens artikel 559 W. Venn. geeft de raad van bestuur in een verslag van 1 juni 2013 omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op 31 maart 2013.

De vennoten erkennen dat zij van beide stukken hebben kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de raad van bestuur te volgen.

De vergadering beslist ten gevolge hiervan volgende tekst toe te voegen aan het doel van de vennootschap:

 - leveren, ontwerpen, integreren, wijzigen, onderhoud, herstellen, in de breedste zin, van alle benodigdheden, onderdelen en hulpmiddelen voor besturing en automatisering van woningen en gebouwen, met inbegrip van computerprogramma s.

- leveren, ontwerpen, plaatsen,herstellen, onderhoud van alle benodigdheden voor geluid, muziek en alarm.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing wordt artikel 3 van de statuten vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot voorwerp:

- De aan- en verkoop, in binnen en buitenland, zowel als afgewerkt product als in onderdelen, van alle elektrische toestellen, huishoudtoestellen, gastoestellen, verwarmingstoestellen, sanitaire toestellen en siervoorwerpen, alsmede het onderhoud en de herstelling van deze toestellen en voorwerpen in den breedsten zin genomen, alsook alle aanverwante artikelen die hier rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking mede hebben.

- Aan- en verkoop en eventuele bevestiging van allerhande meubelen, kleinmeubelen en toebehoren, in hout, in kunststof, metaal, of welk ander materiaal ook.

- leveren, ontwerpen, integreren, wijzigen, onderhoud, herstellen, in de breedste zin, van alle benodigdheden, onderdelen en hulpmiddelen voor besturing en automatisering van woningen en gebouwen, met inbegrip van computerprogramma s.

- leveren, ontwerpen, plaatsen,herstellen, onderhoud van alle benodigdheden voor geluid, muziek en alarm.

Zij mag daarenboven alle industriële, handels- en financiële verrichtingen doen die betrekking hebben op haar voorwerp of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist de vrije overdraagbaarheid van de aandelen te beperken door toevoeging van een artikel 6bis in de huidige statuten, waarvan de tekst luidt:

 In alle gevallen is de afstand van aandelen onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de verkrijger door de raad van bestuur.

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen aan een medeaandeelhouder of aan een derde, na alle andere aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te nemen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen

Luik B - Vervolg

ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

Indien de verkrijger niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een verkrijger in de plaats stellen.

De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen. Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

De vergadering verleent aan Meester Jan LAMBRECHT, Notaris te Lummen, alle mach-ten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Tiende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan: de Heer Eddy HERMANS, kantoor houdende te 3550 Heusden-Zolder, Halveld 33, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, staat van activa en passiva en verslag raad van bestuur, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/02/2013
ÿþMod WOrti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

11-02-2013

Ôri~e

De Hoofdgriffier.

Imelmig1111

Ondernemingsnr : 0419.034.753 Benaming

(voluit) : ALELEK

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Pickardstraat 25 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 17/09/2012

Volgende bestuurders worden benoemd voor de volgende 6 jaren:

- De Bruyn Urbaan, Sterrebos 61, 3512 Stevoort

- Droogmans Marcella, Sterrebos 61, 3512 stevoort

- De Bruyn Hein, Grote Steenweg 265, 3454 Rummen

De Bruyn Urbaan wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2012 : TG040749
22/11/2011 : TG040749
09/12/2010 : TG040749
10/11/2010 : TG040749
09/11/2009 : TG040749
28/10/2009 : TG040749
07/01/2009 : TG040749
07/12/2007 : TG040749
16/11/2006 : TG040749
04/11/2005 : TG040749
14/10/2004 : TG040749
28/10/2003 : TG040749
14/11/2002 : TG040749
16/10/2002 : TG040749
22/11/2000 : TG040749
11/03/1999 : TG040749
22/11/1996 : TG40749
01/01/1996 : TG40749
09/04/1993 : TG40749
24/07/1990 : TG40749

Coordonnées
ALELEK

Adresse
PICKARDSTRAAT 25 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande